A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Xiaomi 14

Pokémon Go Plus

Termékkatalógus
Pokémon Go Plus
4,5 14 értékelés
Karkötő - kompatibilis a Pokémon GO alkalmazással, könnyű és kényelmes megoldás a Pokémonok befogására és tárgyak begyűjtésére, korlátozott mennyiség!
Kód:  MU011h Termékszám:  045496395216 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pokémon Go Plus

Valósítsd meg gyerekkori álmodat, és fogd meg az összes Pokémont!  A Pokemon Go Plus karkötő kiegészítésként szolgál a népszerű intelligens-telefon applikációhoz, amelynek ugyanez a neve. Párosítsd Bluetooth LE-vel a mobil karkötődet, és kapd el a Pokémonokat könnyebben és gyorsabban, mint korábban bármikor!

Legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis a Pokémon GO-val
  • Könnyű elkapni a Pokémont egyetlen érintéssel
  • Ez lehetővé teszi, hogy összegyűjtsd a különböző tárgyakat a PokéStope-ban

A közeli Pokémon rezgésekkel figyelmeztet

Amikor a közeledben van egy vad Pokémon, az ő jelenlétéről úgy szerezhetsz tudomást, hogy a karkötőd és az okostelefonod vibrálni fog.  A mobilodat azonban soha nem kell elővenned. Egyszerűen nyomd meg a karkötőn található gombot, és így próbáld meg elkapni a Pokémont! Hasonló módon tudsz más tárgyakat is begyűjteni, például Pokébalt, bogyókat vagy tojásokat, amelyekből az új Pokemon kikel. Ezeket a tételeket különleges helyszíneken, az úgynevezett ’sorsolásos játék’-helyeken lehet megtalálni.

Műszaki adatok:

Kompatibilis telefonok:
iPhone 5 / 5c / 5s / SE / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus iOS 09/08

Méretek:
46 × 33 × 17,5 mm

Tömeg:
13 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pokémon Go Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pokémon Go Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pokémon Go Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pokémon Go Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pokémon Go Plus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ