Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 5 Digital Edition (EU Version)

Termékkatalógus
PlayStation 5 Digital Edition (EU Version)
3,0 3 értékelés
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, mechanika nélkül, 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller,
Változat
Kód:  MSX005DEeu Termékszám:  711719395300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 5 Digital Edition (EU Version)


Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatta oldalunkat és megrendelte nálunk a PlayStation 5 készüléket. Ha még nem kaptad meg a konzolt, kérjük figyeld az online csatornáinkat (főleg a Facebook-ot), ahol folyamatosan közzétesszük az aktuális információkat.

Most lehetséges a PlayStation 5 előrendelése, 2021 februárjára várható becsült szállítási időponttal. Ugyanakkor ezt a dátumot se garantálhatjuk jelen pillanatban, a szállítás pontos időpontja a konzolok elérhetőségértől függ a gyártónál. Amint új információkat kapunk a gyártótól, minden vásárlóval, aki előrendelte a készüléket, külön-külön felvesszük a kapcsolatot a várható elérhetőségi időponttal kapcsolatban.

A gaming jövője végre megérkezett!
PlayStation 5 Digital Edition

A népszerű PlayStation játékkonzol új generációja végre megérkezett, egy olyan forradalmi innovációval, amely egy teljesen új élményt nyújt majd a játékosoknak világszerte. A konzol képes az akár 4K felbontás kezelésére is 120 FPS sebességgel. A hardver nagy részét a nyolcmagos AMD processzor támogatja Zen 2 maggal illetve az RDNA 2 videókártya ray-tracing képességgel.

8 mag / 16 szál

CPU az AMD-től

10,28 TFLOP

GPU teljesítmény

825 GB

SSD tárhely



Nincs több betöltő képernyő

Minden új generációs játékkonzol továbbfejlesztett grafikával érkezik, azonban a PlayStation 5 Digital Edition villámgyors, 825 GB-os SSD meghajtóval büszkélkedhet. Egészen pontosan ez a csúcs-modern PCIe 4.0 interfész akár 5,5 GB/s-os átviteli sebességgel. Azonban a játékfejlesztők gyakran folyamodnak az adatok tömörítéséhez, amely akár elérheti a 9 GB/s-os sebességet is. Mit is jelent ez a gyakorlatban? A játékok szinte azonnal elindulnak, sőt a különféle aktív játékok között is egy szempillantás alatt válthatsz.



PlayStation 5 Digital Edition hatalmas fejlesztésekkel a játékok hangzásában

A PlayStation 5 Digital Edition pluszpontot érdemel a 3D audio újítás miatt is. A különleges Tempest Engine-t alkalmazza, amely semmi eddigihez nem hasonlítható módon dolgozza fel a játékok hangzását. Ennek legfőbb előnye, hogy nem lesz szükséged drága fejhallgatóra vagy több hangszóróra a játék teljes körű élményéhez. Csupán egy minőségi okostelevízió szükséges.

Továbbfejlesztett DualSense kontroller

Az abszolút újdonság a DualSense kontroller az érintés érzékével, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. Hogyan működik? A versenyjátékok esetében például valósághű ellenállást produkál az autó vezetése közben (például amikor áthaladsz egy akadályon). A Sony fejlesztői emellett megváltoztatták az adaptív triggerek szögét is, illetve kisebb változtatásokat eszközöltek a markolaton is.

Milyen játékokra számíthatsz?

Jelen pillanatban több, mint húsz játékot jelentettek be a PlayStation 5 Digital Edition-ra. A választékot egyértelműen dominálja a Horizon Zero Dawn 2: Forbidden West, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 vagy a Resident Evil Village.

És a visszafelé kompatibilitás?

Ne aggódj, a PlayStation 4 konzollal ellentétben az új PlayStation 5 Digital Edition támogatja majd a körülbelül 100 legjobb játékot a régebbiek közül is, ez a szám pedig valószínűleg csak növekedni fog. Természetesen a PlayStation VR segítségével játszhatsz a virtuális valóságban is.


Paraméterek

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
26 cm Kész!
Mélység
9,2 cm Kész!
Tömeg
3 900 g Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
26 cm Kész!
Mélység
9,2 cm Kész!
Tömeg
3 900 g Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Platform

Platform
PlayStation 5 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn) Kész!

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa
Meghajtó nélküli Kész!

Verzió

Verzió
PS5 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, USB kábel, Tápkábel, Állvány Kész!
Csomagolás fajtája
Játék nélkül Kész!

Lokalizáció

Lokalizált menü
Cseh, Magyar, EN, DE Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Termékek: PlayStation 5 varianty 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayStation 5 Digital Edition (EU Version) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 5 Digital Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 5 Digital Edition (EU Version). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Digital Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Digital Edition.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ