A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Mad Catz R.A.T. 9 piros

Termékkatalógus
Mad Catz R.A.T. 9 piros
4,5 2 értékelés
Gamer egér - Vezeték nélküli, RAT 9, 6400dpi Gaming Laser, tenyér méretének megfelelően állítható, cserélhető markolat és ellensúly, 7 gomb (5 programozható), akár 50G gyorsulás, USB 2.0, aranyozott csatlakozó
Kód:  MH701ad2 Termékszám:  MCB437090013/02/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz R.A.T. 9 piros

Ez a csúcsmodell a Cyborg R.A.T. első osztályú, részlet gazdag gaming egér gyűjteményéből származik. A futurisztikus designnal rendelkező egeret elsősorban olyan játékosoknak tervezték akik, kedvenc időtöltésük közben, kompromisszum mentes játékélményt szeretnének és akik képesek kihasználni az átlag feletti funkciókat. A vezeték nélküli kialakítás nem lassítja le, sőt éppolyan gyorsan reagál mint egy hagyományos vezetékes egér, hála az érzékeny, 2.4GHz-es vevőegységnek. Az egység töltőként is szolgál két további Li-Ion akkumulátornak.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívüli módon testreszabható egér
  • A tenyér méretének megfelelően állítható markolat
  • Állítható tömeg a súlyoknak köszönhetően
  • Vezeték nélküli kapcsolat, rövid válaszidővel
  • Erőteljes érzékelő (akár 6400dpi, 50G)
  • Programozható gombok
  • Szoftver az egyszerű telepítésért

Rendkívül rugalmas

A Mad Catz R.A.T. 9 bárki kezébe tökéletes beleillik, felvéve a versenyt bármely hosszabb kialakítású egérrel, hisz tömegét könnyen lehet korrigálni a 6 grammos súlyokkal és a levehető, szintén állítható markolattal. Ezáltal hosszabb használat után is kényelmes marad. A modell 7 gombja közül 5 a felhasználó által programozható. Olyan játékos profilt teremthet magának, amilyenre szüksége van, a fentebb is említett szoftver segítségével. A kiemelkedő funkciók háttérbe szorítják az aranyozott csatlakozót, mely biztosítja a megbízható kapcsolatot és az egér hosszabb élettartamát.

Elég egy apró mozdulat

Az egér lézeres érzékelője Always On funkcióval rendelkezik. Ennek a funkciónak köszönhető, hogy a szenzor folyamatosan aktív marad és így gyorsabban tud reagálni a mozdulataira. Hála a mellékelt szoftvernek, az érzékelő felbontását a 25 és 6400 dpi közötti, rendkívüli széles skálán állíthatja be, 25 dpi-s lépésekben haladva. Az egér gyorsulása akár 50G is lehet, mellette pedig magasan támogatott a csatlakoztatott USB 2.0 port működési frekvenciája is. Ennek értéke 1000 Hz (1 mp), mely különösen az FPS játékoknál válik igazán fontossá, ahol minden ezredmásodperc számít.

 

Paraméterek

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Érzékenység
6 400 DPI Kész!

Csatlakozás

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz R.A.T. 9 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 9 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz R.A.T. 9 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 9 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 9 rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ