Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Forza Horizon 2 - Xbox One

Termékkatalógus
Forza Horizon 2 - Xbox One
4,9 33 értékelés
Konzol játék - új rész a Forza Horizon sorozatban, új szabad kóborlás módok, napszakok váltakozása, új online és kooperatív módok, széles autóválaszték a terepjáróktól egészen a supersportig
Kód:  MXO100c Termékszám:  6NU-00044 Gyártó honlapja:

Forza Horizon 2 - Xbox One

86%

Ha tavaly az ötödik Forza rész elég jó ok volt a konzol megvásárlására, ebben az évben a Forza Horizon 2 megjelenése biztosan átveszi a stafétabotot - Games.cz

le
Závodit budete v krásných krajinách

Gyönyörű tájakat járhat be

le
Dlouhé traťové úseky v přírodě vás dostanou do kolen

Hosszú szakaszokon át a pálya bejárja a csodás vidéket is.

le
Akciódús versengés

Akciódús versengés

Törje át a korlátokat szó szerint, és hajtson keresztül a mezőkön, erdős részeken! Fedezze fel az új és rendkívül izgalmas rövidebb utakat a lélegzetelállító kalandok során. Kockáztasson és nyerje el a megérdemelt jutalmát miközben megvillogtatja készségeit és vezetési stíusát.

le
Azonnali csatlakozás barátaival

                                       

Játsszon a barátaival

Akkor azonnal vált Lehetősége van váltani az egyjátékos és többjátékos mód között. Nincs képernyő betöltés, sem várakozási idő. Csatlakozzon egy autó márka csapatához, vagy indítsa el sajátját, bővítse ki a barátai körét és hódítsák meg együtt a ranglistákat. A Drivatar ™ technológia lehetővé teszi a barátai online jelenlétét az egyjátékos módban még akkor is, ha ők nem tartózkodnak éppen online.

le
Fedezz fel egy hatalmas, élő világ

Fedezz fel a hatalmas világot maga körül

Az új Forza grafikus motor elhozza a napszakok váltakozását és a csodálatos időjárási-, fény- és vizuális hatásokat.

le
Díky dostupným balíčkům si budete moci zazávodit i v opravdových raritách

A rendelkezésre álló lehetőségekkel képes lesz igazi ritkaságokkal versenyezni.

le
Za pomocí foto módu pořídíte skvělé záběry

A fotó mód segítségével nagyszerű felvételeket készíthet.

le
Forza Horizon 2 - Automobilový sen

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A valóra vált autós álom

Több, mint 200 autó a legjobbak közül a világon - az extrém terepjáróktól a modern sportautókon át a klasszikus teljesítményű járművekig,  még sok más jármű mellett. Minden autót hihetetlen nagy részletgazdagsággal hoztak létre.

 

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Forza Horizon 2 - Xbox One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forza Horizon 2 - Xbox One. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One - Forza Horizon 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Forza Horizon 2 - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Forza Horizon 2 - Xbox One.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ