A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 17

Termékkatalógus
Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 17
Konzol AMD Jaguar Octa-Core, 8 GB RAM DDR5, 1TB HDD, Blu-ray, DUALSHOCK 4, fülhallgató, 5 GHz-es WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, Fekete
Kód:  MSX001slbf Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 17

PlayStation 4 új formában lenyűgöző HDR-képek, és 1 TB-os meghajtók

FIFA 17 tartalmazta

FIFA 17 szállít egy holisztikus élményt újítások, amelyek így túl még jobb futball élményt. Emellett hozzáteszi pontos grafikai szempontból köszönhetően talán korlátlan lehetőségek Frostbite grafikus motor. A másik pillér egy népszerű módja a FIFA Ultimate Team, amely a közelmúltban bővült egyedülálló módon a versenyt a szokásos bajnokságokat.

le
Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

A PS Plus szolgáltatás elérhető PS4 megtalálja a legfrissebb híreket, kedvezmények, és az ő játékok gyűjteménye PS Plus szolgáltatás. Most extra 10 GB online tárhely mentett játékokat játékok a PS4 rendszer.

le
Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Shop játék, hogy megy, és hagyja a PS4 rendszer, így húzta őket haza, nézzük, mi a barátai játszanak. És ami a legfontosabb Mobileszközöd mint második képernyőt.

le
Streamování her

egyszerű megosztás

Patak a játékhoz rendszer PS4 él közvetlenül és feltölteni a YouTube-videókat Twitter egyetlen gomb megnyomásával a távirányítón.

Változás Forrás Eltávolítás
Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás
Változás Forrás Eltávolítás
Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás
le
PlayStation 4 Slim

Playstation 4 Slim

Legkelendőbb konzol a világ NOW jön egy vékonyabb design lenyűgöző grafika és a HDR.

Share játék

Hívja meg barátait, hogy egy új kaland, kihívás számukra, hogy a multiplayer játékmódban, vagy hagyja, hogy átvegye az irányítást, és játszani az Ön számára, annak ellenére, hogy a fele játék maga.

Remote Play

Nem kell ragasztani, hogy a televízió képernyőjén, patak játékok révén a vezeték nélküli otthoni hálózat PC és Mac, PlayStation Vita és a Sony Xperia.


DUALSHOCK 4

Wireless DUALSHOCK 4 büszkélkedhet egy új megjelenés és a design, beleértve a látható és színes fény bar. Gondos feldolgozás NOW már még több lehetőséget, hogy megmutassák tehetségüket. Ez a leginkább ergonomikus és intuitív PlayStation, amit valaha készítettek.

le
DualShock 4

Megtalálni a legjobb játékok a PlayStation platform

Hála élvonalbeli hardverrel, páratlan tartalommal, elsősorban a játékosok és exkluzív funkciók Sony PlayStation Slim 4 legjobb módja, hogy megtapasztalják a szórakozást a holnap ma. Vannak is számos egyedi címek, beleértve a legjobb sorozat Uncharted , a The Last Guardian , Gran Turismo , és még sokan mások.

One új fejezet a szórakozás

Csak plug and play. PS VR kit támogat PlayStation 4 Slim így könnyen csatlakoztathatja, és másodperceken belül az új élményeket.

le
PS VR

Paraméterek

Platform
PlayStation 4 Kész!
Tárhely mérete
1 000 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
1 000 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 17 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Playstation 4 - 1TB Slim + FIFA 17 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 17. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 17. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 Slim 1TB + FIFA 17.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ