Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2

Termékkatalógus
PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2
5 4 értékelés
Játékkonzol burkolat - limitált Marvel's Spider-Man 2 kiadás, a Marvel’s Spider-Man akció-kalandjáték folytatásának megjelenésére
Kód:  MSX005CSM2 Termékszám:  PS711000039351 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 konzol burkolat PlayStation 5-re

Ha már van PS5 konzolod, remek híreink vannak számodra: a PS5-ös konzolodra is vásárolhatsz limitált kiadású Marvel's Spider-Man 2 konzol burkolatot!

A Sony és az Insomniac Games lenyűgöző dizájnnal készült a PlayStation 5-re a Marvel's Spider-Man várva várt folytatásának megjelenése alkalmából. Próbáld ki Te is a Pókember témába bújtatott konzol játékélményének új generációját, amelyben immáron a fekete szimbióta (Venom) is szerepet kapott. Ő jelenti majd az egyik legkeményebb kihívást két Pókemberünknek a Marvel's Spider-Man 2-ben!


Az ellentétes oldalak összecsapása

A PS5 előlapján egy titokzatos szimbióta kanyarog sötéten egyre közelebb és közelebb a Pókember-ikonhoz, mintha az utolsó szikrát is fel akarná falni az élénkvörös csillogásból.

PlayStation 5 Standard konzol burkolat - Spider-Man 2
PlayStation 5 Standard konzol burkolat - Spider-Man 2

Venom győzedelmeskedik

A PS5 konzol hátulján a titokzatos szimbióta szilárdan rögzült, és teljesen körbeöleli a fehér Pókember ikont az Insomniac fejlett ruházatában.


Könnyen cserélhető burkolatok

Cseréld le az eredeti PlayStation 5 burkolatát egy limitált kiadású Marvel's Spider-Man 2 konzol burkolatra! A régi burkolat cseréje egy pofonegyszerű dolog, de ha igazán biztos akarsz lenni benne, hogy nem rontasz el semmit, nézd meg az alábbi informatív videót, amely biztosan segít.



Paraméterek

Platform
PlayStation 5 Kész!
Játék és filmsorozat
Marvel, Pókember Kész!

Platform

Platform
PlayStation 5 Kész!

Sorozat

Játék és filmsorozat
Marvel, Pókember Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 5 Standard Console Cover – Spider-Man 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ