Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Új játékok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Nintendo
(2)
Platform
PlayStation 5
(3)
PlayStation 4
(3)
Xbox Series X
(1)
Nintendo Switch
(5)
Műfaj
Akció
(5)
Kaland
(4)
Árkád
(1)
Gyerekeknek
(4)
Party
(1)
Szöveg
CS
(1)
EN
(9)
DE
(5)
Szinkron
EN
(9)
DE
(1)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő új játékok találsz. Jelenleg 9 kiemelkedő árajánlatunk van a új játékok kategóriában. A legolcsóbb új játékok keresed? Akkor nézd meg a olcsó új játékok kategóriát.
9 termék
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -21 %
14 990 Ft 19 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1287
5,0
Pokémon Scarlet + Area Zero DLC - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
Leárazás -22 %
24 890 Ft 31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1312
5,0
Pokémon Violet + Area Zero DLC - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
Leárazás -22 %
24 890 Ft 31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1314
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Leárazás -20 %
17 890 Ft 22 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1271
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Leárazás -20 %
17 990 Ft 22 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1519
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
Leárazás -24 %
11 490 Ft 15 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0449
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
Leárazás -24 %
20 990 Ft 27 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1323ce
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
Leárazás -24 %
20 990 Ft 27 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX1559ce
4,0
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
Leárazás -21 %
14 590 Ft 18 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1517

Új játékok akciós áron - Árnyesés

The Sims sorozatÚtmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
A PUBG továbbra is a népszerű játékok közé tartozik. A koreai Bluehole műhely Battle Royale tavalyi kiadása egy újabb térkép formájában kínál jelentős frissítést. További információk a cikkünkben.
VR szemüvegekHTC Vive Pro - VR új generációs headset Az idei CES kiállítás számtalan technológiai újítást hozott a világ számára. Az egyik legérdekesebb az új HTC Vive Pro VR headset, amely a díjnyertes elődjén alapszik. Milyen fejlesztéseket várhatunk, és hogyan fog kinézni a Vive Pro közvetlenül az elődjéhez képest?...
2017. január 5-én az NVIDIA bemutatta a SHIELD TV legújabb generációját. A 2017-es változat sokkal kisebb, de pont olyan erős, mint az elődje. Sőt, továbbfejlesztett gamepad is tartozik hozzá és támogatja a 4K HDR-ben történő streamelést.
További cikkek
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ