A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition

Termékkatalógus
Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition
4,7 16 értékelés
Kontroller - Sidestick és Quadrant Airbus
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MA600a1b Termékszám:  2960842
Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition 62 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition

A repülőgép valósághű vezetése maximális pontossággal

A Thrustmaster a gamer kiegészítők egy teljesen új készletével érkezik a légi közlekedéshez, amelyet az Airbus hivatalos licencével is elláttak. A TCA Officer Pack Airbus Edition készlet magában foglalja az 1:1-es méretarányú motor szabályozó botkormány és az oldalsó szabályozó kar replikát, amelyeket az Airbus A320/A320neo repülőgépek vezérlői inspiráltak. Minden egyes vezérlő formatervezésénél az eredeti formákat és színeket helyezték a fő fókuszba, ezáltal a vezérlőkkel a repülőgépirányításának igazán valósághű élményét tapasztalhatod meg.


A Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS készlet főbb jellemzői

  • Oldalirányú vezérlőkar és a motor tolóerő-szabályozó kvadráns kar
  • Ergonomikus replika 1: 1-es méretarányban
  • Joystick 4 cserélhető modullal és 17 akciógombbal
  • Új nyolcirányú kapcsoló
  • A motor tolóerő-szabályozó kvadráns 2 navigációs tengellyel és 16 gombbal rendelkezik
  • H.E.A.R.T technológia a rendkívüli pontosságért
  • Robusztus alap a fokozott stabilitásért
  • Natív integrálás a Microsoft Flight Simulator 2020-ba
  • Kompatibilis a Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) és a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) valamint a TM Flying Clamp pedálokkal

Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS 4 cserélhető joystick modullal

A Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS moduláris joystick 4 cserélhető gombbal rendelkezik, amelynek köszönhetően 4 különböző konfigurációt állíthatsz össze (jobb vagy baloldali repülőgép ülés, konfiguráció a keskeny vagy szélesebb karhoz a kisebb repülőgépekben).


Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS 17 akciógombbal

A maximális komfortérzethez a Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS 12 gombbal rendelkezik az alapon, 4 gombbal a vezérmű karon és egy virtuális gombbal közvetlenül a gázkaron. A joystick beépített tengelye visszahúzó mechanizmussal működik. Emellett elérhető még az új nyolcirányú (point of view) kapcsoló is, amely remekel rendkívüli pontosságával.


Innovatív zárrendszerrel

Az oldalsó vezérlőkar egy új záró mechanizmussal működik, lehetővé teszi a kar forgásának deaktiválását, amikor együtt használod azt a botkormánnyal (külön megvásárolható). Emellett a készülék kompatibilis a Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) és a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) vezérlőkkel.


Ikonikus AIRBUS vezérlő

A TCA Quadrant Airbus Edition 8 fizikai gombbal és 8 virtuális gombbal rendelkezik a botkormányon, amely az Airbus A320neo repülőgép replikája. Ennek hála a gombokkal való vezérlés, a megállás és a további gombok használata valóban realisztikus, a repülőgép irányításának valósághű érzését biztosítja.


TCA Quadrant Airbus Edition kettős tolóerő-szabályozó karral

A botkormány 2 különálló karral rendelkezik, amelyeket az Airbus repülőgép valódi vezérlői inspiráltak. A még inkább valósághű élmény érdekében lehetőséged van egy másik motor-vezérlő kontroller csatlakoztatására (a második kontroller külön megvásárolható.


Univerzális visszahúzó mechanizmus

A TCA Quadrant Airbus Edition olyan beépített visszahúzó mechanizmussal büszkélkedhet, amely teljesen funkcionális az áruszállító, utasszállító és kis repülőgépekkel.


Minden típusú repülőgéphez használható

A mechanikus választógombok segítségével deaktiválhatod az ütközőket és a visszahúzódást a rugalmas vezetési élmény eléréséhez bármilyen típusú repülőgépen. Ezt az üzemmódot az az alkatrész ihlette, amely az ikonikus ütközőkkel ellátott Airbus repülőgépen is megtalálható.


A Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS a H.E.A.R.T technológiát használja

Az exkluzív H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) technológia érintkezés nélküli mágneses érzékelőket alkalmaz, amely lehetővé teszi a sebészi pontosságú vezérlést 14 bites felbontással és hosszú üzemidővel.



Paraméterek

Összehasonlít
Platform
PC Kész!
Csatlakozás
USB-A Kész!
Csatlakozás módja
Vezetékes Kész!
Szín
Szürke Kész!
Funkciók
Gázpedál, Mágneses szenzor, Átmeneti irányú kapcsoló, Programozható gombok, Valódi repülőgép utánzat Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
USB-A Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezetékes Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Funkciók

Funkciók
Gázpedál, Mágneses szenzor, Átmeneti irányú kapcsoló, Programozható gombok, Valódi repülőgép utánzat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A termékhez mikor lesz elérhető a plusz két darab kezelőszerv ami a videóban is látható?

Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődnék, hogy a Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS Kiadás, "Felbontott raktáron" jelző pontosan mit takar. Csak az extra csomagolási karton van felbontva, vagy már használták is a terméket amit a megengedett visszavásárlási határidőn belül vissza is küldtek. Ha visszaküldték akkor volt e valamilyen panasza az ügyfelüknek, vagy csak nem kellett neki a termék. Tudom itt a visszaküldésnél nem feltétlen kell megjelölni indokot, de ha van információ amit meg tud osztani azt mindenképpen megköszönném. Ha már használta valaki, akkor a matricák a motorok vezérléséhez fel lettek e ragasztva. Tudom extrém kérdéseket tettem fel önöknek, de remélem nem okoz majd gondot a kérdéseim megválaszolása. Válaszukat előre is köszönöm! Szabó Máté

Tisztelt alza.hu! Az első kérdésem az lenne hogy van-e még készleten ebből a termékből? A másik kérdésem pedig, hogy korábbi Microsoft flight simulator 2004, vagy X-hez is lehet használni ezt a sidesticket? Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelt alza.hu! Szeretném megtudni mikor lesz elérhető a termék, valamint, hogy Microsoft Flight Simulator 2020-szal kompatibilis-e. Köszönöm.

Üdv! Magyarországon mikor lesz elérhető a termék?

Üdvözlöm! A termék szeptember közepén jelenik meg. Ha én 10 megrendelem akkor megjelenés után hány napon belül postáznák? Illetve lehet személyesen lehet átvenni? Válaszát előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition
Kiegészítők: Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ