A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Xbox ONE kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(40)
DLC tartalom
(2)
Platform
PC
(2)
Xbox Series X
(39)
Xbox Series S
(19)
Xbox One
(42)
Licenc
Doboz
(20)
Letölthető
(22)
Kulcs
Xbox Live
(21)
Microsoft Store
(1)
Műfaj
Akció
(19)
RPG
(7)
Stratégiai
(1)
Lövöldözős
(1)
Kaland
(42)
Szöveg
CS
(5)
EN
(42)
DE
(35)
HU
(1)
RU
(10)
UK
(1)
PL
(7)
FR
(14)
ES
(14)
IT
(12)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(42)
DE
(17)
HU
(1)
RU
(2)
UK
(1)
PL
(2)
FR
(7)
ES
(7)
IT
(5)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott Xbox ONE kalandjátékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Xbox ONE kalandjátékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Xbox ONE kalandjátékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Xbox ONE kalandjátékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Xbox ONE kalandjátékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Xbox ONE kalandjátékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Xbox ONE kalandjátékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Xbox ONE kalandjátékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Xbox ONE kalandjátékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox Szállításra kész 5 db
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
-30 %
16 890 Ft
11 890 Ft

42 termék
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Leárazás -30 %
11 890 Ft 16 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0380
5,0
Subnautica: Below Zero - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0027
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: XBSE0489
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
Előrendelési ár
29 490 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: XBSE0486
Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja kaland és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, Műfaj: Kaland
20 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2214
Prince of Persia: The Lost Crown - Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció- és kaland, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
23 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2211
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaj: Akció- és kaland, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
19 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2210
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció, RPG és kaland
19 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2203
Star Trek: Resurgence - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0439
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0416
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0415
Paw Patrol World - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
Leárazás -25 %
14 890 Ft 19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0399
Jumanji: Wild Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
Leárazás -13 %
12 890 Ft 14 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0389
Flashback 2 - Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
15 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0367
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
Life is Strange: True Colors - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0036
Tell Me Why - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja kaland
12 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1582
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
13 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1352
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja kaland
12 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1177
Truberbrook - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja kaland
12 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1228
5,0
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant visszatér, hűen újragondolva spongyasztikus gyönyörűségében!
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO632
Minecraft Dungeons: Hero Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: kaland és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - vadonatúj akció-kalandjáték, melyet a klasszikus mély kazamaták ihlettek.
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO604
Donut County - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja kaland és gyerekeknek
5 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1096
Ashen - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
16 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1094
Xbox One játékokXbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett...
A Resident Evil: Village a Capcom sikeres Resident Evil 7 játékának közvetlen folytatása. Ismét Ethan Winters szerepébe bújunk, ám a Baker család háza helyett most egy viktoriánus faluban találjuk magunkat, amely nagyobb, nyitottabb, de egy kicsit kevésbé ijesztő....

Xbox ONE kalandjátékok

A Xbox ONE kalandjátékok kategóriában összesen 42 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox ONE kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox ONE kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox ONE kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ