Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Mad Catz RAT 3 White

Termékkatalógus
Mad Catz RAT 3 White
4,6 20 értékelés
Gamer egér RAT 3 Gaming optikai érzékelő 3500dpi, 5 gombok (3 programozható), gyorsulás akár 20G, USB 2.0 csatlakozó, aranyozott
Kód:  MH701aau Termékszám:  MCB437030001/04/1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz RAT 3 White

Kitűnő egér, hogy a paraméterek és a futurisztikus fehér kivitel vonzó lesz a rajongók a számítógépes játékok. Ez működő egér optikai szenzorral Always On. Ez biztosítja, hogy az érzékelő mindig aktív, és ezért képes azonnal reagál a mozgás. Köszönhetően a nagy teljesítményű szoftver lehet állítani, hogy négy különböző profilok DPI, amit aztán könnyen megváltoztatni őket játék közben a gombot az egéren. Az érzékelő felbontását lehet kiválasztani a tartományban 450-3500 DPI.

Csak Mad Catz hit minden cél


Az egér gyorsítás akár 20 G, hogy a nyilvántartások és nagyon gyors mozgásokat. Szintén magas frissítési sebességet, amelynek értéke eléri a 1000 Hz, ami nagyon hasznos, különösen, ha játszik FPS akció, ami függ minden ezredmásodperc.A modell azt is szállít az öt gomb, amelyek közül három felhasználó által programozható. Akkor így létre korlátlan számú játékprofilok szabott egyedi profilokat, majd hozzárendelni bizonyos játékok segítségével a már említett szoftverrel. Az előnyök e egér lezárja jelenléte aranyozott USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, ami biztosítja a megbízható kapcsolat az egér.


Paraméterek

Szélesség
8,7 cm Kész!
Magasság
3,7 cm Kész!
Mélység
11,2 cm Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz RAT 3 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 3 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz RAT 3 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT 3 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT 3 weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ