Rapture Akvizice ApF HU

Mad Catz M.M.O. TE

Termékkatalógus
Mad Catz M.M.O. TE
3,8 10 értékelés
Gamer egér - vezetékes, 8200 DPI, 20 (programozható) gomb, gyorsulás max. 50G, aranyozott USB-csatlakozó
Kód:  MH701am6 Termékszám:  MCB437140002/04/1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz M.M.O. TE

Ezzel a játékos egérrel mindig tökéletesen fel leszel készülve a győzelemre bármilyen játékban. Minden előnye megvan, amivel a Cyborg sorozat FPS egerei rendelkeznek, és mindehhez még ergonomikus kivitelt és tökéletest ellenállást nyújt, amivel biztos, hogy a legerősebb fegyvereddé fog válni. Az ellenálló anyagok mindent kibírnak a kemény harcokban. Nem számít, hogy a WoW, EVE, Lord of the Rings online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars vagy RIFT rajongója vagy, a Cyborg M.M.O.7 hihetetlen pontosságot és nagy teljesítményű makró kezelést tesz lehetővé bármilyen MMO játékban.

 

60 programozható parancs

 

Készíts el korlátlan számú profilt, amelyben akár 60 felhasználó által definiált parancsot készíthetsz el a 20 programozható gombhoz. A mutatóujj helyén 12 könnyen elérhető gomb található. Könnyedén választhatsz egyedi beállításokat minden egyes játékhoz, karakterhez. Ezen felül rendelkezésedre áll három előre beprogramozott profil is.

 

8200 DPI felbontású lézer szenzor

 

Az M.M.O. TE lézeres szenzort tartalmaz, amely képes automatikusan felismerni a felületet amelyen éppen helyezkedik, így bármihez képes alkalmazkodni. Akár 6 métert képes érzékelni másodpercenként, miközben hihetetlen pontosságot nyújt számodra. Nem csak azoknak tökéletes választás akik a magas érzékenységet részesítik előnyben, de bárkinek megfelelő, akinek számít a gyorsaság. A négy felhasználó által választható DPI profil 100-tól 8200-ig biztosít lefedést. A játékokhoz való beállítást külön gomb teszi könnyebbé.

 

Tökéletes fogás

 

Hogyan vadászol? Akár a kezedben, vagy az ujjaid között tartod az egeret, mindig az optimális ergonómiát fogod kapni. Könnyedén testre szabhatod az egér hosszúságát a te kezed méretei alapján, így akár a fogáson is állíthatsz. Az egér a saját 100 g-os kábel nélküli tömegével hihetetlen könnyűnek számít a saját kategóriájában.

 

Kiváló programozási szoftver

 

A Cyborg ST szoftver teljes kontrollt biztosít az egered fölött. Ennek köszönhetően bármilyen tulajdonságot könnyedén tudsz kezelni, valamint makrókat beállítani, parancsgombokat, érzékenységet állítani. Egyszerűen hozhatsz létre felhasználói profilokat, amelyekkel egyedi funkciókat rendelhetsz gombjaidhoz. Mindent egyszerűen, gyorsan és problémamentesen egyenesen a saját számítógépeden.

Műszaki adatok:

Érzékelő:
Felbontás: 100-8200 DPI (5 DPI lépésben)
Gyorsulás: 50 G
Mintavétel: akár 1000 Hz
Érzékelési sebesség: akár 6 m/s

Továbbiak:
Folyamatos érzékelés (Always On)
LED háttérvilágítás minden üzemmódban - piros, kék, lila
Állítható méret és alak

Csatlakozás:
Fonott bevonatú vezeték
Csatlakozó: USB 2.0, aranyozott bevonat

Támogatott operációs rendszerek:
Windows XP és újabb
Mac OS X


Paraméterek

Tömeg
100 g Kész!
Interfész
USB Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Méret & súly

Tömeg
100 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
8 200 DPI Kész!
Válaszidő
5,88 ms Kész!

Egérgombok

Gombok száma
20× Kész!

Egyéb jellemzők

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz M.M.O. TE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz M.M.O. TE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz M.M.O. TE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz M.M.O. TE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz M.M.O. TE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ