Alzaboxy Q1 Slevy s AP+

Archív - Just Dance

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Just Dance egy egyedülálló videojáték-sorozat, amely megmozgatja a testedet és közben nagyon szórakoztató. Táncolj a tévé vagy a számítógép előtt a családoddal vagy a barátaiddal. A Just Dance játékhoz már nem kell játékkonzol. Gyere és tapasztald meg a Just Dance ritmusát.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
18 termék
5,0
Just Dance 2022 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
Megszűnt
Termékkód: NSW881
4,7 12×
Just Dance 2022 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, gyerekeknek, party és testmozgás, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
Megszűnt
Termékkód: MSX1147
Just Dance Unlimited - 1 hónapos előfizetés
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 1 hónap
Megszűnt
Termékkód: MXESD1725a
5,0
Just Dance 2021 - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Itt az ideje táncolni a Just Dance 2021-vel! 40 új dal és környezet, amely egész évben táncolni fog a Just Dance-ben. Csatlakozz egy világszerte több mint 120 millió játékosból álló közösséghez, és győzd le őket!
Megszűnt
Termékkód: MXESD1699
5,0
Just Dance 2021 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: party és testmozgás - Ideje táncolni a Just Dance 2021-sel! 40 új dal és környezet, amelyek segítségével egész évben táncolhatsz a Just Dance-n. Csatlakozz a világ több mint 120 millió játékosából álló közösséghez, és verd meg őket!
Megszűnt
Termékkód: PSV0027
4,8
Just Dance 2021 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport, party és mozgó - Ideje táncolni a Just Dance 2021-el! 40 új dal és környezet, amelyek segítségével egész évben táncolhatsz a Just Dance-re. Csatlakozz a világ több mint 120 millió játékosából álló közösséghez, és nyerj! Ha Nintendo Switch Lite konzollal használod, Joy-Con vezérlő szettre lesz szükséged (különállóan szerezhető be).
Megszűnt
Termékkód: NSW710
4,7
Just Dance 2021 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, gyerekeknek, party és testmozgás, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ideje táncra perdülni a Just Dance 2021-el! 40 új dal és új környezet, amelyeknek köszönhetően egész évben élvezheted a Just Dance játékot. Csatlakozz a világ több mint 120 millió játékosából álló közösséghez, és győzz le mindenkit.
Megszűnt
Termékkód: MXO790
4,8
Just Dance 2021 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, gyerekeknek, party és testmozgás, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ideje táncra perdülni a Just Dance 2021-el! 40 új dal és új környezet, amelyeknek köszönhetően egész évben élvezheted a Just Dance játékot. Csatlakozz a világ több mint 120 millió játékosából álló közösséghez, és győzz le mindenkit.
Megszűnt
Termékkód: MSX901
Just Dance 2020 - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Xbox Live kulcs, műfaj: sport -
Megszűnt
Termékkód: MXESD1342
4,7 14×
Just Dance 2020 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport, gyerekeknek, party és mozgó, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - zenei videójáték, dobozos változat
Megszűnt
Termékkód: MSX661
4,8
Just Dance 2020 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport, gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - dobozos változat
Megszűnt
Termékkód: MXO622
4,9
Just Dance 2020 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: sport és party - dobozos változat
Megszűnt
Termékkód: NSW538
5,0
Nintendo Switch Neon + Just Dance 2019
Konzol - a Nintendo új játékkonzolja nagyszerű játékélményt nyújt. Hála a moduláris tervezésnek, hordozható konzolként is használható, két integrált, levehető Joy-Con vezérlő jár hozzá, a rendszer erejét az Nvidia Tegra chipset adja. Just Dance 2019 játékkal
Megszűnt
Termékkód: NXHW011
4,7
Just Dance 2019 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: party - a ritmus az ereidben lüktet. Minden idők legjobb zenés videojáték sorozata - több mint 65 millió eladott példánnyal ez év őszén újra visszatér, 40 új szórakoztató dallal a tarsolyában. Akár partizni szeretnél vagy csak rázni egy jót, a Just Dance minden alkalommal rendelkezésedre áll. Csatlakozz a már több mint 120 milliós létszámú közösséghez a világ minden tájáról és mutasd meg a legjobb mozdulataidat!
Megszűnt
Termékkód: NSW097
4,7 14×
Just Dance 2019 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a ritmus az ereidben lüktet. Minden idők legjobb zenés videojáték sorozata - több mint 65 millió eladott példánnyal ez év őszén újra visszatér, 40 új szórakoztató dallal a tarsolyában. Akár partizni szeretnél vagy csak rázni egy jót, a Just Dance minden alkalommal rendelkezésedre áll. Csatlakozz a már több mint 120 milliós létszámú közösséghez a világ minden tájáról és mutasd meg a legjobb mozdulataidat!
Megszűnt
Termékkód: MXO555
4,9
Just Dance 2019 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaj: akció - a füledben lüktet majd a ritmus. Minden idők legjobb zenés videojátéka, amelyből több, mint 65 millió példány fogyott, idén ősszel 40 új dallal tér vissza. Ha bulizni szeretnél, vagy csak simán jól éreznéd magad, a Just Dance erre kiváló lehetőség! Csatlakozz a világon több, mint 120 millió tagot számláló közösséghez, és mutasd meg legmenőbb tánclépéseidet!
Megszűnt
Termékkód: MSX584
Just Dance Unlimited - 12 months pass - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - a játék teljes verziója szükséges hozzá. Kizárólag magyar SEN és PlayStation Store fiókokhoz
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU098
5,0
Just Dance 2018 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: sport,
Megszűnt
Termékkód: NSW018
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ