Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

SPECK Pocket VR

Termékkatalógus
SPECK Pocket VR
3,5 2 értékelés
VR szemüveg - 360°-os látómezővel, mobiltelefonokhoz, iPhone 6s/6 kompatibilis
Kód:  SPCK001c2b Termékszám:  74187-1041

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPECK Pocket VR

A virtuális valóság a legújabb trend, ami körül az egész számítástechnikai és informatikai világ forog. Ezt meglovagolva készítette el a Speck cég az egyedi virtuális valóság szemüvegét, a Pocket VR-t, amelynek a legkiemelkedőbb tulajdonsága az összecsukható kivitel, aminek köszönhetően bárhová magaddal viheted az eszközt a zsebedben. A csomagban nem csak a minőségi lencsékkel ellátott szemüveg található meg, hanem egy tartós tok is,  iPhone 6 / 6s készülékeknek.

Legfontosabb jellemzők

  • A csomagban megtalálható egy iPhone 6 / 6s tok is
  • Hozzáférést biztosít a telefon gombjaihoz
  • Katonai szabványoknak megfelelő anyagok használata
  • Kamera lencséjének védelme
  • A gumi felületű készülékház biztos fogást biztosít
  • Google Cardboard-hoz tervezve

Könnyű kezelhetőség

A SPECK Pocket VR kompatibilis a Google Cardboard VR technológiával, ezáltal a Cardboard platform összes alkalmazása elérhető erre a szemüvegre. Csak le kell töltened egy kompatibilis alkalmazást, például a Google Cardboard-ot, és máris egy új dimenzióba csöppenhetsz bele. A szemüveghez járó tok teljes hozzáférést biztosít a benne lévő telefon kezelőszerveihez. A tok katonai teszteken ment át, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségi anyagokból készült és tökéletesen védi a készülékedet a sérülésektől. Ezenfelül jó fogást is biztosít a telefonnak, valamint az integrált kameralencse védelemnek köszönhetően a kamera sem sérülhet meg.


A csomag tartalma:

  • SPECK Pocket VR szemüveg
  • CandyShell iPhone 6 / 6s tok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPECK Pocket VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPECK Pocket VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPECK Pocket VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPECK Pocket VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPECK Pocket VR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ