Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Perpgames lövöldözős, FPS és akció játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Akció
(22)
RPG
(2)
Szimulátor
(1)
Lövöldözős
(5)
Kaland
(6)
Virtuális valóság
(13)
Szűrés

Amennyiben az általad választott Perpgames lövöldözős, FPS és akció játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Perpgames lövöldözős, FPS és akció játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Perpgames lövöldözős, FPS és akció játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Perpgames lövöldözős, FPS és akció játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Perpgames lövöldözős, FPS és akció játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
Happy Funland: Souvenir Edition - PS VR2 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Kutasd át az elhagyatott vidámparkot és rántsd le a leplet Mort Grisly Happyfunland vidámparkjának sötét titkairól, amely Randy Rodent otthona! Vészjóslón humoros horror élmény VR-ben, amelyben a szórakozás sosem hal meg.
11 790 Ft

22 termék
4,0
Chernobylite - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Bújj bele Igor, a fizikus és a csernobili atomerőmű egykori dolgozójának bőrébe, aki visszatér Pripjatyba, hogy felderítse jegyese váratlan, harminc évvel ezelőtti eltűnését. Éld át ezt a nemlineáris történetet, és fedd fel múltad igazságát, mely még ma is oly sokakat kínoz.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0148
Happy Funland: Souvenir Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Kutasd át az elhagyatott vidámparkot és rántsd le a leplet Mort Grisly Happyfunland vidámparkjának sötét titkairól, amely Randy Rodent otthona! Vészjóslón humoros horror élmény VR-ben, amelyben a szórakozás sosem hal meg.
11 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0543
Desperate Vladivostok - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság
Előrendelési ár
5 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0480
Evotinction - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0472
Evotinction - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1493
Wanderer: The Fragments of Fate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Lépj az előtted járók nyomdokaiba, fedezz fel korokat és eseményeket, amelyek régen kicsúsztak az idő kezei közül, miközben fejest ugorhatsz a történelem izgalmas történeteibe egy olyan kalandban, amelyhez hasonlót még nem láttál. Fedezz fel gazdag világokat, találkozz szívbemarkoló akciókkal, és oldj meg észbontó rejtvényeket, miközben átírod a múltat, hogy átformáld a jövőt.
Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0666
4,7
Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge: Enhanced Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0420
5,0
Chernobylite - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Vedd át Igor, a fizikus és a csernobili erőmű egykori alkalmazottjának szerepét, aki visszatér Pripjatba, hogy kivizsgálja menyasszonya harminc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnését. Fedezd fel a nem lineáris történetet, és fedezd fel az igazságot a gyötrő múltaddal kapcsolatban!
Leárazás -14 %
7 890 Ft 9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1170
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
Vertigo 2 - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és virtuális valóság - Mélyen a föld alatt, a VII-es kvantumreaktor hatósugarában ébredsz fel, hogy befejezd a hazautat. Szembe kell nézned a más univerzumokból beszivárgó, bizarr idegen flórával és faunával - és a halálos android biztonsági erőkkel, akiknek az a feladatuk, hogy megtisztítsák a reaktort minden élőlénytől. Próbáld meg eldönteni, hogy kiben bízhatsz, miközben baljós ügynökök leselkednek rád.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0580
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Cave Digger 2 Dig Harder egy akció-kalandjáték, amely a vad völgyekben játszódik, ahol régi bányákat, tengeri barlangokat és ősi civilizációk romjait fedezheted fel, amelyeket western, dieselpunk és lovecrafti témák ihlettek. Menj le a bányaaknába, és ássátok ki a kincset. Add el a kincset, és fejleszd a felszerelésedet, hogy mélyebbre áshass, és új eszközöket vásárolj a különböző anyagok bányászatához.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0401
3,0
CrossFire Sierra Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Miközben beleveted magad az akcióba, megtapasztalhatod a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat, fegyvereket és játékmenetet, most már VR-ben. Heves félkatonai akció a Black List és a Global Risk rivális frakciók között különböző beltéri és kültéri környezetekben
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0614
Song in the Smoke: Rekindled - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és virtuális valóság - Egyjátékos túlélő kalandjáték, amely egy hatalmas, gyönyörű és halálos, időn kívüli világban játszódik. A túlélés kulcsa a te képességeid, kövesd és vadászd a zsákmányt kézzel készített primitív fegyverekkel és eszközökkel. Gyűjtsön élelmet, gyógyszert és készleteket napközben, és ne feledje, hogy a sötét és veszélyes éjszakákon is égjen a tábortűz.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0406
Arashi: Castles of Sin - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Látogass el a feudális Japánba, ahol egy sötét és alattomos összeesküvés borította el az országot. A Six Oni of Iga néven ismert banditák szerte az országban átvették az irányítást a várak felett, és a terror véres ösvényét hagyták maguk után.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1168
Fruit Ninja - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX847
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515
Greyhill Incident: Abducted Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az utóbbi napokban bekövetkezett paranormális aktivitások jelentős növekedése Greyhill város megrémült és most már paranoiás lakóit meggyőzte arról, hogy a földönkívüliek köztük vannak. Senkiben sem bíznak. Greyhill kis negyede fél megszólalni, és a rendőrséghez fordulni, mert attól tartanak, hogy pszichiátriára küldik őket. Csak magukra számítva készülnek fel a harcra, bedeszkázzák az ablakokat és szomszédsági őrséget vezetnek be.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0408
MADiSON - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, vérrel a kezeden? Játssz Luca szerepében, és vészeld át MADiSON, a démon brutális kínzásait, amely arra kényszerítette, hogy folytassa az évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét, és arra késztette, hogy szörnyű tetteket kövessen el.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1049
Enchanted Portals - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0497
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440

Perpgames lövöldözős, FPS és akció játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lövöldözős, FPS és akció játékok Perpgames Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lövöldözős, FPS és akció játékok Perpgames
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ