Doručení zdarma MPLA317262

PlayStation Plus

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
nem elérhető

A PlayStation Plus egy különleges tagság, amely exkluzív kedvezményeket, ajánlatokat, online többjátékos módot és számos más előnyt kínál. Az új előfizetés tartalmazza a PlayStation Now-t is, amely többek között lehetővé teszi a PS-játékok PC-n való futtatását. Szeretnél a legtöbbet kihozni a konzolodból? Olvasson tovább, hogy megtudd, mit kínál a PS Plus.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
6 termék
4,8
PlayStation Plus 12 hónapos tagság - HU Digital
Feltöltőkártya - PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, tagság ideje: 12 hónap - 749,17 Ft/hónap
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU001s
3,7
PlayStation Plus 1 hónapos tagság - HU Digital
Feltöltőkártya - PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, tagság ideje: 1 hónap - Ha aktív/kifizetett PS Plus-előfizetéssel rendelkezel, ez a kód 2022. június 22-ig nem aktiválódik, amikor is PlayStation Plus Essentials néven fog aktiválódni.
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU001c
PlayStation Plus 15 hónapos tagság - HU Digitális
Feltöltőkártya A PS PLUS tagság 15 hónapig, a cseh SEN és PS Store számlára szánt PS3, PS4 és PSVita
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU001b
PlayStation Plus 12 hónapos tagság - PS4 HU digitális
Feltöltőkártya - 365 napos PS PLUS előfizetés, magyar SEN és PS Store fiókokhoz, felhasználható PS3, PS4 és PSVita platformokon
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU001sale
4,0
PlayStation Plus 3 hónapos tagság - HU digitális
Feltöltőkártya - PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, tagság ideje: 3 hónap - Pokud máte aktivní/zaplacené předplatné PS Plus, tak půjde tento kód aktivovat až po 22.6.2022, kdy bude aktivován jako PlayStation Plus Essentials. - 2 963,33 Ft/hónap
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU002
5,0
PlayStation Plus 12 hónapos tagság - HU digitális
Feltöltőkártya - PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, tagság ideje: 12 hónap - Ha aktív/kifizetett PS Plus-előfizetéssel rendelkezel, ez a kód 2022. június 22-ig nem aktiválódik, amikor is PlayStation Plus Essentials néven fog aktiválódni.
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU001
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ