A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Xbox One kontrollerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozás módja
Vezetékes
(98)
Vezeték nélküli
(53)
Felszerelés
Vibráció
(113)
Háttérvilágítás
(12)
Analóg stick
(125)
Haptikus válasz
(1)
Egyéni gomb-hozzárendelés
(58)
Gombok száma
4 ×
35 ×
-
Szín
Fehér
(26)
Camo
(8)
Fekete
(43)
Piros
(9)
Lila
(3)
Barna
(2)
Kék
(8)
Átlátszó
(2)
Lila
(2)
Rózsaszín
(6)
Szürke
(5)
Átlátszó
(1)
Türkizkék
(3)
Többszínű
(3)
Zöld
(6)
Arany
(2)
Sárga
(2)
Karbon
(1)

Az Xbox One kontroller a játékélmény kulcsfontosságú eleme. Ergonomikus kialakítása, precíz vezérlése és fejlett funkciói, mint például a vibrációs motorok és a vezeték nélküli technológia, magával ragadó és intuitív játékvezérlést biztosítanak. A számos eszközzel való kompatibilitás teszi ezt a vezérlőt tökéletes választássá minden játékos számára. A tökéletes kontrollert keresed a kalandjaidhoz? Olvass tovább, fedezd fel az X box One kontroller előnyeit.

Tovább

A megfelelő játékhoz Xbox One kontroller szükséges

Az ergonomikus formájáért és intuitív gombelrendezéséért nagyra becsült X box One kontroller kényelmes és pontos vezérlést biztosít. Két analóg botkormánnyal, rezgőmotorokkal és továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségekkel, többek között Bluetooth-szal felszerelve ideális a különféle játékélményekhez. De ha nincs szükséged az eredeti Microsoft kontrollerre, találsz más, az Xbox One-nal kompatibilis termékeket is. Ezek eltérő funkciókkal és kialakítással rendelkezhetnek.

i

Az Xbox One kontroller számos kivitelben és színben kapható, a klasszikus fekete és fehér színtől kezdve az egyedi témájú és színű speciális kiadásokig. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kifejezzék személyes stílusukat, miközben élvezhetik a kényelmes játékot.

Vezeték nélküli vagy kábeles Xbox One controller típust szeretnél?

Ha Xbox One kontroller típust választasz, fontos mérlegelni, hogy vezeték nélküli modellt szeretnél-e, vagy nem bánod, ha az eszköz kábellel csatlakozik a konzolhoz. Az Xbox One kontrollerek sokoldalú csatlakoztathatósággal büszkélkedhetnek. Ez az eszköz lehetővé teszi mind a Bluetooth-on keresztül történő vezeték nélküli csatlakozást a könnyű konzolos vagy PC-s játékhoz, mind pedig a stabil jelet biztosító USB-n keresztül történő vezetékes csatlakozást. Ez a rugalmasság biztosítja a kényelmes játékot platformtól függetlenül.

  • Az Xbox One kontroller vezeték nélküli változata kényelmet és mozgásszabadságot biztosít játék közben. S ergonomikus kialakítása, a nagy reakció és a rezgés intenzív játékélményt biztosít. A legnagyobb előnye természetesen az, hogy a kanapén vagy az ágyban is használhatod, és semmi sem korlátozza a játékot.
  • A vezetékes Xbox One controller stabil, késedelem nélküli kapcsolatot biztosít. A robusztus kialakítás és a precíz vezérlés megbízható játékteljesítményt nyújt a szenvedélyes játékosok számára. Bár nem kell tölteni, használatát korlátozza a kábel, amelyet mindig csatlakoztatni kell a konzolhoz.

Ha nem szeretnél vezeték nélküli Xbox One kontroller modellt, mindenképpen ellenőrizd a kábel hosszát. Találhatsz olyan eszközöket, amelyek vezetéke 1,5 és 3 méter közötti. Ez leginkább attól függ, hogy milyen messze van a konzol az ülőhelyedtől. Ha le akarsz feküdni játék közben, mindenképpen a vezeték nélküli opciót válaszd.

Milyen funkciókkal rendelkezhet egy Xbox One kontroller?

Az Xbox One kontroller haptikus visszajelzéssel és vibrációs motorokkal rendelkezik, amelyek növelik a játék realizmusát. Háttérvilágítással rendelkezik a jobb láthatóság érdekében, precíziós analóg botokkal a finom vezérléshez, valamint a felhasználó által hozzárendelhető gombokkal, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a vezérlést saját preferenciáikhoz igazítsák. Az Xbox One kontrollerek minden típusa ugyanannyi gombot tartalmaz, és a 4 főgombot A, B, X, Y felirattal jelölték.

  • Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a játékos kezébe, minimalizálva a fáradtságot a hosszú játékmenetek során, miközben könnyű hozzáférést biztosít az összes gombhoz és joystickhez. Az Xbox One kontroller formája a különböző kézméretekhez optimalizált, így a játékosok széles köre használhatja kényelmesen.
  • A gyors reakció és a vezérlési pontosság kulcsfontosságú elemek, amelyekkel gyors válasz érhető el minden mozdulatra vagy gombnyomásra. Ez a szempont elengedhetetlen a gyors reflexeket igénylő játékoknál, például a lövöldözős vagy sportjátékoknál, ahol minden ezredmásodpercnyi különbség befolyásolhatja a játék kimenetelét.
  • A vibráció segítségével az Xbox One kontrollerek továbbfejlesztett tapintható visszajelzést biztosítanak, amely valódi helyzeteket, például robbanásokat vagy ütközéseket utánoz, így fokozva a játékélményt. Ez a funkció hozzájárul a játékban való jobb elmerüléshez, és a játékosok jobban átlátják mi történik a játékban.
  • A kompatibilitás az Xbox One-nal és PC-vel azt jelenti, hogy a kontrollerek konzolos és PC-s játékhoz egyaránt használhatók. Ez rugalmasságot biztosít a játékosok számára a platformválasztásban, és biztosítja, hogy a kontrollerekbe való befektetésük a lehető legjobban hasznosuljon, függetlenül attól, hogy milyen rendszert választanak.

Xbox One kontroller
Klasszikus X box One kontroller

Xbox One controller
Vezetékes Xbox One kontroller

Xbox One kontrollerek
Különleges kiadású Xbox One kontroller

i

Az Xbox One kontroller több platformmal is kompatibilis lehet. Magán az Xboxon és Windowson kívül néhányat csatlakoztathatsz Android vagy iOS eszközökhöz is. Ha lelkes mobilos játékos vagy, hasznosnak találhatod ezt a funkciót.

Miért érdekes egy X box One kontroller?

Az innovációjáról ismert Xbox One kontroller jelentős fejlesztéseket hajtott végre a korábbi modellekhez képest. Innovatív impulzuskioldói egyedülálló haptikus visszajelzést biztosítanak, míg a beépített fejhallgató-csatlakozóval egyszerűen csatlakoztathatók az audioeszközök. Az X box One kontroller modelleket úgy tervezték, hogy sokoldalú és ergonomikus legyen a felhasználók széles köre számára. A legtöbb felhasználó dicséri a vezérlő kiváló minőségű, ergonomikus formáját.

Joystickokkal is vezérelheted az Xboxot

Az Xbox One joystick univerzális kontroller típus, amely fokozza a videojátékok interaktivitását és élvezetét. Pontos irányítást biztosít a virtuális karakterek vagy járművek felett. A virtuális valóság és a szimulátorok fejlesztése a joystickok a játékipar kulcsfontosságú részévé válnak, és a játékosok számára magával ragadó és valósághű élményt nyújtanak. Lehetővé teszik, hogy kedvenc játékaidat valóban teljesen új megvilágításban élhesd át. Játssz úgy, mint még soha.

Olcsó Xbox One kontroller típust keresel? Nézz körül kínálatunkban. 100%-os minőséget garantálunk még a használt vagy felbontott darabokra is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xbox Wireless Controller Carbon Black Szállításra kész > 5 db
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
-23 %
24 490 Ft
18 890 Ft

2.
Xbox Wireless Controller Robot White Szállításra kész > 5 db
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fehér kivitel
-24 %
24 990 Ft
18 890 Ft

3.
Xbox Wireless Controller Astral Purple Szállításra kész > 5 db
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fehér és lila kivitel
-20 %
24 990 Ft
19 890 Ft

Még több
153 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Carbon Black
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
Leárazás -23 %
18 890 Ft 24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Core Edition Red
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, piros kivitel
Szuper ár
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO008SC12r
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Core Edition White
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fehér kivitel
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO008SC12
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
SCUF - Instinct Pro Pre-Built Controller - Red
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C, háttérvilágítás, analóg stick, piros kivitel
100 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: scuf05
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Robot White
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fehér kivitel
Leárazás -24 %
18 890 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC2
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Astral Purple
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fehér és lila kivitel
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC20
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Deep Pink
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, rózsaszín kivitel
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC13
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Shock Blue
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, kék kivitel
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC3
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Pulse Red
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, piros kivitel
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC4
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Electric Volt
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, sárga kivitel
Leárazás -16 %
19 890 Ft 23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC5
4,8 95×
Microsoft Xbox WLC M USBC PC-hez
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX047a1
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Velocity Green
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, zöld kivitel
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC15
4,8 32×
Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE
Kontroller - hivatalosan licencelt, a következőkhöz: Xbox One és Windows, levehető gázpedál, ergonomikus dizájn, állítható ellenállás, kartámasz
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA521e01
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Core Edition Blue
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, kék kivitel
Szuper ár
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO008SC12b
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Stormcloud Vapor Special Edition
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC18
4,4
Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition
Kontroller - repülőgép szimulátorokhoz, tartalma: TCA Yoke és Quadrant Boeing Edition, valódi Boeing 787 repülőgép vezérlő másolata, súrlódásmentes mágneses technológia a szinte korlátlan élettartamért, kombinálható a következőkkel: Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals és Pendular Rudder, kompatibilitás: PC, Xbox Series X|S és Xbox One, USB-A-n keresztüli csatlakozás
170 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA515s3a
Turtle Beach REACT-R, piros - Kontroller Típusok
4,3 21×
Turtle Beach REACT-R, piros
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, piros kivitel
15 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNCBb1b5
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Dream Vapor Special Edition
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC22
PDP REMATCH Wired Controller - Afterglow WAVE - Xbox - Kontroller Típusok
4,6
PDP REMATCH Wired Controller - Afterglow WAVE - Xbox + Xbox Game Pass Ultimate - 1M
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés
Szuper ár
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: pdpx1c32
Hori Fighting Commander OCTA - Xbox - Kontroller Típusok
3,6
Hori Fighting Commander OCTA - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), fekete kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW129
3,0
HORIPAD Pro - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, 3,5 mm Jack, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW126
5,0
Nacon Pro Compact Controller - Black - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
Leárazás -14 %
17 890 Ft 20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC069
SNAKEBYTE XSX GamePad RGB X transparent - Kontroller Típusok
SNAKEBYTE XSX GamePad RGB X transparent
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-A, USB-C, háttérvilágítás, analóg stick, átlátszó kivitel
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNKb13c
4,0 136×
PDP Wired Controller - Atomic Carbon - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick
15 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: pdpx1c25

Xbox One kontrollerek

Xbox One játékokXbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett...

Xbox One kontrollerek

A Xbox One kontrollerek kategóriában összesen 153 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One kontrollerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One kontrollerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One kontrollerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One kontrollerek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ