Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PlayStation 5 Digital Edition

Termékkatalógus
PlayStation 5 Digital Edition
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, mechanika nélkül, 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, - A beérkezett PlayStation 5 megrendelések feldolgozása a létrehozás dátuma és az adott regionális verzió elérhetősége alapján történik, ügyfélenként legfeljebb 1 darabra korlátozva.
Változat
Kód:  MSX005DE Termékszám:  PS719396505 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 5 Digital Edition


Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vásárlót kielégítsük, a PS5-ök számát továbbra is személyenként 1 db-ra korlátozzuk - a duplán leadott rendeléseket automatikusan töröljük. Továbbra is igyekszünk minden megrendelést a létrehozás dátumának és az adott regionális verzió (HU) elérhetőségének megfelelően teljesíteni.


A gaming jövője végre megérkezett!
PlayStation 5 Digital Edition

A népszerű PlayStation játékkonzol új generációja végre megérkezett, egy olyan forradalmi innovációval, amely egy teljesen új élményt nyújt majd a játékosoknak világszerte. A konzol képes az akár 4K felbontás kezelésére is 120 FPS sebességgel. A hardver nagy részét a nyolcmagos AMD processzor támogatja Zen 2 maggal illetve az RDNA 2 videókártya ray-tracing képességgel.

8 mag / 16 szál

CPU az AMD-től

10,28 TFLOP

GPU teljesítmény

825 GB

SSD tárhely



Nincs több betöltő képernyő

Minden új generációs játékkonzol továbbfejlesztett grafikával érkezik, azonban a PlayStation 5 Digital Edition villámgyors, 825 GB-os SSD meghajtóval büszkélkedhet. Egészen pontosan ez a csúcs-modern PCIe 4.0 interfész akár 5,5 GB/s-os átviteli sebességgel. Azonban a játékfejlesztők gyakran folyamodnak az adatok tömörítéséhez, amely akár elérheti a 9 GB/s-os sebességet is. Mit is jelent ez a gyakorlatban? A játékok szinte azonnal elindulnak, sőt a különféle aktív játékok között is egy szempillantás alatt válthatsz.



PlayStation 5 Digital Edition hatalmas fejlesztésekkel a játékok hangzásában

A PlayStation 5 Digital Edition pluszpontot érdemel a 3D audio újítás miatt is. A különleges Tempest Engine-t alkalmazza, amely semmi eddigihez nem hasonlítható módon dolgozza fel a játékok hangzását. Ennek legfőbb előnye, hogy nem lesz szükséged drága fejhallgatóra vagy több hangszóróra a játék teljes körű élményéhez. Csupán egy minőségi okostelevízió szükséges.

Továbbfejlesztett DualSense kontroller

Az abszolút újdonság a DualSense kontroller az érintés érzékével, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. Hogyan működik? A versenyjátékok esetében például valósághű ellenállást produkál az autó vezetése közben (például amikor áthaladsz egy akadályon). A Sony fejlesztői emellett megváltoztatták az adaptív triggerek szögét is, illetve kisebb változtatásokat eszközöltek a markolaton is.

Milyen játékokra számíthatsz?

Jelen pillanatban több, mint húsz játékot jelentettek be a PlayStation 5 Digital Edition-ra. A választékot egyértelműen dominálja a Horizon Zero Dawn 2: Forbidden West, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 vagy a Resident Evil Village.

És a visszafelé kompatibilitás?

Ne aggódj, a PlayStation 4 konzollal ellentétben az új PlayStation 5 Digital Edition támogatja majd a körülbelül 100 legjobb játékot a régebbiek közül is, ez a szám pedig valószínűleg csak növekedni fog. Természetesen a PlayStation VR segítségével játszhatsz a virtuális valóságban is.


Paraméterek

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
26 cm Kész!
Mélység
9,2 cm Kész!
Tömeg
3 900 g Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
26 cm Kész!
Mélység
9,2 cm Kész!
Tömeg
3 900 g Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Platform

Platform
PlayStation 5 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn) Kész!

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa
Meghajtó nélküli Kész!

Verzió

Verzió
PS5 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, USB kábel, Tápkábel, Állvány Kész!
Csomagolás fajtája
Játék nélkül Kész!

Lokalizáció

Lokalizált menü
Cseh, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ordered in December 20 2020 and received yesterday. It might help some people

Jó napot. Én 2020.10.10 -én rendeltem elő utánvéttel és a mai napon kaptam meg a terméket. Közel 10 hónapot vártam rá de megérkezett végre. Köszönöm.

Üdvözlök mindenkit! 2021.01.07-én rendeltem a digitális változatot. Tegnap kaptam értesítés, hogy2021. 11.16-án érkezik. Aki még vár annak kitartást. Ne adjátok fel.

Arról van esetleg valamilyen információ hogy akik most rendelnék meg, nagyjából melyik hónapban kaphatják meg?

Tavaly augusztusban rendeltem, de mai napig nem kaptam meg. Kezd nagyon fusztrálni a dolog.. Lehet tudni valamit róla?

Üdv Tudom, hogy nehezen teljesíthetőek a megrendelések a ps5 készlethiány miatt, de szertném jelezni, hogy bár fizettem, de még egy visszaigazoló e-mail-t sem kaptam, hogy egyáltalán folyamatban van-e a megrendelésem vagy mi van.. Azért egy ekkora összegnél jó lenne, ha legalább egy tájékoztatást kapna az ember e-mail-ben, hogy nem a levegőbe fizetett. (aug 14 rendeltem)

Jó napot! Valaki kapott innen már konzolt? Ha igen mikor rendelte elő? Köszönöm!

Üdvözlöm! Egy kérdéssel fordulnák önökhöz! November közepén elő rendeltem egy Playstation 5 All digital verziót amiről még nem kaptam hírt, hogy mikor érzkezik vagy raktáron van? Köszönöm szépen!

Üdvözlöm! Egy kérdéssel fordulnák önökhöz! November közepén elő rendeltem egy Playstation 5 All digital verziót amiről még nem kaptam hírt, hogy mikor érzkezik vagy raktáron van? Köszönöm szépen!

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy mégis mennyi időt kalkulálnak egy-egy szállítmány beérkezéséhez, ugyanis a Konzolvilág eléggé tisztán és érthetően leírta, hogy 2-3 hetente érkezik új szállítmány hozzájuk. Nyilván beszállítónként differenciál lehetnek de azért mégis. Félreértések elkerülése végett nem kötekedni szeretnék, csupán elorendelesnel a teljes összeget kérték befizetni, még sincs egy árva hír arról, hogy miként áll a dolog.

123...
Kérdések és válaszok: PlayStation 5 Digital Edition
Kiegészítők: PlayStation 5 Digital Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 5 Digital Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 5 Digital Edition.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ