AD květen univerzal Alza Dny květen

Saints Row

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Saints row a Volition akció-történeti videójáték sorozata, amely a szervezett bűnözés világába kalauzol el. A Saints row is a nyitott világú játékok műfajába tartozik. Szeretnél többet megtudni róla? Olvass tovább.

Tovább

A Saints Row egy sorozat, amely a gengszterek élete körül forog

A Saints Row valószínűleg nem mindenkinek való. A sorozat története a 3rd Street Saints nevű bandára helyezi a hangsúlyt. Minden egyes címben ennek a bandának egy-egy tagját alakítod. Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy a történeten belül teljesítendő küldetések közül sok fegyverekkel, drogkereskedéssel, lövöldözéssel a rendőrséggel vagy rivális bandákkal kapcsolatosak, de lehet, hogy egyszerűen csak egy kellemetlen ember meggyilkolása lesz a feladatod.

i

A sorozat az első epizódokban megjelenő Saints Row negyedről kapta a nevét.

A sorozat fő mozgató rugója a történet

A Saints Row végül is egy mesekönyv. A történet egymásra épül a sorozat játékaiban, és igazán magával ragad. Egy átlagos gengszter élete mellett, aki felküzdi magát a csúcsra, sci-fi elemeket is tartalmaz, mint például az időutazás és a természetfeletti lényekkel való harc.

Saints Row

Saints Row

Kooperációs mód

A Saints Row sorozat minden epizódja lehetőséget nyújt arra, hogy együtt játszhassunk barátainkkal vagy véletlenszerűen kiválasztott játékosokkal online. Ez azonban nem "cross-console" lehetőség, hanem csak "cross-gen". Ez azt jelenti, hogy például a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzol tulajok együtt játszhatnak, és a különböző Xbox verziókkal rendelkező játékosok ugyanígy játszhatnak együtt. A PlayStation játékosok azonban nem játszhatnak Xbox játékosokkal.

A Saints Row hivatalosan nem kínál osztott képernyős játékmenetet, de rengeteg oktatóanyag található az interneten arról, hogyan lehet egy eszközön kettesben nyomni a játékot.

Most röviden bemutatjuk az egyes címek alapvető történetét.

Saints Row

A Saints Row első epizódjában megismerkedhetsz több főszereplővel, az ellenséges bandákkal és a kitalált Stillwater várossal, amelyben a történet játszódik. A főszereplő a puszta véletlen folytán válik a 3rd Street Saints tagjává, és fokozatosan, a te irányításod alatt biztosítja a banda uralmát a város felett.

i

A Saints Row első része az egyetlen a sorozatban, amely csak Xboxon érhető el. Az összes többi cím PlayStationre és PC-re is elérhető.

Saints Row 2

A Saints Row második része az első rész közvetlen folytatása. A főhős felébred a kómából, és megtudja, hogy a 3rd Street Saints feloszlott. Három új banda jelenik meg a színen, akik mostantól uralják a várost. A célod, hogy helyreállítsd a rendet, és közben megvédd a hozzád legközelebb állókat.

Saints Row: The Third

A Saints Row: The Third ismét folytatja a két korábbi cím történetét. Sikerült visszaszerezned a város irányítását, de egy legendás bűnözői szövetség a nyomodban van. A harc végül egy másik, Steelport nevű városba költözik.

Saints Row IV

A negyedik Saints Row játékban sci-fi elemek kerülnek a játékba. Az Amerikai Egyesült Államok elnökeként meg kell mentened az emberiséget egy idegen inváziótól. A főhős végül maga is fogságba esik, és egy virtuális szimulációba zárják, ahonnan ki kell menekülnie, mielőtt túl késő lenne.

Saints Row: Gat out of Hell

A Saints Row: Gat out of Hell folytatja az előző rész sci-fi változatát. A történet nagy része, ahogy a cím is sugallja, a pokolban játszódik. Ott megküzdesz az ördöggel, és végül még Istennel is találkozol, aki tartozik neked egy szívességgel. Ez az epizód különösen szórakoztató, ha ketten játszátok.

Saints Row (2022)

A Saints Row V a franchise újraindítása, ezért is hívják Reboot-nak. Ebben a részben saját hőst hozol létre, és három másik társaddal együtt megpróbálsz egy teljesen új bűnszervezetet alapítani. Ez az epizód is nagyon multiplayer orientált, amelyben online fogsz együttműködni más játékosokkal.

Saints Row

Saints Row

Íme a sorozat eddigi összes címe, a megjelenés évével és az elérhető platformokkal.

Cím Kiadás éve Platform
Saints Row 2006 Xbox (összes generáció)
Saints Row 2 2008 Windows, Linux, Xbox (összes generáció), PlayStation (összes generáció)
Saints Row: The Third 2011 Windows, Linux, Xbox (összes generáció), PlayStation (összes generáció)
Saints Row IV 2013 Windows, Linux, Xbox (összes generáció), PlayStation (összes generáció)
Saints Row: Gat out of Hell 2015 Windows, Linux, Xbox (összes generáció), PlayStation (összes generáció)
Saints Row Reboot 2022 Windows, Linux, Xbox One, Xbox X/S, PlayStation 4, PlayStation 5
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
8 termék
KontrolFreek Saints Row V XBX Blister Kit
Kontroller grip - türkizkék kivitel, anyaga szilikon, rendeltetése analóg stick, Xbox One és Xbox Series X|S kompatibilitás, csúszásgátlós felület
Leárazás -16 %
6 290 Ft 7 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SteelS2331
Saints Row IV: Re-Elected and Gat out of Hell - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
12 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1905
Saints Row: Platinum Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
44 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1889
Saints Row: Gold Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
40 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1888
Saints Row: Standard Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
27 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1887
Saints Row 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
1 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005379
Saints Row: The Third - Remastered - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
17 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1487
5,0
Saints Row The Third: The Full Package - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
5 950 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002860

Saints Row

A Saints Row kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó saints Row
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ