Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox One Kinect Senzor V2

Termékkatalógus
Xbox One Kinect Senzor V2
4,9 8 értékelés
Mozgásérzékelő - új generációs Kinect mozgásérzékelő Xbox One konzolokhoz, számos újítással, beleértve a FullHD felbontást, a szélesebb látóteret, a kisebb helyigényt, az infravörös kamerát, a négy mikrofont a tökéletes hangért, a gesztusok és a mimika felismerését
Kód:  MXO010ab Termékszám:  GT3-00002 Gyártó honlapja:

Xbox One Kinect Senzor V2

Az Xbox One Kinect Senzor V2 új generációja számos újítást hoz, amelyeknek te is biztosan örülni fogsz. Az eredeti változathoz képest ezt a fekete Kinectet szögletesebbre tervezték, és gyönyörűen illik az Xbox One játékkonzol design-jához. A megjelenésen kívül az eszköz jellemzői és funkciói is megváltoztak. A mozgásérzékelés Full HD videóval és szélesebb látótérrel történik, és a mozgás mellett a kinect képes rögzíteni a hangokat és a gesztusokat is.

A fekete Xbox One Kinect Sensor V2 fő jellemzői 

  • Intelligens gesztus-, arckifejezés- és mozdulatfelismerés játék közben, valamint beszédfelismerés
  • A Kinect V2 érzékelő szélesebb látószöget és Full HD felbontást kínál
  • Az Xbox One-on most telefonálhatsz Skype-on és kommunikálhatsz a Cortana asszisztenssel
  • A széles látószög és nagy felbontás mellett a Kinect V2 éjszakai látást is kínál
  • A fekete színű, semleges sszögletes design tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe

A Kinect Sensor V2 új élményt nyújt

Szeretsz mozgatni és gépen játszani? Ez a két tevékenység többnyire nem összeegyeztethető, hacsak nem az Xbox One Kinect Sensor V2-ről beszélünk. Ezzel az eszközzel az összes kompatibilis játékkal játszhatsz egyedül vagy barátaiddal és ugyanakkor mozoghatsz is egyidejűleg. 

Okosabb, mint valaha

A Kinect Sensor V2 új verziója sokkal kifinomultabb funkciókat és környezeteket kínál. Hagyd, hogy a játék automatikusan felismerjen, irányítsd az Xbox-ot a hangoddal, streameld élőben az online játékmeneted, vagy csak hívd meg barátaidat. A Full HD kamera, a kifinomult szoftver és a négy minőségi mikrofon szinte mindent igényt kielégít

A hangvezérlés megkönnyíti az életedet

Az Xbox One Kinect teljesen helyettesítheti a számítógépet, ha kommunikálni szeretnél a családoddal. Indítsa el a Skype-ot, kapcsold be a Kinect V2 érzékelőt, és azonnal kezdheted a videohívásokat. A Cortana Assistance Service lehetővé teszi a készülék vezérlését is, driver nélkül. Csak mondd, hogy "Hey, Cortana" , és kiadhatod bármelyik lehetséges parancsot: hangosítsd/ némítsd el a TV-t, állítsd le az alkalmazást, kapcsold be az eszközöket és így tovább...

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Helló Alza! Érdeklődnék, hogy használt,vagy új, bontatlan termék-e mivel a Microsoft felfüggesztette a gyártását?

Jó napot xbox one gépem van ha ezt megveszem kell hozzá külön adapter?

Kérdések és válaszok: Xbox One Kinect Senzor V2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Kinect Senzor V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One Kinect Senzor V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bewegungssensor Xbox One Kinect Sensor V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bewegungssensor Xbox One Kinect Sensor V2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ