Doručení zdarma Shop roku

PlayStation 4 (PS4) konzolok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(2)

A PlayStation 4 lenyűgöző grafikai teljesítményének köszönhetően a konzolok között kiemelkedő szerepet tölt be. A tökéletes optimalizáltságának köszönhetően a játékokat Full HD felbontásban (a PS4 Pro esetében 4K-ban) élvezheted. Egy gaming PC-vel ellentétben itt nem kell foglalkoznod azzal, hogy mi egy adott játék hardverkövetelménye – csak el kell indítanod a játékot és már élvezheted is.

Tovább

Mit tud a PlayStation 4?

  • A legújabb játékokat is kiváló minőségben futtatja.
  • Felejthetetlenné teszi a játékélményt a PlayStation VR használatával.
  • Játékok streamelése bárhova a világon.
  • A Share Play segítségével megoszthatod a kedvenc játékaidat barátaiddal, vagy egy konzolon akár több emberrel.
  • Különböző alkalmazások futtatása, mint a Spotify, a YouTube, a Twitch vagy a Skype.

A PS4 további tulajdonságai

  • Bármilyen játék kényelmesen irányítható a DualShock 4 kontrollerrel.
  • Játékok ingyen vagy jelentős, exkluzív kedvezményekkel a PlayStation Plus szolgáltatással.
  • Játék bárhonnan a RemotePlay funkcióval – WiFin keresztül PS Vita konzolra streamelhetők a játékok.

A PS4 Slim és a PS4 Pro összehasonlítása

Paraméter PS4 Slim PS4 Pro
CPU AMD Jaguar (8 magos x86-64) AMD Jaguar (8 magos x86-64)
GPU AMD Radeon (1,84 TFLOPS) AMD Radeon (4,2 TFLOPS)
RAM 8 GB GDDR5
HDD 500 GB, 1 TB 1 TB
Optikai meghajtó DVD 8× olvasás, BD 6× olvasás
4K játékok/HDR nem/igen igen/igen
Hálózat Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, BT 4.0, Gigabit LAN
Csatlakozók 2× USB 3.1, AUX, HDMI 2.0a 3× USB 3.1, AUX, HDMI 2.0a, S/PDIF
Maximális teljesítmény 165 W 310 W
Méretek 288 × 265 × 39 mm 327 × 295 × 55 mm
Tömeg 2,1 kg 3,3 kg

i

PS4 konzol ár

A PS4 Slim konzol 2022. áprilisában várható ára 140 590 Ft, a PS5 konzolok közül a PlayStation 5 Digital Edition várható ára áll a legközelebb ehhez, ami 149 990 Ft, míg a PlayStation 5 várható ára 184 990 Ft.

PS4 kiegészítők

A fent említett PS4 ár a konzol mellett egy fekete kontrollert is tartalmaz. De mi van, ha neked több vagy éppen más színű kontrollerre van szükséged? Vagy egyéb kiegészítőket keresel a PS4 konzolodhoz? Nézzük meg, mi mindent találhatsz nálunk.

  • PS4 kontroller - a PS4 konzol első számú kiegészítője. Játékostól, játékstílustól függően más és más gombkiosztásra, kialakításra van szükség, ami meg is látszik a kínálaton, hiszen rengeteg féle kontroller közül lehet válogatni. Van vezetékes vagy vezeték nélküli, a legtöbb 3,5 mm-es jack csatlakozóval is rendelkezik, amelyhez a fejhallgatót csatlakoztathatod. A színválasztékra sem lehet panasz. A kontroller további tökéletesítéséhez kontroller gripek is rendelkezésedre állnak.
  • A kontrollerek közül érdemes külön megemlíteni a vezeték nélküli Sony PS4 Dualshock 4 V2 kontrollert, amely az érintőpad és a beépített hangszóró mellett egy Share gombbal is rendelkezik, így a játék élményét azonnal megoszthatod másokkal.

  • PS4 kormányok - az autóversenyzés élményét emelik magasabb szintre. A kormány gyakran egészül ki pedálokkal, illetve váltókarral is.
  • PS4 állványok, dokkolók és tartók - itt található töltőállomás vagy tartó a kontrollerekhez, állvány a fejhallgatókhoz vagy éppen falra szerelhető PS4 konzol tartó.
  • PS4 fejhallgató - vezetékes és vezeték nélküli változatban is kapható, a klasszikus fekete mellett pedig akár rózsaszín fejhallgatót is találhatsz. Többségük mikrofonnal is rendelkezik.
  • PS4 kábelek és átalakítók mellett USB hubokat is itt találhatsz.
  • PS4 külső merevlemez - ha kedvenc játékaidat magaddal szeretnéd vinni, szükséged lesz egy megbízható gaming HDD-re. A kapacitás mellett a design is befolyásolhatja a döntésed, némelyik merész kialakítással és RGB világítással is büszkélkedhet.
  • PS4 ajándéktárgyak - a Playstation 4 rajongók elengedhetetlen kellékei. Bögre, pohár, kulacs, pulóver, hangulatvilágítás és ébresztőóra is található az ajándéktárgyak között.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol Szállításra kész > 5 db
Konzol - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, fekete kivitel - AMD Jaguar Octa-Core, 8 GB GDDR5 RAM, 500 GB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, 5GHz WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, Fekete
119 890 Ft

2 termék
PlayStation 4 Slim 500GB + Horizon Forbidden West
Konzol - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, játék a csomagban (fizikai hordozó), Horizon Forbidden West, fekete kivitel
+Ajándék Konzol játék SONY melynek értéke 10 190 Ft
133 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX001slf12b3
4,8 339×
Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol
Konzol - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, fekete kivitel - AMD Jaguar Octa-Core, 8 GB GDDR5 RAM, 500 GB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, 5GHz WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, Fekete
119 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX001sl

PlayStation 4 (PS4) konzolok

gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
SonyPlayStation 5: Minden, amit tudunk + Értékelés A PlayStation 5 a játékkonzolok történetének legjobb rajtját produkálta, mind a játékosok körében, mind az értékelésekben jól szerepelt (az AlzaTech munkatársaitól származó értékelésünket itt találod). Rengeteg újítást és bevált receptet hozott a játékok világába, ebben...
További cikkek

PlayStation 4 (PS4) konzolok

A PlayStation 4 (PS4) konzolok kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

PlayStation 4 (PS4) konzolok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) konzolok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) konzolok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) konzolok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) konzolok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ