Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West

Termékkatalógus
PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, játékkal (elektronikus licensz), játékkal (fizikai hordozó), Horizon Forbidden West és God Of War Ragnarok, - Ammenyiben a termék nem elérhető, a PlayStation 5-re beérkező előrendelések fokozatosan kerülnek feldolgozásra a megrendelés létrehozásának adatai szerint és a megfelelő regionális változat elérhetősége szerint, ügyfelenként 1 db-ra korlátozva.
Változat
Kód:  MSX0051GOWB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West Megszűnt

PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West


Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vásárlót kielégítsük, a PS5-ök számát személyenként továbbra is 1 darabra korlátozzuk - a duplán leadott megrendeléseket automatikusan töröljük. Továbbra is igyekszünk minden előrendelést teljesíteni a készítés időpontjának és az adott regionális verzió elérhetőségének megfelelően.

A játék jövője végre itt van!
PlayStation 5

Végre itt a népszerű PlayStation játékkonzol következő generációja. És egy olyan forradalom van készülőben, amely a játékosoknak világszerte teljesen új élményt nyújt majd. A konzol akár 4K felbontást is képes kezelni 120 FPS mellett, a hardverek nagy része mögött pedig az AMD áll a 8-magos Zen 2 processzorral és a ray tracing támogatással ellátott RDNA 2 grafikus chippel.

8 mag / 16 szál

CPU-k az AMD-től

10,28 TFLOP

GPU teljesítmény

825 GB

SSD tárolókapacitás

A felvétel vége képernyők

A grafikai minőség javulása minden játékkonzol-generációtól elvárható, de a PlayStation 5-ig nem érkezik villámgyors lemeztároló, amely egy 825 GB-os SSD-ből áll. Konkrétan ez a legfejlettebb típus PCIe 4.0 interfésszel és akár 5,5 GB/s átviteli sebességgel. A fejlesztők azonban gyakran folyamodnak a játékadatok tömörítéséhez, ahol a sebesség akár az elképesztő 9 GB/s-ot is elérheti. Mit jelent ez a gyakorlatban? A játékok szinte azonnal elindulnak, és akár több aktív játék között is villámgyorsan válthatsz.

PlayStation 5 játékkonzol

A PlayStation 5 hatalmas fejlesztéseket hoz a játékhangzás terén

A PlayStation 5 a 3D-s hangzásért is pontokat kap. Egy speciális Tempest Engine-t használ, amely úgy kezeli a játékok audio oldalát, mint még soha. A legfontosabb előnye, hogy nincs szükséged drága fejhallgatóra vagy sok hangszóróra ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd. Elég egy szilárd okostévé.

PlayStation 5 játékkonzol

Újratervezett DualSense vezérlő

A DualSense vezérlő egyik legfontosabb újdonsága a haptikus válasz, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. És hogyan működik? Például az autóversenyzős játékokban élethű ellenállást biztosít az autó vezetésekor (különböző akadályok áthaladásakor stb.). ). A Sony tervezői megváltoztatták az adaptív ravaszok szögét is, és a markolatfelületek sem úszták meg a kisebb változtatásokat.

Milyen játékokat várhatsz a PlayStation 5-re?

Már több mint 20 új PlayStation 5 játékot jelentettek be. A Horizon Zero Dawn 2 egyértelműen az uralkodó: Forbidden West, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 vagy Resident Evil Village.

És a visszafelé kompatibilitás?

Ne aggódj, nem ismétlődik meg a PlayStation 4 indulási fiaskója. Az új PlayStation 5 a megjelenéstől kezdve a régebbi generáció legjobb játékai közül körülbelül 100-at támogat majd, és ez a szám idővel tovább fog nőni. Természetesen filmeket nézhetsz Blu-ray lemezekről, vagy játszhatsz a virtuális valóságban a PlayStation VR segítségével.


Paraméterek

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
26 cm Kész!
Mélység
10,4 cm Kész!
Tömeg
4 500 g Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
26 cm Kész!
Mélység
10,4 cm Kész!
Tömeg
4 500 g Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Platform

Platform
PlayStation 5 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn) Kész!

Verzió

Verzió
PS5 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol, 1 db kontroller, Játék (elektronikus licensz), Játék (dobozos), HDMI kábel, USB kábel, Tápkábel, Állvány Kész!
Játékok/licencek a csomagban
Horizon Forbidden West, God Of War Ragnarok Kész!
Csomagolás fajtája
God Of War Ragnarok + Horizon FW Kész!

Lokalizáció

Lokalizált menü
Cseh, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

További változatok PlayStation 5 termékhez:

PlayStation 5

Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller,
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ