Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Super Mario 3D Land Nintendo 3DS

Termékkatalógus
Super Mario 3D Land Nintendo 3DS
5 4 értékelés
Konzol játék
Kód:  MU021i Termékszám:  45496521196 Gyártó honlapja:

Super Mario 3D Land Nintendo 3DS

    A Super Mario 3D Land a népszerű vízvezeték-szerelő Márió világának első háromdimenziós kiadása, akit szinte már mindenki jól ismer. Olasz származású, kék overál és piros sapka, szakáll, és a hercegnők iránti gyengepont a védjegye - ez a kedvencünk méltó jellemzése. Szegény Máriónak alig volt ideje pihenni az utolsó kalandja óta, és most ismét meg kell mentenie barack Hercegnőt, és a Gomba Királyságot. Mindezt ezúttal a Nintendo 3DS készülékén a három dimenzió világában!

    Az első valódi háromdimenziós Mario

    És ez a harmadik dimenzió igen fontos ám! Hogy miért? A távolságok meghosszabbodnak, a futás és az ugrás mozdulatai sokkal dinamikusabbak, az akadályok és az ellenségek pedig merőben kifinomultabbá váltak minden szinten, így Önnek is sokkal összeszedettebb játékstílusra van szüksége. A kedvenc olasz vízvezeték-szerelőnk legjobb oldalát mutatja meg a Super Mario 3D Land játékban a Nintendo 3DS konzolon. A játékról alkotott eddigi általános benyomás az, hogy teljesen új és egyedi - nagyobb pontossággal ugorhat az ellenségre, kerülheti ki a lángokat és egyéb tárgyakat, ezen felül számos tárgy úgy néz majd ki, mintha kiugrana a képernyőből, így nem egyszerű feladat helyesen megbecsülni a távolságot és a megfelelő időt a támadáshoz. Nincs több próba mozdulat!

    Újdonság a sorozatban
    Lenyűgöző grafika fejlett effektekkel és lélegzetelállító háromdimenziós kép jellemzi, amely számos új játék funkciónak szolgál alapul, nem csak a Super Mario 3D Land újdonságainak. Mario teljesen új öltözékkel büszkélkedhet, amely ráadásul különleges tulajdonságokkal is bír. Például, a mosómedve álruha - nem csak jól néz ki, de az ál mosómedve farkincával Mario könnyedén megtámadja, majd elijeszti az ellenséget. Emellett igazán lenyűgöző magasságokig képes felugrani egy toll súlyának könnyedségével. Új ellenségekkel is számolhatunk - a továbfejlesztett  farkincával rendelkező Gomba, vagy a Gomba amelyik saját magára állva alkot mozgó tornyot, illetve a húsevő virágok amelyeknek köpete elhomályosítja még a képernyőt is. Az egyes szintek fő ellenségeiről nem is beszélve.

    A Super Mario 3D Land játék kizárólag a Nintendo 3DS készüléken fut, lehetőség van 2D és 3D játékmódra vagy speciális hatás nélküli játékra is.

    Műszaki adatok:
    Konzol: Nintendo 3DS
    Honosítás: angol
    Műfaj: Ugrálós

    Paraméterek

    Műfaj
    Gyerekeknek Kész!
    Szöveg
    EN Kész!
    Korhatár
    3 éves kortól Kész!
    Platform
    3DS - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Gyerekeknek Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    3 éves kortól Kész!

    Verzió

    Platform
    3DS - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Sorozat

    Játék és filmsorozat
    Super Mario Kész!

    Platform / Licenc

    Platform
    Nintendo 3DS / 2DS Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Super Mario 3D Land Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Super Mario 3D Land - Nintendo 3DS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo 3DS - Super Mario 3D Land. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Super Mario 3D Land - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Super Mario 3D Land - Nintendo 3DS.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ