Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Tom Clancy's

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Tom Clancy's. Az egyik leghíresebb játékfranchise, amely az azonos nevű íróról kapta a nevét. A csendes, lopakodós Splinter Cell címektől a legújabb, disztópikus The Divisionig szinte minden akcióműfaj kedvelőjének van valami. Nézd meg, mit élt át a sorozat, mit tud nyújtani, és miért olyan nagyszerű.

Tovább

Tom Clancy, a legendás író

Az egész Tom Clancy játéksorozat a híres íróról kapta a nevét, aki főként kém- és hadtudományi témájú könyveket írt. A játékok egy része az ő művei alapján készült, míg mások csak a nevére épülnek. A Ubisoft 2008-ban szerezte meg a Tom Clancy név kizárólagos jogait a videojátékok és más médiatartalmak számára.

Tom Clancy's játéksorozat

Az ezzel a címmel ellátott összes játékot szinte a kezdetektől fogva a Ubisoft készítette. Közülük azonban csak néhányat inspiráltak közvetlenül Tom Clancy könyvei. A különböző címek külön alcsoportot alkotnak, és nem kapcsolódnak egymáshoz. Ezekbe az alcsoportokba olyan sorozatok tartoznak, mint a Rainbow Six, a Splinter Cell, a Ghost Recon és a The Division.

Tom Clancy's címei hosszú utat tettek meg

Maga Tom Clancy 1996-ban társalapítója volt a játékstúdiónak. Több sikeres játék után a stúdiót az Ubisoft vásárolta meg. Azóta a Tom Clancy's címke alatt továbbra is jelennek meg játékok, de magának az írónak a részvétele az alkotás folyamatában nem egyértelmű. A Ubisoft inkább egy már ismert nevet használ.

i

A Red Storm Entertainment legelső címei a The Hunt for red october (1987) vagy a Red Storm Rising (1988) voltak, és még sok más.

A Tom Clancy's Rainbow Six már legendás eredménynek számít

Ezt a sorozatot mindenki ismeri. Már 1998 óta létezik, és folyamatosan jönnek az új címek. Ez egy FPS lövöldözős játék, amelyben a taktika nagy szerepet játszik. Többnyire városi területeken játszódik. Eddig 15 játék jelent meg Tom Clancy's Rainbow Six címmel, és a folytatások is készülnek.

i

A Rainbow egy fiktív terrorelhárító egység neve, amelyet Tom Clancy könyveiben használnak.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

A játékosok körében nagyon népszerű epizód 2015-ben jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, majd 2020-ban a következő generációs konzolokra. Ez az epizód tisztán online, más játékosok ellen. Nagy hangsúlyt fektettek a környezetpusztítási lehetőségekre és a játékosok közötti kooperációra.

Tom Clancy's Rainbox Six Siege

Tom Clancy's Rainbox Six Siege

Tom Clancy's Rainbox Six Siege

i

A Tom Clancy's Rainbow Six Siege-nek nincs története. Különböző játékmódokat kínál, amelyekben a támadók és a védők mindig egymás ellen küzdenek, mindegyiküknek saját küldetése van.

Valós események által inspirálva

A Tom Clancy's Rainbow Six Siege alkotói a lehető legautentikusabb élményre törekedtek. Ezért megtanulták például, hogyan működnek valójában a terrorelhárító egységek, és hogyan néznek ki a tevékenységük.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

2022-ben jelent meg a sorozat utolsó kötete. A Tom Clancy's Rainbow Six Extractiont játszhatod PC-n, valamint régi és új generációs konzolokon. Kizárólag kooperatív online módot kínál. A játékmenet stílusa megegyezik a Rainbow Six Siege-ével, de itt nem terroristákkal, hanem élősködő idegenekkel kell szembenézned.

Tom Clancy's The Division

A viszonylag fiatal Tom Clancy's The Division című játék csak 2016-ban jelent meg, és eddig 2 részből áll. Már a kezdetektől fogva meglehetősen pozitív kritikákat kapott. Kizárólag egy online 3rd person shooter játékról van szó.

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division

The Division - csapatban az erő

Tom Clancy The Division című játékában nagy felelősség nehezedik rád és a csapatodra. Egy disztópikus New Yorkban játszódik egy himlőjárványt követő világban. A feladatod, hogy kiderítsd, mi történt, és küzdj a növekvő bűnözés ellen a városban, amelyet egyre inkább a különböző fegyveres csoportok uralnak.

A Tom Clancy's The Division játékban nem leszel egyedül

Ne feledd, hogy az egész játéksorozat tisztán online. Akár kooperatív módban tisztogatsz meg egy várost, akár közvetlenül mások ellen játszol, mindig csatlakoznod kell az internethez.

i

A Tom Clancy's The Division már a kezdetektől fogva hihetetlen sikert aratott. A Ubisoft szerint a játék a megjelenés napján megdöntötte a legtöbb eladott példányszám rekordját, és az első héten a játék mintegy 330 millió dollárt hozott (a merch és egyéb játékon belüli termékekkel együtt).

Tom Clancy's Ghost Recon

Egy másik Tom Clancy nevet viselő játéksorozat 2001-ben jött létre, és a mai napig újabb és újabb címekkel bővül. Ez egy első vagy harmadik személyű lövöldözős játék, amely a csoportos együttműködésre összpontosít a lopakodós játékmóddal együtt. Szintén fontos megemlíteni a kiterjedt pályákat, amelyek rengeteg lehetőséget kínálnak a balhézásra.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

A 2017-ben PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent játék a franchise egyik legikonikusabb része, hiszen először jelent meg benne a hatalmas nyílt világ, amit például a Far Cry-ból már jól ismerünk. Igazán kidolgozott, és a hegyektől a sivatagig viszi a játékost. A cím vegyes és pozitív reakciókat kapott.

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Az előző cím folytatása 2019-ben jelent meg PC-re és régi generációs konzolokra. Ez már egy kizárólag online cím, amely a fiktív csendes-óceáni Auroa szigetének nyílt világában játszódik. Az amerikai különleges műveleti erők hadnagyaként játszol, akit a szigeten történt különleges események felderítésével bíznak meg.

Tom Clancy's Ghost Reacon: Breakpoint

Tom Clancy's Ghost Reacon: Breakpoint

Tom Clancy's Ghost Reacon: Breakpoint

Tom Clancy's Splinter Cell

A Tom Clancy's Splinter Cell valószínűleg az egyik leghíresebb franchise, amely a Tom Clancy nevet viseli. A játékokban egy különleges ügynök bőrébe bújhatunk, aki a lehető legcsendesebben és lopakodva végzi feladatait. Ez egy 3rd person shooter, melyben nagy hangsúlyt fektetnek a lopakodó megközelítésre az összes lehetséges feladat megoldása során.

i

A Tom Clancy's Splinter Cell első epizódja 2002-ben jelent meg, az eddigi utolsó pedig 2013-ban. Most azonban bejelentették a remake-et. De megjelenési dátum még nincs.

A Tom Clancy H.A.W.X. játék nagyon specifikus

A Tom Clancy's H.A.W.X. és a H.A.W.X. 2 határozottan különbözik a többitől. Mindkét játék légi árkád játék, ahol ellenséges vadászgépek ellen harcolsz és különböző küldetéseket teljesítesz. A sorozatnak mindössze két része van.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tom Clancys The Division 2 - PS4 Szállításra kész > 10 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
2 890 Ft

2.
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
-32 %
4 090 Ft
2 790 Ft

34 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0 16×
Tom Clancys Ghost Recon: Breakpoint - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Katonai lövöldözős játék, amely egy monumentális és vizuálisan lélegzetelállító világban zajlik, ahol egyedül hajthatsz végre küldetéseket, vagy online kipróbálhatod a többjátékos módot legfeljebb 4 játékossal.
4 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO592
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Currency pack 7560 Rainbow credits - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
21 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0603
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
21 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0695
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
29 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1302
4,6 37×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
4,5
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
Leárazás -32 %
2 790 Ft 4 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0104
4,8 20×
Tom Clancys The Division - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel New York City-t egy pusztító járvány lepte el. Az alapvető szolgáltatások egymás után omlanak össze. Mindenütt káosz uralkodik. Az út, amelyre kelsz vagy megmenti, vagy elpusztítja a várost.
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO110
4,7
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és lövöldözős
4 820 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002807
4,0
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Currency pack 2670 Rainbow credits - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős,
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0685
5,0
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és lövöldözős
5 630 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002837
3,0
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Currency pack 1200 Rainbow credits - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges -
4 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0601
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist (PC) DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció
4 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003722
Blood Bowl Chaos Edition - PC PL DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, magyar felirat, műfaja akció, RPG, stratégiai és lövöldözős
750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003626
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Currency pack 600 Rainbow credits - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős,
2 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0600
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Gold Edition az alapjátékon kívül egy Year 1 Pass-t is biztosít.
42 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1303
5,0
Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Expansion - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1472
5,0
Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
32 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1471
Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
12 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1470
Tom Clancys Rainbow Six Siege - Year 5 Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
10 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1463
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Year 1 Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges - Year 1 Pass - a játék kiadását követően 1 éven át hozzáférést biztosít a kiegészítő tartalmakhoz
17 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1305
Tom Clancy's The Division 2: Welcome Pack - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
6 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1119
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Year 2 Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
12 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0931
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Gold Year 2 - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
29 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0795
Tom Clancy's Ghost Recon 4: Future Soldier - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció
4 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002819

Tom Clancy's

A Tom Clancy's kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tom Clancy's Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tom Clancy's A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tom Clancy's A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tom Clancy's vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ