Doručení zdarma Alza Dny květen

Plants vs. Zombies

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Plants vs. Zombies egy szórakoztató és díjnyertes single player játék, amely nagy népszerűségnek örvend. A játékban tucatnyi különböző növénytípust és azok különleges borsó-, mogyoró- és egyéb válogatott támadásait használva harcolhatsz a zombi apokalipszis ellen. Tudj meg többet a Plants vs. Zombies játékokról és a merchről az alábbiakban.

Tovább

Plants vs. Zombies

A Plants vs. Zombies alapelve, hogy megvédd a telkedet az éhes zombik támadásától. Gondosan kiválasztott típusú speciális növényi támadásokkal kell túljárnod a zombik eszén. A fejlesztők nem maradtak le a zombi karakterek változatosságában sem, aminek köszönhetően sokféle ellenséggel kerülhetsz szembe, és rengeteg izgalmas csatában lesz részed.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Plants vs Zombies: Garden Warfare

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4

Plants vs. Zombies PC játék

A Plants vs. Zombies PC játék évek óta egyre népszerűbb, és nem csak a gyerekek körében. Érdekes növény- és zombi figurák teszik magával ragadóvá a történetet, és ez az akciójáték azzal is elnyeri a tetszésedet, hogy mentes az agresszivitástól. Vesd bele magad a síron túli ellenségekkel vívott harcok örvényébe, és védd meg területedet a praktikus és gyors mozdulatokkal. A Plants vs. Zombies egy világméretű jelenség. A kínálatban szerepelnek az alábbi címek:

  • Plants vs. Zombies 1, 2 és 3. rész,
  • Plants vs. Zombies: Garden Warfare,
  • és a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.

Plants vs. Zombies konzolra

A Plants vs. Zombies a legtöbb játékkonzolon is játszható. Élvezd a játékot a kedvenc konzolodon is. A választékban megtalálhatóak az alábbi játékok:

  • Plants vs. Zombies PS4: Battle for Neighborville,
  • Plants vs. Zombies Xbox One: Battle for Neighborville,
  • Plants vs. Zombies Nintendo Switch: Battle for Neighborville Complete Edition.

Plants vs. Zombies könyvek

A Plants vs. Zombies könyvek segítenek a játék történetének egyedi módon történő továbbfejlesztésében, és vonzóbb elemekkel gazdagítják azt. Játékosan fejlesztheted gyermekeid fantáziáját, vagy szórakoztató módon taníthatod meg őket olvasni. Ezekből a könyvekből nyomtatott változatok is kaphatóak, például:

  • Plants vs. Zombies: Lawnmageddon, Timepocalypse, Bully For You, Petal To The Metal, Grown Sweet Home, Boom Boom Mushroom, Rumble at Lake Gumbo, Battle Extravagonzo, The Greatest Show Unearthed

Plants vs. Zombies Xbox digitális Rainbow Stars játék kiegészítők

Plants vs. Zombies Xbox digitális Rainbow Stars játékkiegészítők a Battle for Neighborville játékhoz 1 200, 2 500, 6 500 és 10 000 pont értékben is kaphatók. A pontok új, vonzó lehetőségeket biztosítanak a játékban. Ez egy elektronikus licenc a játék kiegészítőjéhez, ezért szükséges, hogy az alapjáték már telepítve legyen.

A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Deluxe Upgrade Xbox Digital egy játékkiegészítő Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X és Xbox Series S konzolokhoz. Elektronikus licenc, és az online játékhoz Xbox Live előfizetés szükséges.

Plants vs. Zombies: Időapokalipszis
Plants vs. Zombies Timepocalypse

Plants vs. Zombies Deluxe upgrade
Plants vs. Zombies Deluxe Upgrade

Nem csak a Plants vs. zombies játékok és könyvek érdekelnek, hanem más hasonló termékek is?

Ha nemcsak a Plants vs. Zombies játékok és könyvek érdekelnek, hanem más hasonló termékek is, mint pl. PC-s és konzolos játékok vagy társasjátékok, akkor a legjobb helyen jársz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Deluxe Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, műfaj: akció és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges - csomag, amely megnyitja a Deluxe kiadás tartalmát
4 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1368
5,0
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai és gyerekeknek - Vidd magaddal a készülékedet bárhová, és készülj fel az élőhalottak, akik meg akarják kapni az agyat, és az őket megállítani próbáló növényvilág közötti harcra.
Leárazás -5 %
10 690 Ft 11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW796
1,0
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Leárazás -12 %
2 890 Ft 3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO645
5,0
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
Leárazás -12 %
2 890 Ft 3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1177

Plants vs. Zombies

A Plants vs. Zombies kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Plants vs. Zombies – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó plants vs. Zombies Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább plants vs. Zombies A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb plants vs. Zombies A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: plants vs. Zombies vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ