Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card

Termékkatalógus
Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card
4,7 57 értékelés
Feltöltőkártya - Xbox Live Gold kupon 3 havi előfizetésre, felhasználható: Xbox 360 és Xbox One készülékekhez
Kód:  MX029a Termékszám:  52K-00263 Gyártó honlapja:
Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card Megszűnt

Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card

Mi Xbox LIVE?
 

Xbox 360 és Xbox One többet tehet, mint játszani, mint egy közönséges konzolt. Csatlakoztassa a konzolt az internethez, hogy nyit egy új szórakoztató központ és a lehetőséget a kiegészítő tartalom. Köszönhetően a beépített Wi-Fi internet-kapcsolat nagyon egyszerű, de minden, amire szüksége van még a klasszikus Ethernet kábelt. Készítsen hívott. Microsoft-fiók), és adja meg az egyedi világ a szórakozás, a játékok és a végtelen multimédiás tartalmak. Bővebben az xbox.com.
 

Xbox LIVE Arany tagság biztosítja az Ön számára

  • 14 naponként egy játék ingyenesen letölthető az Xbox Live a menüben Games Gold - akár 104 játékok egy év ingyen!
  • Töltse demók a legújabb játékok - próbálja játékok, mielőtt vásárolni őket
  • Játék online játékok - hívja néhány barátai vagy bárki, több mint 48 millió játékos egy sport match vagy versenypálya
  • Kényelmes bevásárló játékok és játék kiegészítők belül a konzol
  • Egyedi kedvezmények és akciók játékok és játék kiegészítések
  • Vezérlőkonzolon keresztül okostelefon, táblagép vagy számítógép alkalmazás SmartGlass. (Az alkalmazás elérhető Windows, iOS és Android), akkor is létrehozhat egy másodlagos konzol képernyő a Windows platformon eszközöket.
  • Streaming a PC - Csatlakoztassa a számítógépet vagy tablet Windows 8 és 8,1 és át filmeket, zenéket vagy képeket közvetlenül a konzolon (van mindkét eszköz ugyanazon a WiFi hálózat) - nincs kábel vagy USB-meghajtók
  • Cloud tárolása a játékok - lehetővé teszi a hozzáférést a játékok és a profil minden Xbox
  • Egyedi alkalmazások, amelyek a konzol és szórakoztató központ a TV smart TV - szörfözés az interneten, felhő, sportesemények és videó tartalom
  • Munka egy számjegyet a karakter videojátékok. karakterekkel
     

Elérhető alkalmazások Xbox Live-on

  • Youtube - nézni sokféle eredeti videókat a YouTube-ról.
  • Internet Explorer - Böngésszen az interneten a TV képernyőjén az Internet Explorer Xbox. Xbox SmartGlass alkalmazás fut a telefonon vagy tabletta szélesíti ellenőrzése egyéb funkciók.
  • Onedrive - onedrive hely a fájlok tárolására, amelyek elérheti gyakorlatilag bármilyen eszközön. Az alkalmazás onedrive Xbox a TV, akkor könnyen megtekintheti fényképeket és videókat. Azt is játszani a diavetítés és fényképek és videók megtekintéséhez, amelyet megosztottak veled.
  • Eurosport player - lehetővé teszi, hogy a vizuális élmény, és megmutatja az egyik legnagyobb sport csatornák HD.
  • NHL GameCenter - a legjobb mód arra, hogy használja a szolgáltatást NHL GameCenter élő. Ez lehetővé teszi, hogy néz élő közvetítések, felvételeket és részleteket HD a legjobb NHL-ben.
  • NBA gametime - soha nem marad le egyetlen kosarat. Ennek köszönhetően a kérelem NBA Game Time for Xbox 360, meg lehet nézni a kedvenc játékosok és NBA csapatok.
  • Deezer - hallgatni több mint 30 millió dalt, csatlakoztassa a fiókot, és lejátszási listákat a többi eszköz és engedje el őket közvetlenül a konzolról, nincs több extra játékos
  • Red Bull TV - filmek, zenei videók és programokat az állomás tele extrém sportok szabadon Gold tagok
  • És sok más egyedi alkalmazások találhatók Xbox.com
     

Microsoft-fiók Xbox Live-on
 

Microsoft-fiók egy fiókot, akkor jelentkezzen be, hogy minden Microsoft eszközöket, akár a számítógépen vagy tablet Windows 8, a Windows mobil telefon, Skype-on vagy Xbox 360 / Xbox One. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor létrehozhat egyet a fent említett bármelyik készüléken vagy a honlapon . Hogy jelentkezzen be a fiókjába bármilyen e-mail címre. 
 

Aktiváld a Gold tagságot az Xbox Live

  • Xbox Live, akkor vagy csatlakoztassa a konzolt, vagy a honlapon www.xbox.com
  • Vásárlás Gold tagság Xbox Live
  • A Web: Menj a webhelyen www.xbox.com / Regisztráció fiókoddal Microsoft / Xbox Live rész / Felhasználási kód / visszavonja, és adjuk meg a kódot, amit kap, ha vásárol
  • Az Xbox 360 / Xbox One: Jelentkezzen be a fiókjába Microsoft / a fő menüből, menjen a beállítások / Kód beváltása / be a kódot, amit kap, ha vásárol
     

Műszaki adatok:

A hónapok száma:
3

Alkalmazza ezt a kódot az Microsoft venni a Cseh Köztársaságban. Csak iratkozz fel, és adja meg a 25 jegyű számot. Új fiók létrehozhat egyet, látogasson el a https: // bejelentkezést.élnek.com. Meg kell lennie 13 éves vagy idősebb. Nincs kényszer kifejezéseket és a lejárat nincs számolunk fel szolgáltatási díjat. Ez szükséges csatlakozni az Internet (díjköteles lehet a kapcsolat), és a Microsoft-fiók. Bizonyos tartalmak csak azután fizet előfizetési. A Microsoft nem felelős semmilyen veszteség, lopás, vagy jogosulatlan használata kódokat. Kódokkal vonatkozó szabályok, rendelkezések és korlátozások, az egy adott országban, amelyekre bejelentés nélkül változhatnak. Szövegük látogasson www.microsoft.com / en-US / giftcard. Nem alkalmazható azokban az országokban, ahol a kódok használatára tiltott vagy korlátozott a törvény.

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ