Doručení zdarma Slevy s AP+

Archív - Wolfenstein

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

1992-ben jelent meg a Wolfenstein játék, ami legenda a legendák között. Az id Software által készített Wolfenstein 3D-vel kezdődött az első személyű lövöldözős játékok (FPS) dominanciája a személyi számítógépeken. A márka később más fejlesztők kezén is átment, míg végül a Bethesda Softworks csiszolta a mai, fekete humorral és halott nácikkal teli modern formájára.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
24 termék
Wolfenstein: Youngblood - 2500 Gold Bars - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU262
Wolfenstein: Youngblood - 1100 Gold Bars - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU261
Wolfenstein: Youngblood: 500 Gold Bars - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD1233
Wolfenstein: Youngblood: 2500 Gold Bars - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD1232
Wolfenstein: Youngblood: 1100 Gold Bars - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges -
Megszűnt
Termékkód: MXESD1231
Wolfenstein Cyberpilot - PS4 VR
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és VR - dobozos változat, műfaj: akció
Megszűnt
Termékkód: MSX669
Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős - a Wolfenstein sorozat folytatása. Ez a folytatás a 80-as években, egy alternatív jövőben játszódik, és a Wolfenstein II: The New Colossus eseményeihez kapcsolódik. Lehetőség egy másik játékossal való együttműködésre.
Megszűnt
Termékkód: NSW507
4,5
Wolfenstein II: The New Colossus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: lövöldözős - a díjnyertes MachineGames stúdió által kifejlesztett sikeres Wolfenstein®: The New Order™ régóta várt folytatása. Az új, izgalmas kaland, amelybe a fejlett id Tech® 6 technológia lehelt életet, a nácik uralta Amerikába visz el, hogy besorozd az ellenállási mozgalom megmaradt legerősebb vezetőit. Küzdj a nácikkal olyan ikonikus helyeken, mint Roswell a kisváros, Új-Mexikó, New Orleans utcái vagy a nukleáris támadás utáni Manhattan.
Megszűnt
Termékkód: NSW120
5,0
Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition
PC játék - dobozos változat, műfaj: fps / fényképezés - A Wolfenstein sorozat folytatása. Ez a folytatás a 80-as években egy alternatív jövőben zajlik, és követi a Wolfenstein II: The New Colossus eseményeit. Lehetőség más játékosokkal való együttműködésre.
Megszűnt
Termékkód: WG1091
1,3
Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: fps / fényképezés - a Wolfenstein sorozat folytatása. Ez a rész egy alternatív valóság 80-as éveiben játszódik, és a Wolfenstein II: The New Colossus eseményeire épül. A kooperatív módban más játékossal is játszhatsz.
Megszűnt
Termékkód: MXO525
4,0
Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős - a Wolfenstein sorozat folytatása. Ez a rész egy alternatív valóság 80-as éveiben játszódik, és a Wolfenstein II: The New Colossus eseményeire épül. A kooperatív módban más játékossal is játszhatsz.
Megszűnt
Termékkód: MSX546
Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához - szükséges a játék teljes változata. Kizárólag a magyar SEN és PlayStation Store fiókokkal alkalmas.
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU058
Xbox One S 500 GB + Wolfenstein II: The New Colossus
Konzol - vonzó árú csomag: Xbox 500 GB + Wolfenstein II: The New Colossus játék
Megszűnt
Termékkód: MXO005ax
Sony PlayStation 4 -500 GB Slim + II Wolfenstein: The New Colossus
Konzol - vonzó csomag: 500 GB PS4 + Wolfenstein II: The New Colossus játék
Megszűnt
Termékkód: MSX001slb1
4,7
Wolfenstein II: Az új Colossus - Xbox One
Konzol játék csomag az Xbox One-al
Megszűnt
Termékkód: xxxMXO0177
Wolfenstein II: The New Colossus Collector's Edition - PS4
Konzol játék - Te vagy BJ Blazkowicz, más néven „Terror-Billy”, az ellenállás tagja, a Náci Birodalom legnagyobb ellensége és az emberiség utolsó reménye. Csak neked van elég bátorságod, fegyvered és pénzed, hogy visszaszerezd az Egyesült Államokat a németektől, megöld az összes nácit, és kirobbantsd a második Amerikai Forradalmat.
Megszűnt
Termékkód: MSX0820
5,0
Wolfenstein II: The New Colossus
PC játék - dobozos változat, műfaj: fps / fényképezés - BJ Blazkowicz, más néven „Terror-Billy” az ellenállás tagja, a Harmadik Birodalom legnagyobb ellensége és az emberiség utolsó reménye. Az ő bőrébe bújva csak neked van elég bátorságod, fegyvered és pénzed, hogy visszaszerezd az Egyesült Államokat a németektől, megöld az összes nácit, és kirobbantsd a második Amerikai Forradalmat.
Megszűnt
Termékkód: WG431c
5,0
Wolfenstein II: The New Colossus - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, - Te vagy BJ Blazkowicz, ismertebb nevén „Terror-Billy”, az ellenállás tagja, a Harmadik Birodalom ősellensége, és az emberiség utolsó reménye. Csak neked van elég bátorságod, fegyvered és hatalmad, hogy visszaszerezd az Egyesült Államokat a németektől, megöld az összes nácit, aki csak a szemed elé kerül, és kirobbantsd a második Amerikai Forradalmat.
Megszűnt
Termékkód: MXO0177
5,0
Wolfenstein II: The New Colossus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te BJ Blazkowicz vagy, más néven „Terror-Billy”, az ellenállás tagja, a náci birodalom rombolója, és az utolsó remény az emberi szabadság visszaszerzésére. Csak neked van elég bátorságod, fegyvered és gyomrod ahhoz, hogy visszatérj az amerikaiak államaiba, hogy megöld az összes nácit, akit megtalálsz, és hogy elindítsd a második amerikai forradalmat.
Megszűnt
Termékkód: MSX077c
5,0 11×
Wolfenstein: The Old Blood
PC játék - új, önállóan játszható Wolfentsein The New Order DLC, két kalandot tartalmaz - Wolfenstein: The Old Blood Rudi Jäger and the Den of Wolve a The Dark Secrets of Helga Von Schabbs
Megszűnt
Termékkód: WG431b
4,9
PS4 - Wolfenstein: The Old Blood
Konzol játék - új, önállóan játszható Wolfentsein The New Order DLC, két kalandot tartalmaz - Wolfenstein: The Old Blood Rudi Jäger and the Den of Wolve a The Dark Secrets of Helga Von Schabbs
Megszűnt
Termékkód: MSX077b
4,7 17×
Wolfenstein: The New Order
PC játék - A legendás Wolfenstein FPS sorozat folytatása, amelyben a nácik nyerték a világháborút, megszállták Nagy-Britanniát, technológiai fejlettségüknek köszönhetően pedig új rezsimet vezettek be!
Megszűnt
Termékkód: WG431
4,5
Wolfenstein: Az új rend - Xbox 360
Konzol játék - A legendás FPS sorozat Wolfenstein folytatása, a nácik nyerte meg a háborút, megszállták Nagy-Britanniát, küzdöttek a technikailag fejlett New Order-jukkal!
Megszűnt
Termékkód: MX594
4,8 11×
Wolfenstein: The New Order - PS4
Konzol játék - A legendás FPS Wolfenstein sorozat folytatása, a nácik megnyerték a háborút, megszálták Angliát, szállj szembe a technológiailag fejlett New Order-el!
Megszűnt
Termékkód: MSX077
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ