Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Uncharted

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az Uncharted az egyik legnépszerűbb franchise a PlayStation konzolokon. A harmadik személyű akció-kalandjáték Nathan Drake történetét követi nyomon, és a játékosokat Indiától Észak-Amerikán át egészen az arab sivatagokig kalauzolja. Az akciójeleneteket ősi romokon való átmászás, valamint logikai feladványok is gazdagítják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
4,9 59×
PlayStation 4 Slim 1TB + 3 játék (GT Sport, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn)
Konzol - tévéhez, 1024 GB HDD, blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, játékkal (fizikai hordozó), Gran Turismo Sport, Horizon Zero Dawn és Uncharted 4, szín: fekete
Megszűnt
Termékkód: MSX001slf23
4,8
PlayStation 4 1TB Slim + Gran Turismo Sport + Uncharted Lost Legacy + extra DualShock 4
Konzol - Limited edition tartalma: Gran Turismo Sport + Uncharted Lost Legacy +fekete DS4 + 14 napos PS Plus tagság ingyen
Megszűnt
Termékkód: MSX001NEO6
4,9 58×
Uncharted: The Lost Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel -Ha Chloe Frazer meg akarja szerezni a híres ősi indiai ereklyét, és távol szeretné tartani a háború zűrzavarát kihasználó kegyetlen kereskedőtől, szüksége lesz a híres zsoldos, Nadine Ross segítségére, akivel legutóbb az Uncharted 4: A Thief's End-ben találkoztunk.
Megszűnt
Termékkód: MSX2002
Uncharted 3: Drake's Deception Remastered - PS4
Konzol játék - Indulj kincsvadászatra Nathan Drake-el, Hollywood-szerű akciódús kalandok mellett, és keresd meg az elveszett Atlantis sivatagot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1462
4,8 150×
Uncharted 4: A Thief´s End - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - az Uncharted sorozat nextgen folytatása a Naughty Dog rendkívül tehetséges fejlesztőitől - A Thief's End - eléri a sorozat tetőpontját!
Megszűnt
Termékkód: MSX146
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ