A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(583)
DLC tartalom
(79)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(278)
PlayStation 5
(131)
PlayStation 4
(72)
Xbox Series X
(174)
Xbox Series S
(104)
Xbox One
(135)
Nintendo Switch
(91)
Licenc
Doboz
(302)
Letölthető
(371)
Kulcs
Steam
(230)
Xbox Live
(110)
Origin
(4)
Uplay
(2)
Battle.net
(2)
Műfaj
RPG
(673)
Akció
(502)
Lövöldözős
(60)
Stratégiai
(57)
Kaland
(35)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(75)
PlayStation 5 optimalizálás
(75)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(93)
Szöveg
CS
(43)
EN
(667)
DE
(496)
HU
(18)
RU
(154)
UK
(1)
PL
(93)
FR
(223)
ES
(211)
IT
(201)
Zh
(45)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(2)
EN
(633)
DE
(261)
HU
(2)
RU
(30)
UK
(1)
PL
(11)
FR
(93)
ES
(84)
IT
(79)
Zh
(8)
KR
(1)
JP
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
Borderlands
(52)
Monster Hunter
(18)
Diablo
(10)
Fallout
(10)
Monster Hunter World
(10)

Az RPG játékok egy hatalmas, saját szabályokkal és törvényekkel rendelkező világba visznek Téged. Légy Te is egy bátor harcos, egy fejvadász vagy egy bosszúra vágyó cowboy. Nem tudod eldönteni, melyik RPG játék lesz a következő, amit kipróbálsz? Nézd meg, milyen RPG játékok találhatóak a kínálatban, és miben különböznek egymástól.

Tovább

Az RPG játékok főszereplője Te vagy!

Az RPG játékok alapját egy főszereplő testesíti meg, akit te irányítasz. A játékmenet lebilincselő része a főszereplő fejlődése, amely új képességeket vagy lehetőségeket vezet be, és motiválja a játékost a továbblépésre. A cím típusától függően az ilyen RPG játék címeket megfűszerezik egy kiterjedt történettel, amely a játékidő előrehaladtával folyamatosan fejlődik.

i

A PC-re, konzolokra és okostelefonokra készült RPG játékok változatait a 70-es évekbeli társasjátékok ihlették. A többjátékos módok 1997-ben születtek meg, méghozzá az Ultima Online formájában. Ez a szerepjáték egy rajzfilmszerű 2D-s világgal rendelkezik, és a mai napig mintegy 300.000 aktív játékost számlál.

Azzal, hogy elmerülsz az RPG játékok világában, megfeledkezel a rohanó világról

Az RPG játék címek általában egy természetfeletti tulajdonságokkal teli fantasy vagy sci-fi világban játszódnak, ahol gyakran találkozhatsz mágikus középkori témával is. Hogy miért? Az RPG játékok lehetővé teszik a játékos számára, hogy elszakadjon a megszokott rutintól, és elmerüljön egy olyan világban, ahol azt csinálhat, amit akar. Ez teszi ezeket a játékokat annyira addiktívvá.

i

Mit jelent az RPG rövidítés?

Mit ért a gamer világ az RPG rövidítés alatt? A rövidítés angol eredetű és role-playing game -t, azaz szerepjátékot jelent.

Milyen RPG játékok léteznek?

A funkciók, a történet hangsúlyozása, a párbeszédek mennyisége vagy például a harcrendszer jelenléte alapján az RPG játékok több kategóriába sorolhatók. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kombinációt:

  1. ARPG / Diablo szerű RPG,
  2. MMORPG,
  3. JRPG,
  4. További RPG-k.

i

Az RPG játékok számos alműfajjal rendelkeznek, itt csak néhányat említettünk közülük. A műfajok nagyon gyakran keverednek egymással, ami nagyon megnehezíti a pontos meghatározásukat.

Az ARPG-ket nem fogod megunni

Az APRG egy olyan játéktípus, amely a konfliktusra és a harcrendszerre helyezi a hangsúlyt. Ez utóbbi itt sokkal összetettebb, mint más RPG játék esetében, és a játékostól éles reakciókat (a lövöldözős játékok esetében) vagy a megfelelő képességek használatát követeli meg. A népszerű ARPG címek közé tartoznak:

  • Gothic: egy büntetőtelepen játszódik. A feladatok lassú teljesítésével lassan eljutsz egy homályos célhoz, amit az okos játékosok hamar felfedeznek.
  • The Elder Scrolls: egy fantasy sorozat, amely a valaha volt legautentikusabb RPG világokkal büszkélkedhet. Ezeknek saját nyelvük, írásuk és történelmük van. A játékban könyveket olvashatsz és a The Elder Scrolls világának eredeti zenéjét hallgathatod.
  • Diablo: a Hack'n'Slash RPG alműfajba tartozik - a fő hangsúly a harcra, a képességekre és fegyveres küldetésekre helyeződik.
RPG game The Elder Scrolls

A The Elder Scrolls (Skyrim) sorozat legújabb címében visszatér a mitikus Sárkányölő, valamint a császári és a lázadó seregek közötti csata.

Ha szeretnél kipróbálni egy cseh RPG-t, akkor ajánljuk a Kingdom Come sorozatot, amely a vad középkorba kalauzol el.

Az MMORPG beszippant és nem enged el

Az MMORPG-k az egyik legnépszerűbb játékműfaj. A játékos egyetlen karakter szerepében játszik, akit speciális küldetések teljesítésével és a történet végigjátszásával kell fejleszteni. A hab a tortán egy MMORPG-nél az, hogy több ezer ember játszik együtt veled. Együttműködhetsz, vagy például párbajokban mérheted össze az erődet. Bizonyos RPG game során nem nélkülözheted az együttműködést, és ezért ez egy remek módja annak, hogy új barátokat szerezz. Az RPG games címek közé tartoznak az alábbiak:

  • World of Warcraft: röviden egy fantasy történet két frakció (a Szövetség és a Horda) küzdelméről.
  • Guild Wars: szintén egy fantasy sztori, amely játszható egyénileg vagy csapattársakkal. A történet háborúkon, a mesterfajták uralma elleni puccsokon vagy a mitikus lények visszatérésén keresztül vezet.
  • Black Desert Online: a változatossága miatt érdekes. A játék során még csak fegyvert sem kell ragadnod, csak hagynod kell, hogy a történet magával ragadjon, és olyan küldetéseket kell teljesítened, mint a halászat vagy a földművelés.

i

A legnépszerűbb MMORPG játék a World of Warcraft, amely számos bejegyzéssel szerepel a Guinness Rekordok Könyvében (köztük a legnépszerűbb MMORPG címmel is büszkélkedhet).

RPG game World of Warcraft

A World of Warcraft környezete nagyon egzotikus és magával ragadó.

A JRPG a felkelő nap országának egyik alműfaja

A JRPG-k közé tartoznak a Japánból származó címek. Ezek az RPG játékok sajátos történettel és jellegzetes harcrendszerrel rendelkeznek, amelyek általában nem tartoznak a legkönnyebbek közé. Ezért gyakran látni az RPG-k nyugati és japán felosztását. A hagyományos JRPG-k közé tartozik a Dragon Quest és a Final Fantasy.

A legnépszerűbb játékcímek közé tartozik a Witcher, Fallout, Mass Effect és még sok más.

Melyik RPG játék címeket érdemes megnézni?

Az RPG játék kiválasztásakor először is derítsd ki, hogy érdekel-e a témája. Alternatívaként megnézheted a játék képernyőképeit vagy gameplay videókat (játékmenetről készült felvételeket). A téma mellett a különböző platformok közül is választhatsz, mivel kaphatóak RPG játékok mobiltelefonra, PC, Xbox-sorozatra, Xbox ONE, PlayStation 5, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra.

i

Néhány RPG games típus csak felnőtteknek való

Nem minden szerepjáték alkalmas gyermekek számára. Ellenőrizd a játékban azt, hogy előfordulnak-e benne erőszakkal, alkohollal, dohányzással stb. kapcsolatos jelenetek. Ebben segíthetnek az ESRB vagy a PEGI korhatár besorolások, amelyek speciális címkéket rendelnek a játékokhoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Marvels Spider-Man 2 - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
26 790 Ft

2.
Rise of the Ronin - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Japán, 1863. A Tokugawa-sogunátus három évszázados elnyomó uralma után nyugatról fekete hajók érkeztek a határra, és az egész ország felbolydult. A háború, a betegségek és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos válik saját sorsának kovácsává, olyanná, aki kezében tartja Japán sorsát.
+Ajándék Elektronikus promo kód Rise of the Ronin - előrendelői bónusz - PS5 melynek értéke 1 490 Ft
26 790 Ft

3.
Dragons Dogma 2 - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft

Még több
673 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 21×
Nioh 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Utazz el Japánba 1555-ben, amikor az országot végtelen háború sújtja, és démonok járják a földet. Túl tudod élni a halálos Sötét Birodalom csapdáit a zord Sengoku korszakban?
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX735
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Hogwarts Legacy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Szuper ár
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO796
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 13×
Hogwarts Legacy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -6 %
16 890 Ft 17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1161
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 107×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0378
5,0
Rise of the Ronin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Japán, 1863. A Tokugawa-sogunátus három évszázados elnyomó uralma után nyugatról fekete hajók érkeztek a határra, és az egész ország felbolydult. A háború, a betegségek és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos válik saját sorsának kovácsává, olyanná, aki kezében tartja Japán sorsát.
+Ajándék Elektronikus promo kód Rise of the Ronin - előrendelői bónusz - PS5 melynek értéke 1 490 Ft
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0596
5,0 93×
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - a The Legend of Zelda: Breath of the Wild című játék folytatásában te magad döntöd el, milyen utat választasz Hyrule végtelen tájain és hatalmas égboltján lebegő titokzatos szigeteken, nézd meg, képes vagy-e hasznosítani Link új képességeinek erejét, hogy felvegye a harcot a királyságot fenyegető rosszindulatú erőkkel?
21 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW876
4,8 39×
Pokémon Legends: Arceus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Látogass el a Sinnoh régióba, ahol a Pokémon Diamond és a Pokémon Pearl játékok játszódnak. De ez a történet nagyon régen játszódik, amikor egyáltalán nem léteztek olyanok, mint a Pokémon mesterré válás vagy Pokémon Liga létrehozása. Mindenütt vad pokémonokkal találkozhatsz, akik zord környezetben élnek, amely a Sinnoh régiót teljesen más hellyé teszi, mint amire a Pokémon Diamondból és Pokémon Pearlből emlékszel.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW857
4,5 37×
Diablo IV - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls eseményei óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0369
4,7 43×
Hogwarts Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Szuper ár
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX907
5,0
Diablo IV - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO680
5,0
Final Fantasy VII Rebirth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Várva várt új történt a FINAL FANTASY VII remake project keretében, amely az eredeti kultikus játék átalakítása három önálló címre azok eredeti alkotóitól. A játékban a játékosok számos új elemet élvezhetnek a történet kibontakozása folyamán, amely az eredeti FINAL FANTASY VII játék "Elfelejtett Fővárosába" vezető úttal csúcsosodik ki.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Final Fantasy VII Rebirth - Midgar Bangle melynek értéke 1 690 Ft
28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0564
4,3 10×
Diablo IV - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX732
4,9 13×
Crash Bandicoot 4: Its About Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, árkád és gyerekeknek - Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből, és közben áttörték az idő és a tér határait. A feladat ismét Crash-re és Coco-ra vár, hogy mindent megjavítsanak és megmentsék a világot.
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX860
4,7 31×
Pokémon Let's Go Pikachu! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - Tégy úgy, mintha Poké Ballt dobnál el, és kapj el vad Pokémonokat akár Joy-con vezérlő, vagy Poké Ball Plus tartozék segítségével, amely világít, rezeg és hangot is ad ki, így kelti életre a kalandot.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW064
4,8 15×
Pokémon Brilliant Diamond - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A Pokémon Brilliant Diamond kalandja a Sinnoh régióba visz el. A buja természettel és a Mount Coronet heggyel a közepén büszkélkedő Sinnoh számos történelmi mítosz helye. Utazásod során a Sinnoh régió számos különböző részébe látogatsz el, miközben a Pokémon League bajnoki címét próbálod megszerezni.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW856
4,8 24×
Shadow of the Tomb Raider - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A sikeres sorozat folytatásábaan Lara Croft elindul legnagyobb kalandjára a maja apokalipszis ellen.
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX505
Dragons Dogma 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0590
5,0
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Leárazás -52 %
7 890 Ft 16 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO129hu
4,3
Super Mario RPG - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland
+2 ajándék melynek értéke 6 580 Ft
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1239
4,6 36×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
4,6 70×
Bloodborne - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A fejlesztő Hidetaka Miyazaki és a FromSoftware alkotói (a legendás akció RPG játékok a Demon's Souls, a Dark Souls és a Dark Souls II készítői) a Bloodborne játékkal érkeznek, egy vadonatúj akció RPG játékkal, egyedülálló sötét légkörrel, brutális nehézséggel és kifinomult harcrendszerrel
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX124
4,8 36×
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG -Az alapjátékon kívül a Blood and Wine és a Hearts of Stone kiegészítőket is tartalmazza, illetve további 16 DLC-t, valamint az eddig kiadott összes frissítést.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW530
5,0
Fae Farm - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
20 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1245
Dragons Dogma 2
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - PC melynek értéke 1 690 Ft
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1446

RPG játékok

RPG játékok

A RPG játékok kategóriában összesen 673 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ