Doručení zdarma Alzaboxy

Thrustmaster T300 RS Rally Pack

Termékkatalógus
Thrustmaster T300 RS Rally Pack
Játék kormány - pedálokkal, force feedback technológiával, az elforgatás szöge 270°-1080°, teljesen programozható, 13 billentyű + D-pad, váltókar a kormánykerék alatt, PC, PS3 és PS4 kompatibilis,+ Sébastien Loeb Rally PS4 játék
Kód:  MA516h1a Termékszám:  4160693

Thrustmaster T300 RS Rally Pack

Tökéletes kerék Thrustmaster tervezték high-end játékélményt autóversenyes játék, és NOW egy speciális limitált a játék, Sébastien Loeb Rally Evo PS4 ingyen. Kivételes pontosságot és széles körű funkciók segítségével élvezze az érzés játszani, mintha te magad is egy igazi versenyautó. T300 RS kerék első jön egy sor elfordulási szöge legfeljebb 1080 ° technológia Force Feedback elképesztően gyors választ a valódi érzéseit átlépésekor terepjáró és egy ütközés más járművek. A kormánykerék csatlakoztatásra tervezték konzolok PS3 és PS4, de a gyártó garantálja a funkcionalitás és a PC-n. És mivel Thrustmaster vált kizárólagos partnere BenQ Virtual GP 2015, akkor biztos lehet benne, hogy kapsz a berendezés, amellyel futnak a szakemberek terén a verseny játék.

Legfontosabb jellemzők

  • Két fém váltókar hossza 13 cm lehetővé nagy név és tartalmazzák a érintőkapcsolók egy életciklusa több mint 10 millió aktiválások
  • 8 akciógomb (amelyek közül kettő az alján), és a D-Pad
  • Három pozíció Manettino tárcsát a push funkció szerdán
  • Egy pár pedálok fémből egy, az elegendően magas súly tökéletes stabilitást
  • A pedálok teljesen állítható magasság és távolság (6možných pozíciókat egyes pedál)
  • A fékpedál van egy megerősített és állítható ellenállás maximális realizmus a vezetési élmény
  • Cserélhető kormánykerék elemekkel Thrustmaster Quick Release rendszerrel
  • teljesen programozható

Tökéletes, precíz vezérlés

Thrustmaster T300 RS átmérője 28 cm, a kerületi perem teljesen gumírozott. Gyors váltás lehetővé szekvenciális alatti kart a kormánykerék, mint ahogy az a valós sportkocsik. Van még egy összesen 13 akció gomb és 8směrového a D-Pad. Egy alapos gyorsulás és fékezés kész gáz- és fékpedál, amely, hála a fémház kiváló stabilitást biztosít, még a legszélsőségesebb helyzetekben, amikor több száz ló rohan a cél. A pedálok állítható magasságú hat lehetséges pozíció és a fékpedál is változtatható ellenállást legélethűbb vezetési érzetet.

egyszerű frissítés

Az egyik előnye a kormánykerék és a pedálok készlet T300 RS a lehetőségét cseréje egyes összetevők. A játékosok választhatnak a sokféle tartozék (mellékletek), hogy a legjobb versenyautó kerék piacon. Egy versenyző indulhat pedálok és választhat T3PA vagy T3PA PRO. Fém és teljesen nyomás állítható pedálok progresszív rezisztencia ajánlat reális vezetési érzetet. A tengelykapcsoló pedál közhely.

bámulatos pontossággal

A fejlesztőcsapat Thrustmaster kormánykerék technológiát alkalmaznak H.EART Hall-effektusA nagymértéApproxen megnövekedett pontossággal. Ezek nélküli mágneses érzékelők egy 16-bites felbontással, ami azt jelenti, összesen 65.536 értékek érzékelésére a helyzet a kormánykerék. Thrustmaster T300 RS rendelkezik belső memóriával. Könnyedén frissítheti a firmware azonnal megjelenése után egy frissítést.

Műszaki adatok:

kompatibilitás:
PlayStation 3, PlayStation 4, PC

Egyéb:
Forgatás tartomány: 270 ° - 1080 °
13 gombok
Egy nyolc irányú D-Pad
Eltolása a kormánykeréken
Force Feedback

végrehajtás:
fém pedálok
Fém kormánykerék kerékagy
Gumírozott kerék kör

súly:
1,2 kg

Paraméterek

Típus
Kormánykerék és pedálok Kész!

Tulajdonságok

Típus
Kormánykerék és pedálok Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thrustmaster T300 RS Rally Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T300 RS Rally Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thrustmaster T300 RS Rally Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster T300 RS Rally Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster T300 RS Rally Pack.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ