Stellar Blade Alzaboxy

Nacon nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(2)
RPG
(2)
Stratégiai
(1)
Sport
(2)
Szimulátor
(5)
Versenyzős
(3)
Gyerekeknek
(2)
Szöveg
EN
(12)
DE
(8)
FR
(3)
Szinkron
EN
(12)
DE
(8)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Nacon nintendo Switch játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Nacon nintendo Switch játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nacon nintendo Switch játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Nacon nintendo Switch játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Nacon nintendo Switch játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Nacon nintendo Switch játékok – típusaik

A leírás elrejtése
12 termék
Garden Life: A Cozy Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Nintendo Switch melynek értéke 1 690 Ft
13 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1328
Lord of the Rings - Gollum - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - The Lord of the Rings: Gollum A Gyűrű Szövetsége™ eseményeivel egy időben játszódik. Ez egy akció-kalandjáték és epikus interaktív élmény. A titokzatos Gollumot fogod játszani, amint veszedelmes útra indul, és tanúja leszel annak, hogyan érett meg arra, hogy Középfölde legerősebb karakterévé váljon.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW140
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videojátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
Előrendelési ár
17 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW763
5,0
WRC 10 The Official Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW825
5,0
Animal Hospital - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Irányíts állatkórházat és gondoskodj az imádni való pácienseidről ebben az állatbarátoknak készült videojátékban!
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1283
5,0
Wildshade: Unicorn Champions - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1282
Asterix & Obelix: Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1281
Session: Skate Sim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Simet a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a helyed és a képzeleted!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1168
3,0
WRC Generations - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Leárazás -8 %
14 390 Ft 15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1066
My Fantastic Ranch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia kell róluk, lovasórákat kell szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden mást.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1101
Chef Life: A Restaurant Simulator Al Forno Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj díjakat a Michelin Guide-tól.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1070
Vampire: The Masquerade Swansong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
+2 ajándék melynek értéke 3 390 Ft
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW990

Nacon nintendo Switch játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch játékok Nacon Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch játékok Nacon
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ