Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Life is Strange

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az élet néha furcsa. Olyan emberekkel hoz össze a sors, akikre nem is számítunk, olyan dolgok történnek, amiket nem tudunk megmagyarázni, és mindenkinek vannak szuperképességei. Oké, lehet, hogy nekünk nincsenek szuperképességeink (talán), de a Life is Strange játéksorozat szereplőinek igen. Olvass tovább, hogy többet megtudj ezekről az érzelmekkel teli játékokról.

Tovább

Mi is a Life is Strange?

A Life is Strange egy történet alapú játéksorozat, amely egy olyan időszakban született, amikor az akciódúsabb játékok egyre népszerűbbek lettek. Minden téren igyekszik mély hatást gyakorolni az érzelmeidre. Úgy vonz be a történetbe, mint semmi más, amit eddig játszottál, különösen a rendelkezésre álló választási lehetőségek miatt. Valójában a Life is Strange a játékban hozott döntéseid alapján fejlődik. Az egész sorozat előnye a hozzáférhetőség, mivel Xbox és PlayStation mellett mobileszközökön is játszhatod az első részeket.

Life is Strange - 1. epizód

A Life is Strange első epizódja 2015-ben látott napvilágot. A történet Arcadia Bay kisvárosában játszódik, ahol egy fiatal tinédzser, Max Caulfield él. Az ottani iskolában találkozik Chloe-val, gyermekkori legjobb barátnőjével. A játékos szemszögéből nézve a történetnek és magának a Life is Strange játéknak a legnagyobb vonzereje az idő lelassításának, megállításának és visszatekerésének lehetősége.

Life is Strange – Max a Chloe

Max és Chloe, a Life is Strange főszereplői.

Life is Strange: Before the Storm

A Life is Strange: Before the Storm időben az első epizód előtt játszódik. Ebben a fiatal Chloe és barátnője, Rachel által megélt eseményeket élhetjük át. De minden döntés végleges, itt már nem játszhatsz az idővel, mint a Life is Strange 1-ben.

i

2022 februárjában megjelent az első két epizód grafikailag feljavított változata, a Life is Strange Remastered Collection. Ez PC-re, PS4-re és PS5-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra érhető el.

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Ez a Life is Strange 2 ingyenes bevezetője. Ez a cím a folytatást megelőző epizód, és ingyenesen letölthető minden népszerű platformra. A főhős Chris, akinek nehéz gyerekkora van, amelyből úgy próbál kitörni, hogy szuperhősnek képzeli magát.

The Awesome Adventures of Captain Spirit

A Szuperhős Chris a The Awesome Adventures of Captain Spirit című filmben.

Life is Strange 2 - egy ellentmondásokkal teli játék

A Life is Strange 2-vel szemben hatalmasak voltak az elvárások. A Dontnod játékstúdió beváltotta ezeket, azonban nem egészen úgy, ahogyan azt a közönség várta. A főszereplők a Diaz testvérek. Egy igazságtalan vád miatt menekülnek a rendőrség elől egészen Mexikóig. A történet olyan bonyolult kérdésekre világít rá, mint a bevándorlás és a rasszizmus. A Life is Strange 2 ezért dicséretet érdemel, de a fő probléma a játékban bekövetkező egyes események kiszámíthatósága.

A Life is Strange: True Colors

A Life is Strange: True Colors az erős érzelmekre és az empátiára épül. A főszereplő Alex, aki olyannyira képes beleélni magát mások bőrébe, hogy szó szerint az ő szemükkel látja a világot. Ezáltal hasznos információkat tanul meg útja során. A nagy meglepetés ebben a részben Steph, akit a Before the Stormból ismerhetünk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
11 termék
4,5
Life is Strange 2 Complete Season - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja kaland
2 840 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003747
5,0
Life is Strange Complete Season Episodes 1-5 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja kaland
14 860 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002861
Life is Strange: Before the Storm - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és kaland
8 440 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004986
Life is Strange 2: Complete Season - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Mind az 5 megjelent epizódot tartalmazza.
17 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1402
5,0
Life is Strange: Before the Storm Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, kaland és logikai
9 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0556
Life is Strange: Before the Storm Standard Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, kaland és logikai
7 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0555
5,0
Life is Strange 2 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX721
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztalj meg két díjnyertes játékot. Használd Max természetfeletti visszatekerő képességét vagy Chloe okos megközelítését, hogy megváltoztasd az Arcadia Bayben zajló megrázó események menetét.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1107
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Alex Chen szerepét fogod átvenni, aki egy kisvárosban, Haven Springsben lakik, és régóta elnyomja képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichikai ereje - az empátia - lehetővé teszi számára, hogy magába szívja és átélje mások erős érzelmeit.
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW957
Life is Strange: True Colors - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0036
Life is Strange: True Colors - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
Leárazás -5 %
14 290 Ft 14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0070

Life is Strange

A Life is Strange kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó life is Strange
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ