Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PlayStation 4 Pro 1TB

Termékkatalógus
PlayStation 4 Pro 1TB
4,9 302 értékelés
Konzol - tévéhez, 1024 GB HDD, blu-ray, 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, szín: fekete - AMD Jaguar Octa-Core, támogatja a 4K felbontást, 8 GB RAM GDDR5, 1 TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi 5 GHz, HDMI 2.0, USB 3.0, fekete
Kód:  MSX001NEO Termékszám:  PS719753414 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 4 Pro 1TB

Akár 2× erősebb PlayStation 4 Pro, lenyűgöző kép akár 4K felbontásban

le
Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

A PS4 rendszeren keresztül elérhető PS Plus szolgáltatásban a legfrissebb híreket, kedvezményeket találod, illetve a játékgyűjteményedet is bővítheted. Most 10 GB extra online tárhelyet kapsz a PS4 Pro rendszerből mentett játékokhoz.

le
Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Vegyél játékot, bármerre jársz, a PS4 Pro rendszer ezeket majd otthon le is tölti. Figyeld, mivel játszanak a barátaid. És ami a legfontosabb, a mobileszközödet második képernyőként használhatod.

le
Streamování her

Egyszerű megosztás

Streameld a PS4 Pro rendszerben játszott játékokat élőben a YouTube-on és tölts fel videókat a Twitter-re a kontrolleren található SHARE gomb megnyomásával.

le
Nově i v 1080p

1080p Share Play

Hívd meg barátaidat új kalandokra, próbáljátok ki magatokat a multiplayer játékmódban, vagy add át nekik az irányítást, hogy helyetted játszanak, akkor is, ha nekik nincs meg a játék.

le
V 1080p

1080p Remote Play

Nem vagy többet a televízió képernyőjéhez kötve, streamelj játékokat az otthoni vezeték nélküli hálózaton keresztül PC-re és Mac-re, PlayStation Vita rendszerre vagy Sony Xperia készülékre.

le
5GHz

Korszerű WiFi

A PlayStation 4 Pro rendszer gyakorlatilag mindig használja az internet kapcsolatot. A vezeték nélküli kapcsolat maximális stabilitása érdekében az új 5 GHz-es szabványt használja.

le
Konzole a ovladač

PlayStation 4 Pro

A világ legtöbb példányban eladott konzolja most még jobb felszereltséggel büszkélkedhet, amely akár kétszer akkora grafikus teljesítményt nyújt, mint egy átlagos modell.

Exkluzív hardver

A PlayStation 4 Pro új, AMD Polaris architektúrán alapuló grafikus kártyával és gyorsabb processzorral rendelkezik. Ennek köszönhetően újszerű játékélményben lesz részed 4K felbontásban, HDR képfeldolgozással, még a továbbfejlesztett VR játékok esetében is.

Még részletesebb kép

Az új játékok tervezésénél a konzol jóval nagyobb teljesítményével számolnak, éppen ezért lenyűgöző grafikát kínálnak, de a változás  a már kiadott játékok esetében is érzékelhető lesz. Korszerű grafikus hatás vár rád a Deus Ex: Mankind Divided, Uncharted 4 játékokban és számos más címben is.


DualShock 4 kontroller

A DualShock 4 vezeték nélküli kontroller új külsővel és designnal büszkélkedhet, többek között egy még feltűnőbb és színes fénysávval. A precíz kivitelezésnek köszönhetően most még több lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd a tudásodat. Ez a leginkább ergonomikus és intuitív PlayStation kontroller, amit valaha készítettek.

le
DualShock 4

A legjobb játékokat a PlayStation platformon találod

A továbbfejlesztett hardvernek, a páratlan tartalomnak, a játékosra irányuló figyelemnek és az exkluzív funkcióknak köszönhetően a Sony PlayStation 4 Pro lehetővé teszi, hogy a szórakozás jövőbeni élményét már ma átélhesd. Számos exkluzív cím áll rendelkezésedre, beleértve a legjobb sorozatokat, úgymint Uncharted, The Last Guardian, Gran Turismo és még sok más.

A szórakozás teljesen új fejezete

Csak csatlakoztasd és játssz. A PlayStation 4 Pro támogatással rendelkező PS VR Kit könnyen csatlakoztatható, így másodperceken belül új élményekben lehet részed.

le
PS VR


Paraméterek

Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!
Mélység
32,7 cm Kész!
Tömeg
3 300 g Kész!
Platform
PlayStation 4 Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!
Mélység
32,7 cm Kész!
Tömeg
3 300 g Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, microUSB (a vezérlőn), S/PDIF (Digital OUT) Kész!

Verzió

Verzió
PS4 Pro Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, Fejhallgató Kész!
Csomagolás fajtája
Játék nélkül (fekete) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Lokalizáció

Lokalizált menü
Cseh, Magyar Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mekkora kamuk vagytok, hogy 8:01-kor elfogy 338 db csak a Fortniteos verzióból és a Fifabol amiből úgyszintén volt 300 db. 0 db konzol elérhető 8.04kor. Gratulálok!

Üdv! Mi az itt által árult Playstation 4 Pro gépek CUH sorozatszáma? Válaszukat előre is köszönöm!

Mi az itt árult Playstation 4 Pro gépek CUH sorozatszáma? Válaszukat előre is köszönöm!

Egy óra eltéréssel de elérhető "utolsó darab" 20 aztán 12. A terméket még nem lehet megrendelni, így nem értem. De trükkös az biztos. Ez elég elbizonytalanító, hogy egyáltalán valós e a hirdetés..

Hello! A kérdésem az volna, hogy az akció csak is a készlet erejéig tart vagy esetleg várható utánpótlás a későbbiekben például a hónap folyamán ezen az áron a két ajándék játékkal ? Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlöm! Jár hozzá garancia? Illetve Cuh-7216b

Tisztelt Alza, Szeretnék érdeklődni, hogy jelenlegi akcióban kapható PS4 PRO készüléknek mi a CUH-.... száma. Köszönöm szépen

Üdv, ez már a 7216b verzió? Előre is köszi !

Tisztelt Alza. hu! Azt szeretném megkérdezni, hogy a ps4 használható-e internet hozzáférés nélkül is?

Tisztelt Alza, A megvásárolható +3 év garancia pontosan hogyan értendő? Az alap 2 év garanciát növeli meg összesen 3 évre, vagy ennyit ad hozzá azaz öt évre?

Kérdések és válaszok: PlayStation 4 Pro 1TB
Kiegészítők: PlayStation 4 Pro 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 4 Pro 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playstation 4 - 1TB PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playstation 4 Pro - 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playstation 4 Pro - 1TB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ