Doručení zdarma Alzaboxy

Microsoft Xbox One Fifa 17 S Bundle (1TB)

Termékkatalógus
Microsoft Xbox One Fifa 17 S Bundle (1TB)
Konzol AMD Octa-Core, 8 GB RAM, 1TB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, új vezeték nélküli gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, beépített teljesítmény, fehér színben
Kód:  MKTSKMXO005al Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One Fifa 17 S Bundle (1TB)

Az Xbox One S egy nagy lépés előre

Podpora Ultra HD videa

4K HDR

Xbox One S nem csak egy játékkonzol, hanem lehet csinálni a teljes támogatást a 4K video Blu-ray lemezeket. HDR is kezelheti és továbbíthatja tartalom Amazon Video vagy népszerű Netflix.

Mintegy 40% -kal kevesebb rozměry

Mintegy 40% -kal kevesebb

A teljes mérete Xbox One S sikerült csökkenteni 40% -kal. A vonzó fehér alváz extra présel még korábban terjedelmes tápegység.

2TB kapacita disku

1000 gigabájt

Új játékok elég sok helyet a merevlemezen. Továbbá, sok közülük már elterjedt csak a digitális változat. Én biztosan értékelik, hogy miért a belső lemez kapacitása az egész 1000 gigabájt

Ovladač

Az új vezeték nélküli kontroller

A vezeték nélküli távirányító az Xbox One S költ még akciójeleneteket, mint valaha. Hála texturált kezeli sokkal jobban tartja a kezében. Úgy is fel van szerelve Bluetooth egyszerűen csatlakoztatható a PC-hez.


Xbox Live - a világ vezető játékos közösség

Minden játékos az Xbox One és a Windows 10 számítógép ma már a Xbox Live össze egy hatalmas közösség. Könnyedén kinyit játéApproxan elért, megosztás nagy videojáték klipek, növeli a játékos pontszáma, fokozza avatar, figyeljen a barátok játszanak vagy megidézi barátok beszélgetni, játszani a párt.

Xbox Live

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold tagság

Ennek része egy előfizetési tagság kapsz sokféle egyedülálló előnyöket:

  • Minden hónapban játékok összesített éves összege legfeljebb 15 000 CZK.
  • Exkluzív kedvezmények 50-75% a játékok és kiegészítő játék tartalmát.
  • Minden az előnyeit és az egész család számára - egyszerűen azért, mert csak egy Gold tagság az egész háztartás.

Special Edition egy sor a játék FIFA 17

Játék az első alkalommal futó nagy teljesítményű játék motorja Frostbite, amely lehetővé teszi, hogy hiteles és reális cselekvési kidolgozott mellett színes karakterek érzelmek. Egy másik új üzemmód az út, ahol a játékosok megtapasztalhatják a történet Alex Hunter, a növekvő csillag a Premier League-ben.


Digitální edice

Digitális változat a játék

Fáradt gondolkodni, hogy hova tegye a doboz játék? Nem akarod, hogy folyamatosan dobálják játék lemezek a meghajtóba konzolban? Elektronikus változat a játék, hogy lehet letölteni azonnal fizetés után, akkor megszabadulni ezektől gond.


Jó szórakozást játékok az Xbox 360 Xbox One

Xbox One egy olyan képessége, visszafelé kompatibilitás címeket az Xbox 360. Ez azt jelenti, hogy régebbi játékok az Xbox 360 lehet játszani az új modellek Xbox. Ajánlat visszafelé kompatibilis játékok fokozatosan nőnek több száz egyéb címek, beleértve a még nem szerepel a programban, a Games with Gold az Xbox 360-ra.

Zpětná kompatibilita

Xbox Play Anywhere

Xbox játszhat bárhol - egy játék Xbox és a Windows 10

Ha vásárolni bármelyik digitális címek támogatása Xbox játszhat bárhol a funkciót, akkor lesz képes játszani mindkét Xbox One és eszközök Windows 10 minden további nélkül használható.


Kompletní balení

csomag tartalma

  • Xbox One S + 1000 gigabájt belső lemez
  • A FIFA 17 (kód letöltés)
  • Wireless Controller 3,5 mm-es jack
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napon

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Tárhely mérete
1 000 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
1 000 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox One Fifa 17 S Bundle (1TB) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (1TB). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (1TB). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One Fifa 17 S Bundle (1 TB). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One Fifa 17 S Bundle (1 TB).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ