Stellar Blade Stellar Blade

Saitek vezérlő Sim Farm

Termékkatalógus
Saitek vezérlő Sim Farm
4,8 4 értékelés
Játék kormány Farming Simulator játék PC
Kód:  MH899 Termékszám:  SCB43216000/0/1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Saitek vezérlő Sim Farm

közelebb áll a valósághoz

Ezzel reálisan tervezett berendezések a játék Farming Simulator kipróbálhatja, mit jelent nehézgéppel a gazdaságban. Hála a zavartalan működésének élvezheti annak a játék élvezetét. Akkor mindent az ellenőrzése alatt, nem, hogy a hang a jó?

le
ovládání

le
Volant

Controls szeretni fogja

Nem fogsz találni egy kerék, ami közelebb áll a valósághoz. Tervezésekor a tervezők kijött a tapasztalat gyűlt össze a téren, így az összes szükséges összetevőt. Lehetőség, hogy kapcsolja a kereket át 900 ° mindkét irányban, nehéz elhinni, hogy? Tedd le a billentyűzet, az egér vagy a gamepad, és megragadják a kormánykereket, az egyetlen módja, élvezheti a valódi tenyésztéshez.


legfontosabb jellemzői

  • reális ellenőrzések
  • A kormánykeréken gomb, forgatható 900 ° mindkét irányban
  • Nos feldolgozott pedálok érzése teljes ellenőrzése alatt a sebesség
  • speciális panel
  • Több mint 25 programozható gomb
  • Úgy tervezték, hogy a játék Farming Simulator

le
rychlost

Felett sebesség

Gyártó gomb helyett hozzátéve sebesség és a fékek a kormánykeréken, úgy döntött, egy sor különböző pedálok sebességellenőrző. Csatlakoztassa a pedálok a kormánykerék szolgálja hosszú USB kábelt, hogy akkor soha nem szabad összekeverni. Élvezze az öröm a sebesség!


gépi vezérlés

Új oldalsáv lehetővé teljes mértékben kihasználja az összes funkcióját, hogy a játék kínál. Hulladékból származó faanyag rakodó csatlakozik a daru vezérlés. Azzal a kiegészítéssel, a botkormány játék daru, lehet mozgatni az összes tengely tökéletes pontossággal fogja tartani a lélegzetem. Természetesen mindenkinek szüksége van pihenésre, meg a robotpilóta, és hagyd, hogy befejezze a munkát. Most lehet koncentrálni a következő feladat!

A csomag tartalma:
Kormánykerék USB kábel, 2 m
Pedálok USB kábel hossza 1,8 m
Sidebar az USB kábel, 2 m

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Saitek vezérlő Sim Farm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saitek Farm Sim controller. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saitek Farm Sim controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Farm Sim Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Farm Sim Controller.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ