Doručení zdarma Stellar Blade

PS5 VR játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Akció
(16)
RPG
(1)
Sport
(2)
Szimulátor
(2)
Lövöldözős
(6)
Szöveg
CS
(1)
EN
(24)
DE
(8)
Szinkron
EN
(23)
DE
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A PS5 VR játékok abszolút kötelező darabok minden lelkes második generációs Sony PlayStation VR2 virtuális valóságjátékos számára. Az új VR-technológiáknak köszönhetően minden eddiginél mélyebben elmerülhetsz a játékban. Merülj el te is a virtuális világban az új PS5 VR játékok segítségével.

Tovább

Milyen új funkciókat kínálnak a PS5 VR játékok?

A VR-technológia fejlődésének köszönhetően a PS5 VR játékok vadonatúj és eddig nem látott funkciókkal gazdagodhatnak, amelyek fokozzák a játékélményt. De mindig a fejlesztőkön múlik - hogyan és mennyire építik be ezeket a játékba. A PS5 VR játékok mostantól 4 fontos új funkcióval gazdagodnak.

  1. Az adaptív kioldók változó intenzitással rendelkeznek, hogy minden egyes lenyomásnál nagyobb pontosságot biztosítsanak.
  2. A haptikus válasz még erősebben kapcsolódik a játék világához a finom és intenzív rezgésekkel.
  3. A Tempest 3D Audio dinamikusan képes a játék béli hangzást a helyzetedhez és a fejmozgásodhoz igazítani.
  4. A szemkövető funkció lehetővé teszi a játékba az irányítás és a többi játékossal való interakció új módjának integrálását.

i

Az idősebb virtuális valóság generáció számára a PS VR-játékok között kínálunk nagyszerű játékokat.

Milyen a PS5 VR játékok kompatibilitása?

A PS5 VR játékok fajtáit a fejlesztők kifejezetten csak az új, második generációs PlayStation VR2-re készítik - az első generációs tulajdonosok sajnos nem játszhatnak majd az új játékokkal. Ráadásul az új PS VR2 szemüveg csak a legújabb PlayStation 5 konzollal kompatibilis, így a negyedik generációs japán konzollal játszók nem is tudják majd csatlakoztatni az új szemüveget.

PS5 VR játékok kiválasztása

Amikor PS5 VR játékok közül választunk, mindenképpen vegyünk figyelembe számos paramétert és funkciót.

Minden PS5 VR játékhoz virtuális valóságra alkalmas felszerelésre van szükség?

Egyes PS5 VR játékok TV-n játszhatók kontrollerrel, míg mások egyáltalán nem játszhatók VR nélkül.

  • A kompatibilis PS5 VR játékokkal szemüveggel vagy anélkül is játszhatsz. A VR-kompatibilitást általában a megjelenés után adják hozzá, így nem biztos, hogy teljesen ki van dolgozva, mivel a fejlesztők a játékot elsősorban hagyományos kontrollerekre tervezték.
  • Sajnos a PS VR2-t igénylő játékokat nem játszhatod speciális felszerelés nélkül. Ezeknek a játékoknak az az előnye, hogy eleve a virtuális valóságra tervezték és készítették őket, és gyakran különböző újításokkal kápráztatnak el.

Mire figyeljünk legközelebb, amikor PS5 VR játékok közül választunk?

Amikor PS5 VR játékok közül választasz, fontos, hogy néhány dolgot átgondolj. A legfontosabb nyilvánvalóan maga a játékos, és az, hogy magadnak, gyermekednek vagy barátodnak veszel-e játékot. Ezután lehet más paraméterek szerint választani.

  • A PS5 VR játékok műfaja mindig az egyes játékosok ízlésétől függ. A leggyakoribbak az akció, az autóversenyzés vagy a kaland.
  • A korhatár a játék tartalmától függ. Egyes PS5 VR játékok tartalmazhatnak például erőszakot, vulgaritást vagy tudatmódosító szereket.
  • A nyelvi lokalizáció határozza meg a rendelkezésre álló szinkronizálás, feliratozás és a kezelőfelület fordításait. A választás a játékos preferenciájától függ.
  • A multiplayer lehetővé teszi, hogy barátaiddal együtt merülj el a játék világában, de egyes játékokban ismeretlen játékosokkal is találkozhatsz, így a váltasztás a gyermek életkorától is függ. A PS5 VR többjátékos játékokhoz gyakran fizetős PS Plus előfizetés szükséges.

Még mindig nem tudod, melyik PS5 VR játékok közül válassz? Tekintsd meg a vásárlói véleményeket és értékeléseket, vagy nézd meg a legkelendőbb PS5 VR játékok választékát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gran Turismo 7 - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
-39 %
25 890 Ft
15 890 Ft

24 termék
4,7 140×
Gran Turismo 7 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
Leárazás -39 %
15 890 Ft 25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0002
4,7
No Mans Sky - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú felfedezésre váró, korábban nem látott bolygóval és csillagrendszerrel büszkélkedhet, amelyek mindegyike a felfedezésre váró élettől hemzseg. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak, vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0288
Happy Funland: Souvenir Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Kutasd át az elhagyatott vidámparkot és rántsd le a leplet Mort Grisly Happyfunland vidámparkjának sötét titkairól, amely Randy Rodent otthona! Vészjóslón humoros horror élmény VR-ben, amelyben a szórakozás sosem hal meg.
11 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0543
The Walking Dead: Saints and Sinners - Chapter 2: Retribution - Payback Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Szembe kell nézned egy új, félelmetes ellenféllel, aki elhatározta, hogy darabokra vág téged. Harcolj mindennel, ami a kezed ügyébe kerül, vagy mentsd az életed meneküléssel!
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0402
Desperate Vladivostok - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság
Előrendelési ár
5 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0480
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: PSV0573
Wanderer: The Fragments of Fate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Lépj az előtted járók nyomdokaiba, fedezz fel korokat és eseményeket, amelyek régen kicsúsztak az idő kezei közül, miközben fejest ugorhatsz a történelem izgalmas történeteibe egy olyan kalandban, amelyhez hasonlót még nem láttál. Fedezz fel gazdag világokat, találkozz szívbemarkoló akciókkal, és oldj meg észbontó rejtvényeket, miközben átírod a múltat, hogy átformáld a jövőt.
Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0666
Retropolis 2: Never Say Goodbye - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, logikai és virtuális valóság - Merülj el az árnyékban, ahol a veszély leselkedik rád, és minden lépés az őrület szélére sodor. Ebben a zord poszt-apokaliptikus saga-ban a robotdetektív Philip Logue szerepébe bújva a neonfényes utcákon navigálhatsz Jenny Montage, az automata femme fatale keresése közben.
Előrendelési ár
12 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0667
Five Nights at Freddys: Help Wanted 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - A folytatása annak a rémisztő kalandnak, amely évekkel ezelőtt új életet lehelt ebbe a kultikus horrorfranchise-ba. A Fazbear vadonatúj alkalmazottjaként bizonyítsd be másoknak és magadnak, hogy képes vagy tündökölni mindenben, ami egy pizzéria irányításával és fenntartásával kapcsolatos.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0626
4,7 11×
Resident Evil Village - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, így a játékosoknak a stratégiájukon kell igazítaniuk, gyorsan eldöntve, hogy a túlélés érdekében harcba bocsátkoznak-e vagy menekülnek. A VR-módban való játékhoz le kell tölteni egy ingyenes kiegészítőt, amely a PS Store-ból érhető el.
11 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PSV0006
4,7
Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge: Enhanced Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság
17 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0420
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, ezért a játékosoknak úgy kell módosítaniuk stratégiájukat, hogy gyorsan el tudják dönteni, harcba bocsátkozzanak-e, vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition a következőket tartalmazza: Resident Evil: Village játékot, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC bővítményt. A VR módban való játékhoz töltsd le a PS Store-ból elérhető ingyenes kiegészítőt.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0316
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Cave Digger 2 Dig Harder egy akció-kalandjáték, amely a vad völgyekben játszódik, ahol régi bányákat, tengeri barlangokat és ősi civilizációk romjait fedezheted fel, amelyeket western, dieselpunk és lovecrafti témák ihlettek. Menj le a bányaaknába, és ássátok ki a kincset. Add el a kincset, és fejleszd a felszerelésedet, hogy mélyebbre áshass, és új eszközöket vásárolj a különböző anyagok bányászatához.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0401
3,0
CrossFire Sierra Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Miközben beleveted magad az akcióba, megtapasztalhatod a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat, fegyvereket és játékmenetet, most már VR-ben. Heves félkatonai akció a Black List és a Global Risk rivális frakciók között különböző beltéri és kültéri környezetekben
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0614
Dyschronia Chronos Alternate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - A neved Hal Scion, és nyomozó vagy. Önt "variáns személyként" ismerik, olyan személyként, akinek megvan az az egyedülálló képessége, hogy a múltba nézzen és megváltoztassa azt. És az Ön egyedülálló képességeire most éppen szüksége van. Fenyegető erők várnak rád, amelyek próbára teszik a szellemi mozgékonyságodat. Bizonyítékgyűjtés közben el kell bújnod, futnod, lopakodnod és menekülnöd kell a veszély elől.
Szuper ár
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0404
Vertigo 2 - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és virtuális valóság - Mélyen a föld alatt, a VII-es kvantumreaktor hatósugarában ébredsz fel, hogy befejezd a hazautat. Szembe kell nézned a más univerzumokból beszivárgó, bizarr idegen flórával és faunával - és a halálos android biztonsági erőkkel, akiknek az a feladatuk, hogy megtisztítsák a reaktort minden élőlénytől. Próbáld meg eldönteni, hogy kiben bízhatsz, miközben baljós ügynökök leselkednek rád.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0580
Song in the Smoke: Rekindled - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és virtuális valóság - Egyjátékos túlélő kalandjáték, amely egy hatalmas, gyönyörű és halálos, időn kívüli világban játszódik. A túlélés kulcsa a te képességeid, kövesd és vadászd a zsákmányt kézzel készített primitív fegyverekkel és eszközökkel. Gyűjtsön élelmet, gyógyszert és készleteket napközben, és ne feledje, hogy a sötét és veszélyes éjszakákon is égjen a tábortűz.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0406
Tennis on Court - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport és virtuális valóság - A Tennis On-Court egy tökéletes tenisz szimulátor!
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0542
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
VR Skater - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport - A VR Skater az alapjaitól kezdve VR-re volt tervezve, hogy a lehető legautentikusabb, legnehezebb és leginkább magával ragadó "gördeszkás" játék élményét nyújtsa a számodra. Képzeld el a gördeszkát a lábad alatt, a gumikerek kattogó hangját a csempézett járdán mielőtt egy tökéletes olliet hajtanál végre.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0474
Synth Riders Remastered Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Részben freestyle táncjáték, részben bokszolós, ritmusjáték, sajátítsd el a képességeidet, és mássz fel a ranglista élére 58 pályán.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0405
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515

PS5 VR játékok

A PS5 VR játékok kategóriában összesen 24 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PS5 VR játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PS5 VR játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PS5 VR játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ