Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Razer Naga Hex V2

Termékkatalógus
Razer Naga Hex V2
5 6 értékelés
Gamer egér - 16000dpi, 5G érzékelő, reakcióidő: 1ms, 14 programozható gomb, USB, fekete-zöld
Kód:  MR066a9b Termékszám:  RZ01-01600100-R3G1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Naga Hex V2

Gamer egér rendkívül érzékeny reakcióval

A MOBA játék műfaj vagy az online harci arénák, amelyek uralják az elektronikus sportok jelenetét és több millió játékost ösztönöznek, olyan gamer egeret követelnek meg, amely a lehető legegyszerűbb hozzáférést biztosítja a készségekhez és a varázslatokhoz, valamint rendkívül érzékeny reakcióval rendelkezik. A Razer Naga Hex V2 egér hétgombos, hüvelykujjas gyűrűvel van ellátva, amely a MOBA játékok játszásához van optimalizálva és előre beállított MOBA profilokkal van ellátva a maximális hatékonyság érdekében a játék során, amely meghaladja a várakozásait.

7 gomb a hüvelykujjnál

A Razer Naga Hex V2 hét mechanikus gombbal büszkélkedhet a hüvelykujjnál, amely gyűrű formájába van elrendezve, amelyet kifejezetten a MOBA játékosok számára terveztek meg annak érdekében, hogy lecsökkentsék a hibás kattintás esélyét. A hüvelykujjtól megegyező távolságra található összes gomb teljes mértékben programozható, és hozzáférést biztosít akár több parancshoz is egyszerre.

Előre beállított MOBA profilok a játék maximális hatékonysága érdekében

A kiterjedt tesztek megerősítették, hogy a billentyűzet helyett az egérrel történő egyedi parancsok elhelyezése jelentősen javítja a játék hatékonyságát. Ezért a Razer Naga Hex V2 előre beállított, MOBA-szerű játékhoz optimalizált profilokkal van ellátva, amelyek letölthetőek. Akár gyorsabb hozzáférésre van szüksége a készségekhez és a tárgyakhoz, vagy akár jobb kommunikációra és hatékonyabb bevitelre, egyszerűen aktiválja a megfelelő profilt a Razer Synapse programmal, és készüljön fel a gyorsabb reakcióra, mint valaha.

5G 16 000 DPI lézeres érzékelő a rendkívüli pontosságért

Olyan műfajban, amely gyors reflexeket igényel, létfontosságú, hogy a játékos az egér segítségével a lehető leghűségesebben mozogjon a képernyőn. A Razer Naga Hex V2 egér 16 000 DPI felbontású, lézeres érzékelővel van ellátva, amely képes rögzíteni még az extrém sebességű mozgásokat is, tehát az ütések nem tévesztenek célt, és mindezt függetlenül attól, hogy milyen térképen játszik.

Beállítható Razer Chroma háttérvilágítás

Válasszon a 16,8 millió szín teljes spektruma közül, és adja meg a Razer Naga Hex V2 egerének egyedi karakterét. Az egéren beállíthatja az egyes zónák színét és hatásait, a keréktől és a logótól kezdve egészen a hüvelykujjas, gombokból összetevődő gyűrűig. Ezáltal olyan egyedi pszichedélikus motívumot hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a játékot más fényben láthassa. A motívumokat szinkronizálhatja más Razer Chroma készülékekkel is, és így egységes színsémát hozhat létre egész készletnyi perifériák számára.

Vypnuto
Razer Chroma
 
Vypnuto
Razer Naga Hex V2
 

Feljavított ergonómia

A Razer Naga Hex V2-t úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa és új, ergonómikus formát öltsön fel, amely megfelel a legtöbb játékstílusnak. Függetlenül a kéz formájától és méretétől, valamint az egér fogásának módjától, megerőltetés nélkül vetheti alá saját magát még a legigényesebb játék maratonnak is.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
7,5 cm Kész!
Magasság
4,3 cm Kész!
Mélység
11,9 cm Kész!
Tömeg
135 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
16 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Többszínű Kész!
Kábel hosszúsága
2,1 m Kész!

Szín

Szín
Fekete, Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Naga Hex V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Naga Hex V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Naga Hex V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Naga Hex V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Naga Hex V2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ