Stellar Blade Alzaboxy

Archív - The Elder Scrolls

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A The Elder Scrolls egy fantasy sorozat, amely a valaha volt leghitelesebb RPG-világokkal büszkélkedhet. Ezeknek saját nyelvük, írásmódjuk és történelmük van. A játékban könyveket olvashatsz és a The Elder Scrolls világának eredeti zenéjét hallgathatod. Olvass többet a sorozathoz tartozó játékcímek és gyűjtemények kínálatáról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
18 termék
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: rpg - az Anniversary Edition 10 évnyi tartalmat foglal magába: a díjnyertes alapjátékot a Skyrim Special Edition kiegészítőkkel, plusz a már létező és az új Creation Club tartalmat, beleértve a feladatokat, dungeonokat, bossokat, fegyvereket, varázslatokat és egyebeket.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0147
5,0
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Az Anniversary Edition egy évtizednyi tartalmat foglal magába: a díjnyertes alapjátékot a Skyrim Special Edition kiegészítőkkel, valamint a már meglévő és az új Creation Club tartalmat, beleértve a feladatokat, dungeonokat, bossokat, fegyvereket, varázslatokat és egyebeket.
Megszűnt
Termékkód: MSX1232
5,0
The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tartalmazza az alapjátékot, az összes korábban kiadott kiterjesztést (Morrowind, Summerset, Elsweyr és Greymoor) és az új Blackwood kiterjesztést.
Megszűnt
Termékkód: MSX996
The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Tartalmazza az alapjátékot, az összes korábban kiadott tartalmakat (Morrowind, Summerset, Elsweyr és Greymoor) és az új Blackwood-ot is.
Megszűnt
Termékkód: WG1315
5,0
The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Tartalmazza az alapjátékot, az összes korábban kiadott kiegészítőt (Morrowind, Summerset, Elsweyr és Greymoor) és az új Blackwood kiegészítőt.
Megszűnt
Termékkód: MXO853
The Elder Scrolls Online: Greymoor Collectors Edition - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, dobozos változat, játék: rpg eredeti játék szükséges a felhasználásához, használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges,
Megszűnt
Termékkód: MSX761
Elder Scrolls Online: Elsweyr Collectors Edition Upgrade - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - elektronikus licenc
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU246
Elder Scrolls Online: Elsweyr Upgrade - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - elektronikus licenc
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU245
The Elder Scrolls Online: Elsweyr
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció és rpg - Csatlakozz a több mint 11 millió játékoshoz a világ minden tájáról, és lépj be az Elder Scrolls Online online RPG egyedülálló világába.
Megszűnt
Termékkód: WG1136
The Elder Scrolls Online: Elsweyr - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és rpg, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Csatlakozz a több mint 11 millió játékoshoz a világ minden tájáról, és lépj be az Elder Scrolls Online online RPG egyedülálló világába.
Megszűnt
Termékkód: MXO591
The Elder Scrolls Online: Elsweyr - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaj: akció és rpg, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Csatlakozz a több mint 11 millió játékoshoz a világ minden tájáról, és lépj be az Elder Scrolls Online online RPG egyedülálló világába.
Megszűnt
Termékkód: MSX632
The Elder Scrolls Online: 21000 Crowns - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Csak a magyar SEN és PlayStation Store fiókokhoz
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU109
The Elder Scrolls Online: 14000 Crowns - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Csak magyar SEN és PlayStation Store felhasználóknak
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU108
The Elder Scrolls Online: Summerset Collector's Ed. Upgrade - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - Csak magyar SEN és PlayStation Store felhasználóknak
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU107
The Elder Scrolls Online: Summerset Upgrade - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - Csak a magyar SEN és PlayStation Store számlákhoz
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU106
The Elder Scrolls Online: Summerset
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és rpg - amely hatalmas új zónát, teljesen új varázslatcsomagokat, egy kiterjedt kézműves rendszert hoz létre erős tartozékok előállításához, és természetesen az Elder Scrolls Online epikus történetének folytatását. A Summerset több, mint 30 órás történetvonalat és más prémium tartalmat ad hozzá az eredeti Elder Scrolls Online játékhoz, és hihetetlen élményt kínál mind az ESO veteránoknak, mind a kezdőknek.
Megszűnt
Termékkód: WG1068
The Elder Scrolls Online: Summerset - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - amely egy hatalmas új zónát hoz létre, teljesen új varázslatcsoportokat, kibővített ravaszkodó rendszert, amely lehetővé teszi nagy teljesítményű felszerelések gyártását, és természetesen a The Elder Scrolls Online saga epikus történetének folytatását. A Summerset fejezet kibővíti az eredeti The Elder Scrolls Online játékot, több mint 30 órás történettel és más prémium tartalommal, és hihetetlen kalandot kínál mind az ESO veteránjai, mind a teljes kezdők számára.
Megszűnt
Termékkód: MXO480
4,9 42×
The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition)
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaj: rpg - A kiadás tartalmazza a Skyrim játék kiegészítéseket és kiegészítéseket
Megszűnt
Termékkód: WG344le
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ