Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

Termékkatalógus
Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2
4,4 3 értékelés
Konzol játék Konzoljáték
Kód:  MW106b Termékszám:  45496901905 Gyártó honlapja:

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

2007-ben a Super Mario Galaxy videójáték széles körben elterjedt. Igazi áttörést jelent a játék, mely új szintekkel, és egyéb újításokkal rendelkezik. Ebben a játékban Mario csatlakozik a dinoszaurusz barátjához, Yoshi-hoz, amely új lehetőségeket kínál a játékban. A játékban minden megtalálható, amit régen szerettél, valamint újítások is.

Mario galaxisról galaxisra utazik, miközben megpróbálja összegyűjteni a csillagokat. Minden szint teljesen új, de a játék még mindig a meglepetés varázsával él. Különböző utakon át különböző célokat keres, néha akár fejjel lefelé. 

Néhány szinten Mario tojásokat találhat, mely ha széttörik Yoshi, a dinoszaurusz jelenik meg, aki közlekedési eszközként szolgál. Saját nyelvén Yoshi tárgyakat tud felemelni, és az ellenséghez dobálni. Ha erős paprikát kap, úgy feldűhíti, hogy át tud jutni a magas emelkedőkön, vagy akár a derékszögű falon is. És ha  Blimp gyümölcsből kap, akkor úgy tud szállni, mint egy lufi.

Az új fejlesztések, mint a fúró, amelyet Mario használ, hogy alagútakat fúrjon. Gyakorlott játékosok a Comet Metálokat is kereshetik, melyek nehezebb pályára nyitnak ajtót, amely igazi kihívást jelenthet.

 

Paraméterek

Műfaj
Gyerekeknek Kész!
Platform
Wii Kész!
Kiadás
Elsődleges Kész!

Műfaj

Műfaj
Gyerekeknek Kész!

Verzió

Platform
Wii Kész!
Kiadás
Elsődleges Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ