A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

PlayStation Move Twin Pack (2 MOVE meghajtó) VR

Termékkatalógus
PlayStation Move Twin Pack (2 MOVE meghajtó) VR
4,8 45 értékelés
Kontroller - kontroller integrált mozgásérzékelőkkel, navigáció minőségének javítása néhány Playstaiton VR játék esetében, a csomag két darabot tartalmaz
Kód:  MSX1014 Termékszám:  PS719924265 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation Move Twin Pack (2 MOVE meghajtó) VR Megszűnt

PlayStation Move Twin Pack (2 MOVE meghajtó) VR

Tapasztald meg a játékok egy új dimenzióját ezzel a Playstation Move kontroller párral! Ez az innovatív kontroller ergonomikus kialakítással büszkélkedhet, amely jól illeszkedik a kézhez. Ugyanakkor ujjaiddal biztonságosan elérheted a szükséges gombokat, így mindig készen állsz majd, hogy a megfelelőt megnyomd és legyőzd az ellenfelet. A kontroller domináns eleme az izzó gömb, mely élénk színekkel világít. Ez teszi a PlayStation Eye kamerát képessé a játékosok pontos helyének rögzítésére. Ezt mindemellett mozgásérzékelők is elősegítik, melyek a kontrollerbe vannak rejtve. A játékot új szintű pontosság jellemzi a kontroller vibrációs válasz-rendszerének köszönhetően. Legyetek bajnokok az arénában, ahol az egyik kontroller pajzsként, míg a másik mint kard szolgál, vagy tarts egyik kezedben íjat, a másikban nyilat, amint kifeszíted a húrt a tegezen, és verd meg az összes ellenfeled! 

Legfontosabb jellemzők

  • Egy pár kontroller, mely méginkább a játék középpontjába húz
  • Javított irányítóképesség egyes Playstation VR játékok esetén
  • Ergonómikus formájának köszönhetően jó fogással rendelkezik
  • A gombok elhelyezésüknek köszönhetően mindig könnyen elérhetők
  • A kontrollerek mozgásérzékelőkkel rendelkeznek
  • A rezgési reakció segítségével nagyobb pontosságot várhatsz a játékoktól
 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez PS4-es move vagy PS3-mas ?

Kérdések és válaszok: PlayStation Move Twin Pack (2 MOVE meghajtó) VR
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playstation Move Twin Pack (2 ovladače MOVE) VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playstation Move Twin Pack (2 ovládače MOVE) VR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ