Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Resident Evil játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Resident Evil játékok sorozata a túlélő horror-kalandjáték műfaj úttörője, amely már világszerte számos játékos szívét rabul ejtette. Ráadásul 2017-ben a sorozat második szelet kapott, aminek köszönhetően felvirágzott, és napjaink egyik kulcsfontosságú címét képviseli a piacon. Tudj meg többet arról, hogy miért szeretik annyian a Resident Evil játékokat.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
21 termék
Resident Evil 4 (2023) Gold Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0622nad
Resident Evil 4: Deluxe Edition (2023) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Leon S. Kennedy ügynök nyomozást indít az elnök lányának elrablása ügyében, amely a Los Illuminados néven ismert titokzatos szekta lelkén szárad. Leon keresése egy eldugott európai faluba vezet, ahol olyan borzalmakkal szembesül, amelyekkel még legrosszabb rémálmaiban sem találkozott, és csakis azokkal szembenézve tudhatja meg, hogy ki vagy mi áll mindez mögött.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2046
Resident Evil 4 Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, - Leon S. Kennedy ügynök nyomozást indít az elnök lányának elrablása ügyében, amely a Los Illuminados néven ismert titokzatos szekta lelkén szárad. Leon keresése egy eldugott európai faluba vezet, ahol olyan borzalmakkal szembesül, amelyekkel még legrosszabb rémálmaiban sem találkozott, és csakis azokkal szembenézve tudhatja meg, hogy ki vagy mi áll mindez mögött.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2047
Resident Evil 4 (Előrendelés) - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, - Leon S. Kennedy ügynök nyomozást indít az elnök lányának elrablása ügyében, amely a Los Illuminados néven ismert titokzatos szekta lelkén szárad. Leon keresése egy eldugott európai faluba vezet, ahol olyan borzalmakkal szembesül, amelyekkel még legrosszabb rémálmaiban sem találkozott, és csakis azokkal szembenézve tudhatja meg, hogy ki vagy mi áll mindez mögött.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2045
Resident Evil 4: Collectors Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése során a szálak egy vidéki faluba vezetnek Európában, ahol borzalmakkal fog találkozni, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll e mögött.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0217ce
Resident Evil 4: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése során a szálak egy vidéki faluba vezetnek Európában, ahol olyan borzalmakkal találkozik, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll mindezek mögött.
Megszűnt
Termékkód: PSV0256ce
Resident Evil 4 Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon nyomozása során a szálak egy európai vidéki faluba vezetnek, ahol az ügynök olyan borzalmakkal fog találkozni, amiket még legrosszabb rémálmaiban sem látott, de amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll mindezek mögött.
Megszűnt
Termékkód: MSX1410ce
Megszűnt
Termékkód: GMERCHc0096
Megszűnt
Termékkód: GMERCHc0095
Resident Evil 3 Collectors Edition - PS4
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: horror, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel,
Megszűnt
Termékkód: MSX741ce
Resident Evil 5 - Nintendo Switch
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: akció és akció, - dobozos változat, műfaj: akció és akció
Megszűnt
Termékkód: NSW533
4,8
Resident Evil 2
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció - Az amerikai Raccoon City külvárosában bizarr jelenségre lettek figyelmesek az emberek. Az Arklay-hegységben bekövetkezett szerencsétlenség ugyanis pillanatok alatt rémálommá változtatta a helyiek életét. Most, 20 évvel a Resident Evil 2 eredeti megjelenése után, itt az ideje, hogy visszatérjünk Raccoon Citybe.
Megszűnt
Termékkód: WG1093
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition
PC játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, horror és vr, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage Vol. 1 és 2 DLC-k, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér a horroros kezdeteihez, és a szörnyű terror friss szelét kívánja hozzáadni a műfajhoz. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy amerikai vidéki gazdaságban Louisianában, ahol a hatalmas birtok titkait és rémségeit fogod felkutatni.
Megszűnt
Termékkód: WG1038nad
Resident Evil Code: Veronica X - Digitális HU
Konzol játék - Resident Evil Code
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU029
Resident Evil 4 - Xbox One
Konzol játék A végleges verziója minden idők egyik legjobb modern akciójátékának
Megszűnt
Termékkód: MXO354
Resident Evil: Umbrella Corps - PS4
Konzol játék - Gyors 3rd person shooter sok online móddal, a Resident Evil-től
Megszűnt
Termékkód: MSX343
5,0
Resident Evil 7
PC játék A Resident Evil 7 visszatér ijesztő kezdeteihez, újabb rettegést hoz a játékba. A játék ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért, egy louisiana-i farmon Amerikában, ahol felfedezhetet a hatalmas birtok rémisztő titkait.
Megszűnt
Termékkód: WG603
5,0
Resident Evil 7 - Xbox One
Konzol játék - A hetedik Resident Evil visszatér az eredeti horror műfajhoz, és újabb adag természetfeletti rémséggel tölti meg azt. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik, egy vidéki amerikai farmon Louisiana-ban, ahol szembesülhet a birtok rejtélyeivel és borzalmaival.
Megszűnt
Termékkód: MXO323
5,0
Resident Evil 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, elektronikus licensz, műfaj: akció - A hetedik Resident Evil visszatér az eredeti horror műfajhoz, és újabb adag természetfeletti rémséggel tölti meg azt. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik, egy vidéki amerikai farmon Louisiana-ban, ahol szembesülhet a birtok rejtélyeivel és borzalmaival.
Megszűnt
Termékkód: MSX311
4,8
Resident Evil: Revelations 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - a Resident Evil sorozat folytatása a horror gyökerekhez való visszatérést ígéri, ebben a részben a történet egy titokzatos börtönbe sodor el minket, itt tér magához Claire és társa Moira, aki a Terra Save szervezetnek dolgozik, senki sem tudja, hogy miként és miért került oda, de egyet biztosan tud - a fegyháznak semmi köze a börtönhöz, és a félelmet érzékelő karkötő a kezén is erről tanúskodik, készülj fel egy fordulatokkal és rémisztő ismeretlennel teli izgalmas történetre
Megszűnt
Termékkód: MSX128
4,9
Resident Evil 6
PC játék
Megszűnt
Termékkód: WG194d
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ