SCYTHE Shuriken

Termékkatalógus
SCYTHE Shuriken
Processzor hűtő Socket 478/754/775/939 / AM2, alumínium (alumínium), 6 réz hőcsövek, 105x116x64mm, 10-31 dB (A)
Kód:  CT260l Termékszám:  SCSK-1000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCYTHE Shuriken

Erőteljes, alacsony profilú hűtő csak 64 mm magas, de elég erős az új Intel és AMD processzorokkal. Ez rendkívül sokoldalú, alkalmas helyigényes helyzet, sőt, nagyon könnyű, súlya lehet hasonlítani dobozos processzor hűtőborda két nagy gyártók. Ez is egy fordulatszám szabályozás szerint a terhelést, így valószínű, hogy hallja csak nagyobb kimeneti processzort, amikor a ventilátor forog 2200 rpm. Ez is egy tíz olyan jól hűtött hat réz hőcsövek csövekbe.

Technology Heatpipe alapja az az elv, a zárt cső, ahol a "forró" végén van egy folyékony, alacsony forráspontú, amely melegítés párologni kezd, és a gőzfázis felszáll a "hideg" vége, ahol lecsapódik és a falak a cső vissza folyékony formában vissza. A melegítés közben a folyékony hulladék hőt a chip használják, hogy állapota megváltozik, és hogy azután formájában forró gőz utazik, hogy a másik végén, amely szükséges lehűlni arra a hőmérsékletre, amelyen a gőz kondenzálódik. Összehasonlítva egy klasszikus Oneezmény egy technológiát Heatpipe magasabb a hőátadás hatékonyságát, de csak a megfelelő hőmérséklet-különbség a két végén a cső és annak helyes orientáció.

Műszaki adatok:

Kompatibilis slot:
Intel: LGA775, Socket 478
AMD Socket 754, 939, 940, AM2, AM2 +

fan:
Méretek: 100 x 100 x 12 mm
Sebesség: 650 ~ 2200 RPM
Průtok vzduchu: 20 ~ 54 m3/h (11,81 ~ 31,91 CFM)
Zaj: 10.5 ~ 31.67 dBA
Egyedi telepítés lehetőséget fan

anyaga:
alumínium

hőcsövek:
Száma: 6
Anyag: Réz

méretek:
105 x 116 x 64 mm

súly:
115 g
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCYTHE Shuriken. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCYTHE Shuriken. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scythe Shuriken. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scythe Shuriken.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ