Doručení zdarma Alzaboxy

Mass Effect

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Mass Effect egy sikeres sci-fi játék franchise, amelyet sokan az akció-RPG kategória legjobbjának tartanak. A Mass Effect játékokban a játékosok elmerülnek a történetben, a mellékszereplők kidolgozottságában, a nagyszerűnek tűnő világokban és a több tucat órányi szórakozást nyújtó játékmenetben. Szeretnél többet megtudni a Mass Effect világáról? Olvass tovább!

Tovább

Mass Effect - RPG, kalandjáték vagy akciójáték?

Amikor a BioWare fejlesztői 2007-ben bemutatták a Mass Effect 1 című játékot, akció-RPG-ként jellemezték, mivel a harmadik személyű akciójáték és a szerepjáték elemeit ötvözte. A hős vagy hősnő bőrébe bújva kaotikus tűzharcokban éppúgy részed lesz, mint az óvatos taktikai lépések sokaságában.


Mass Effect 3

Dialógusok és erkölcs

Ha a Mass Effect játékokra valami jellemző, akkor az az egyedi párbeszéd- és erkölcsi rendszer. Mind a három részben, mind a legújabb Mass Effect: Andromeda-ban többféle módon reagálhatsz a játékbeli eseményekre. Barátságos és viccelődő leszel, vagy kegyetlen és rettegett vezető? A választás a tiéd.

i

A játékbeli döntések befolyásolják a karaktered személyiségét. A játék során számos olyan, a történet szempontjából kulcsfontosságú helyzetben találhatod majd magad, amelyekben pozitív vagy negatív döntéseket kell hoznod.

Mass Effect 1 - 2183-ban nem fogsz unatkozni

A Mass Effect (Mass Effect 1) a sorozat első játéka, amely 2007-ben jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A játékos az SSV Normandy nevű űrhajó legénységének parancsnokát alakítja, amelynek küldetése nem kevesebb, mint a galaxis megmentése. A játékban bolygók felfedezése, szintlépés, a fő történet és számos mellékküldetés várja a játékosokat.

Ismerd meg Shepard parancsnokot

A Mass Effect sorozat első három játékában a mára legendássá vált Shepard parancsnok bőrébe bújhatsz. Képes vagy az ő tapasztalatát és játéktudásodat a galaxis életének megmentésére fordítani?


Mass Effect

A Mass Effect 2 egy rendkívül sikeres folytatás

A 2010-ben megjelent Mass Effect 2 az első rész eseményeit követi. A játékosok ismét Shepard parancsnok szerepébe bújnak, akinek vállán ismét a galaxis sorsa nyugszik. Új hajó, új csapattársak, új történetek - a Mass Effect 2 egy fergeteges folytatás, amely órákig elszórakoztat mindenkit.

Annak érdekében, hogy a történet a lehető leghűségesebben folytatódjon, a Mass Effect 2 lehetővé teszi a korábbi epizódok mentett játékpozícióinak importálását.

Mass Effect 3 - a történet csúcspontja

A Mass Effect 3 stílusosan zárja le Shepard parancsnok történetét. Ismét lélegzetelállító akciójelenetek, megdöbbentő és a történetre ható döntések és szórakoztató játékmenet vár rád. Merülj el ismét a Mass Effect világában, köszönj vissza régi ismerős arcoknak, és nézz szembe a sorsoddal.


Mass Effect

A Mass Effect 3 az első olyan játék a sorozatban, amely többjátékos módot is tartalmaz.

Mass Effect: Andromeda - Egy kicsit más jellegű folytatás

A Mass Effect: Andromeda a sorozat negyedik része, amely teljesen új szerepbe helyezi a játékost. Ahelyett, hogy megmentenéd a galaxisodat, az Andromeda galaxis felfedezése és az emberiség új otthonának megtalálása lesz a feladatod. A fejlesztők a Frostbite 3 játékmotorra támaszkodtak, hogy gyönyörű, részletes világokat és zökkenőmentes akciót nyújtsanak.

i

A korábbi részekhez hasonlóan a Mass Effect: Andromeda a felfedezésre, a főszereplő szintlépésére és a szabad döntéshozatalra épül.

Mass Effect játékok áttekintése

Nézzük meg a Mass Effect játékok néhány kulcsfontosságú jellemzőjét.


Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Mass Effect: Andromeda
Kiadás éve 2007 2010 2012 2017
Platform PC, PS3, Xbox 360 PC, PS3, Xbox 360 PC, MacOS, PS3, Xbox 360 PC, PS4, Xbox One
Engine Unreal Engine 3 Unreal Engine 3 Unreal Engine 3 Frostbite 3
Multiplayer Nem Nem Igen Igen
Történet alapú DLC Bring Down the Sky
Pinnacle Station
Cerberus Network
Normandy Crash Site
Zaeed – The Price of Revenge
Firewalker Pack
Kasumi – Stolen Memory
Overlord
Lair of the Shadow Broker
Arrival
From Ashes
Extended Cut
Leviathan
Omega
Citadel
Nincs

Mass Effect: Legendary Edition - maga a játékélmény

Shepard parancsnok történetét modern, nagyfelbontású környezetben szeretnéd élvezni? A Mass Effect: Legendary Edition számos fejlesztést, finomítást és frissítést kínál a Mass Effect, Mass Effect 2 és Mass Effect 3 játékokhoz.


Mass Effect: Legendary Edition

Mass Effect 5 – előretekintés

A BioWare és az EA fejlesztői 2020 végén utaltak a franchise folytatására, amelynek a címe egyszerűen Mass Effect 5. A történettel, a helyszínnel vagy a karakterekkel kapcsolatos információkra még várnunk kell.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
4,0
Mass Effect: Andromeda - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja akció és RPG
11 520 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002920
Mass Effect Legendary Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az emberiség és történelme legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézzük fel Shepard parancsnok legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. Tartalmazza mindhárom játék egyjátékos alap tartalmát és több mint 40 letölthető elemet, több mint 100 órányi tartalommal, amelyek egy saga keretében kapcsolódnak össze. Fedezz fel egy elképesztően gazdag és részletes világot lenyűgöző vizuális részletekkel.
29 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1752
1,0
Mass Effect 3 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja akció és RPG
4 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004994
Mass Effect: Andromeda: Deluxe Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges -
4 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0659
Mass Effect 2 - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0585
5,0 12×
Mass Effect Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézzük fel a Shepard parancsnok legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. Ez magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, amelyek egy készletben vannak összegyűjtve. Fedezd fel az elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX971
PowerA Enhanced Wired Controller - Mass Effect N7 - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, fekete kivitel
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb17

Mass Effect

A Mass Effect kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mass Effect
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ