Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Xbox One játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(879)
DLC tartalom
(214)
Játékkredit
(126)
Platform
PC
(47)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(976)
Xbox Series S
(700)
Xbox One
(1113)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(291)
Letölthető
(934)
Kulcs
Xbox Live
(922)
Microsoft Store
(47)
Műfaj
Akció
(789)
Lövöldözős
(175)
RPG
(155)
Sport
(122)
Versenyzős
(109)
Szöveg
CS
(125)
SK
(2)
EN
(1203)
DE
(879)
HU
(30)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(128)
FR
(214)
ES
(188)
IT
(187)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(8)
EN
(1200)
DE
(443)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(117)
ES
(98)
IT
(92)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Xbox One játékok közül szeretnéd magadat egy újjal meglepni? Az alábbiakban megnézzük, milyen formátumban kaphatók Xbox One játékok és a műfajokra is kitérünk. Végül bemutatunk néhány érdekes címet az Xbox One játékok jelenlegi kínálatából.

Tovább

Xbox One játékok két változatban kaphatók

Az Xbox Ones játékok két formátumban állnak a játékosok rendelkezésére:

  1. Az Xbox One játékok fizikai változata, azaz a dobozos Xbox One játékok. Ebben az esetben a játékot Blu-ray lemezen kapod meg.
  2. Az Xbox Ones játékok digitális változata, ide tartoznak a letölthető Xbox One játékok. Ez esetben egy elektronikus licenc kerül megvásárlásra, amelynek segítségével a játékot a számítógépedre vagy okostelefonodra töltheted le.

Akkor is telepítened kell a játékot a konzolra, ha azt Blu-ray lemezen vásároltad meg. Erre azért van szükség, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed az Xbox Ones játékok futtatása során.

Előfizetéssel elérhető Xbox One játékok - Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass előfizetés megvásárlásával egy olyan könyvtárhoz kapsz hozzáférést, amely rengeteg címet tartalmaz, többek között Xbox Ones játékok is szép számmal találhatók benne. Az előfizetés további előnye, hogy kínálata havonta megújul.

Xbox One games - műfajok

A teljesség igénye nélkül vetünk egy pillantást arra, milyen népszerű műfajok találhatók az Xbox One játékok között.

  • Akció játékok Xbox One konzolra - ha valódi izgalmakra, kalandokra vágysz, itt érdemes körülnézni. Bújj az általad irányított karakter bőrébe, vigyázz az életerődre és teljesítsd a küldetésedet.
  • Sport műfajú Xbox Ones játékok - akár a foci, akár a hoki vagy más téli sportok érdekelnek, itt jó helyen jársz.
  • Ne feledkezzünk meg a kisebbekről sem. Jó pár cím alkalmas a fiatal játékosok számára is, ezeket az Xbox One játékok gyerekeknek kategóriánkban találhatod. A foci és az autóversenyzős játékok mellett kedvenc mesekaraktereiket is viszontláthatják a játékokban.

Multiplayer Xbox One games

Ha szeretsz másokkal együtt játszani, figyelmedbe ajánljuk a multiplayer games Xbox One konzolra kategóriát. A többjátékos Xbox One játékok lehetővé teszik, hogy megoszd másokkal a játékélményt. Egymással összefogva kooperatív módban vagy egymással versengve is játszhattok.

i

Online játékközösség az Xbox Live szolgáltatáson keresztül

Az Xbox Live szolgáltatásnak köszönhetően egy olyan online játékközösségnek válhatsz részesévé, ahol a világ minden táján élő játékosokkal léphetsz kapcsolatba. Ha az Xbox Live Gold előfizetést választod, többek között online multiplayer eseményeken is részt vehetsz. Emellett például havonta 2-4 Xbox One game ingyenessé válik az előfizetők számára.

Xbox One játékok

Íme, néhány népszerű cím az Xbox Ones játékok kínálatából:

Gears 5

A népszerű Gear of War sorozat legújabb, ötödik része 2019-ben jelent meg és a Gears 5 címet viseli. A főszerepet az előző részben megismert Kait tölti be, de Marcus Fenix is visszatér. A játék során Kait kettős küzdelmet vív: társaival együtt igyekszik megmenteni Sera-t a rá leselkedő veszélytől és megpróbálja kideríteni, miért gyötrik anyja halála után rémálmok és hallucinációk. Az új játékmódoknak köszönhetően egymás elleni játékra és ellenfelek elleni játékra is van lehetőség.

NHL 23 - Xbox One game

Az új NHL 23 legnagyobb újdonsága, hogy a női bajnokság is elérhetővé vált, így a női hokisokkal is bármikor pályára léphetsz. Ezúttal a Stanley Cup kupa elhódítása a cél, a meccsek során varázslatos hangulatban, szebbnél szebb stadionokban küzdhetsz meg legendás NHL csapatokkal vagy éppen nemzeti válogatottakkal. Természetesen a már megszokott multiplayer mód is elérhető.

FIFA 23 - Xbox One game

A népszerű Xbox One játékok felsorolásából nem hiányozhat a FIFA 23 game Xbox One konzolra készített változata sem. A rajongók minden évben tűkön ülve várják a közkedvelt focis játék legújabb évadát. Egyengesd az általad kiszemelt játékos karrierjét, hogy legendává váljon. Az NHL 23-hoz hasonlóan a FIFA 23 Xbox One játék is - a sorozat történetében először - női ligát is kínál. Próbára teheted a képességedet a mesterséges intelligenciával szemben, a többjátékos módban pedig frissen szerzett tudásodat is megcsillogtathatod.

F1 22

Még mindig sport és versengés, de ezúttal autókkal. Az F1 22 segítségével már jól ismert vagy számodra teljesen új pályákon róhatod a köröket. Megismerheted a pilóták karrierjének legfontosabb állomásait. Minél több győzelmet aratsz, annál versenyképesebb lesz az autód.

GTA V

A Grand Theft Auto V játék során minden Xbox One gamer három különböző hőssel fedezheti fel Los Santos és Blaine megye hírhedt világát, mégpedig az egykori utcai gengszter Franklinnel, a volt fegyenc Michaellel és Los Santos legrettegettebb karakterével, az erőszakos mániákus Trevorral. Teljesítsd a kijelölt feladatokat, és haladj végig a történeten. A legvégén az összes hősöd sorsa kizárólag a te döntéseden múlik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 225 termék
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0008
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
5,0
Call of Duty: Black Ops Cold War - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vesd bele magad a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba! Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel kerülnek szembe és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. Az Xbox Series X-el is visszafelé kompatibilis, de a továbbfejlesztett jobb frame-rate, ray-tracing támogatás, rövidebb felvételi idő és egyéb fejlesztések nem érhetők el.
11 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO789
4,5 13×
Assassins Creed The Ezio Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Assassin's Creed sorozat három legjobb részének HD remake-je - Assassin's Creed II, Brotherhood és Revelations, a játék nem kínál multiplayer módot!
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO146f
4,8
Doom Eternal - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Eljött a legendás FPS játék visszatérésének ideje. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Megsemmisítésükben éppúgy segítséget nyújt a széleskörű és új, akárcsak a már ismerős, jól bevált fegyverarzenál.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO524
4,9
Call of Duty: Modern Warfare Remaster - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az egyik legjobban értékelt COD játék most még jobb grafikával.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2918
4,8 25×
Spyro Reignited Trilogy - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, gyerekeknek és logikai - Kiadás tartalma: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! és Spyro: Year of the Dragon, A hős Spyro sárkány visszatér, ám ezúttal új köntösbe bújva.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO483
5,0
LEGO The Incredibles - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Többórányi kreatív szórakozást és izgalmas kalandokat ígér az egész család számára. Vesd bele magad az akciódús szintek és az ikonikus helyszínek felfedezésébe, mint például a Municiberg és a Nomanisan Island, és használd az egyedülálló szuperképességeidet igazságszolgáltatásra. A LEGO® The Incredibles emellett kooperatív üzemmódot is kínál két játékos számára.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO481
4,5
Middle-earth: Shadow of War - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0175
4,9 28×
Mafia Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A legendás játéksorozat teljes kiadása, amely lehetővé teszi, hogy belekóstolj egy gengszter életébe az amerikai szervezett bűnözés három különböző érájából.
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO729
4,9 11×
Diablo III: Eternal Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a következőket: Diablo 3 és a Souls Reaper és a Rise of the Necromancer.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO506
4,8
Lego DC Super Villains - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO503
4,9
Mortal Kombat XL - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A leghíresebb harci sorozat új generációja megérkezett. A Mortal Kombat semmihez sem fogható filmes stílussal, új játékmenettel és a megszokott brutalitással rendelkezik.
8 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO271
3,0
Cars 3: Driven to Win - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Disney Pixar Verdák 3 filmje alapján, amely az akció-kalandjáték és a népszerű mesefigurák egyedülálló kombinációját kínálja.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0174
3,7
Battlefield 2042 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású, háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn!
Leárazás -52 %
3 290 Ft 6 920 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO860
3,0
Sonic Forces - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Irányíthatod a Modern vagy a klasszikus Sonicot, vagy létrehozhatsz egy hőst, hogy harcolj az új ellenségek ellen.
8 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO415
3,8
Rabbids: Party of Legends - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rabbids egy új partijátékkal tér vissza, amely legendás szintre emeli a többjátékos zűrzavart az egész család számára.
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO882
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
5,0
Ice Age: Scrats Nutty Adventure - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, kaland és gyerekeknek - Bemutatjuk az Ice Age: Scrat´s Nutty Adventure kalandjátékot a legendás kardfogú mókus, motkány (Scrat) főszereplésével!
10 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO634
5,0
Team Sonic Racing - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb funkcióit. Mérjétek össze képességeiteket barátaiddal az intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt csapatként, és osszátok meg a power-up-okat és a sebességi bónuszokat. Válaszd ki saját versenystílusodat. Válassz a 3 különböző karakter közül és nyisd meg a fejlesztéseket, amelyek a leginkább megfelelnek a versenystílusodnak.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO504
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
Dragons Dogma 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0464
Jumanji: Wild Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0389
WWE 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció
Leárazás -4 %
24 690 Ft 25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0480

Xbox One játékok

Xbox One játékok

A Xbox One játékok kategóriában összesen 1225 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ