30 dnů na vrácení Rapture

Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition

Termékkatalógus
Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition
5 1 értékelés
Gamer egér - vezetékes, optikai, 0,98ms válaszidő, 10000DPI, 5 gomb, sokszínű, jobbkezeseknek, L -es méret, USB, 2m hosszú kábel, narancssárga,
Kód:  MR057c4b2 Termékszám:  RZ01-01210300-R3M1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition

Játssz stílusosan!

Éld át a leghevesebb csatákat a megfelelő felszereléssel. Az Overwatch játék rajongóinak legnagyobb örömére megérkezett a legeredetibb gamer eszköz a számítógéphez. A Razer vállalata újra előtérbe helyezte a DeathAdder Chroma egerét, ezúttal egy teljesen speciális külsővel, amely messziről elárulja, hogy a felhasználó igazi Overwatch játék rajongó.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition
 

Modern technológia

Kedvenc gamer egeredet továbbfejlesztették, így egy vadonatúj szenzorral, mozgásérzékelővel valamint a 16,8 millió állítható árnyalatú háttérvilágítással érkezik. A Chroma ugyanazzal a világhírű ergonómiával bír, mint elődei, azonban egy 10.000 dpi érzékenységű szenzorral rendelkezik, mely szinte bármely felszínen 1 mm-es érzékenységgel képes követni a mozgást, még akár az üvegfelületen is.


Rendkívül pontos érzékelő

Az érzékelő képes az akár 200 hüvelykes másodpercenkénti sebességet is érzékelni, mindezt akár 50 G-s gyorsulással, ami nagyfokú pontosságot és a kurzor sima mozgását eredményezi a képernyőn. Az egér "Always On" funkcióval is rendelkezik, amivel érzékelője mindig aktív így az egér képes azonnal reagálni a mozgásra. A gumírozott oldalak garantálják a biztos fogást és a tökéletes illeszkedést a kézbe, így az egér alkalmas még a legagresszívabb játékstílusokhoz is.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition
 

Világos és részletes beállítások

Az egér agya a Razer Synapse 2.0 tökéletesen intuitív szoftver. Lehetővé teszi, hogy az összes gomb funkcióját beállítsd, beleértve a háttérvilágítást és makrókat is.


Könnyű kezelhetőség

A szoftver automatikusan szinkronizál a felhővel, letölti a driver frissítéseket és elmenti az egyedi beállításaidat anélkül, hogy egy ujjadat is meg kellene mozdítanod. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség az egér újbóli beállítására ha azt a barátaidnál vagy egy profi versenyen szeretnéd használni. A Razer Synapse 2.0 letölti beállításaid a DeathAdder otthoni egérről, így ezek eszközöléséhez csak egy másolatot készít róluk az általad használt bármely számítógépre.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition
 
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
7 cm Kész!
Magasság
4,4 cm Kész!
Mélység
12,7 cm Kész!
Tömeg
105 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
10 000 DPI Kész!
Válaszidő
0,98 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Többszínű Kész!
Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ