Doručení zdarma Slevy s AP+

Xbox One S 1TB Childrens Pack

Termékkatalógus
Xbox One S 1TB Childrens Pack
Konzol - a kedvező gyerek szett tartalma: Minecraft, Zoo Tycon, Supers Lucky Tales. Építs, alkoss, fedezz fel és fejleszd kreatív képességedet már gyermekkorban, ezzel az Xbox One S csomaggal
Kód:  MXO005child Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 1TB Childrens Pack

Az Xbox One S játékkonzol nagy előrelépést jelent

Off
Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Az Xbox One S nemcsak játékkonzol, de 4K videók és Blu-ray lemezek lejátszására is szolgál. Szintén képes streamelni az Amazon Video vagy a népszerű Netflix tartalmát.

Off
Körülbelül 40% -kal kisebb rozměry

40%-al kisebb

Az Xbox One S méretét sikerült 40%-al csökkenteni. A vonzó fehér házba belefért a tápellátási forrás is.

Off
2TB kapacita disku

1 000 GB

Az új játékok elég igényesek a merevlemezen elfoglalt helyet illetve. Mi több, néhány már csak digitális formában terjed. Ezért is értékelni fogod a belső merevlemez 1000 GB-os kapacitását.

Off
Xbox One S ovladač

Megújult távirányító

A vezeték nélküli Xbox One S távirányítóval az akció jeleneteket még intenzívebben élheted át, mint valaha. Elegáns alakjának köszönhetően remekül illeszkedik a kézbe. Továbbá Bluetooth technológiával is rendelkezik a számítógéphez való egyszerűbb csatlakoztatás érdekében.


Játékok és multimédiás tartalom jobb színben

Az Xbox One S-re való frissítés azonban nem csak a designt érinti. Újonnan ugyanis nemcsak a 4K felbontású Blu-ray filmek lejátszását támogatja, de a népszerű streamelő szolgáltatást is élvezheted, maximális minőségben. A következő lépés a HDR technológia integrációja, amely biztosítja a látható javulást ami a képminőséget illeti. A grafikusan igényes jeleneteket magas kontraszttal és maximális fényerővel élvezheted.

IR blaster

A multimediális szórakozásnál maximális kényelmet csak a távirányító hozhat. Az Xbox One S természetesen HDMI bemenettel is rendelkezik, így ezen képforrás a kanapéról is vezérelhető.

Off
IR blaszt
Off
Xbox Live Gold

Játékok és exkluzív tartalom ingyen

Engedd szabadjára képzeleted és alkoss hihetetlen világokat. Legyél részese az izgalmas harcoknak, amelyek villámgyors gondolkodást és még gyorsabb reakciót igényelnek. Az arany Xbox tagság rendszeresen minden hónapban ingyen játékot kínál fel neked.

A legjobb játékok

Próbáld ki a díjazott exkluzív játékokat, a legújabb játéksorozatokat és saját kedvenceidet is. A játékosok újszerű párosításával és a továbbfejlesztett reputációs rendszerrel a több játékossal való játszás jobb mint valaha. Az Xbox One S-en még sosem volt ilyen szórakoztató a barátokkal való játszás. Az Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzolunk és ezt a játékok is bizonyítják.


Off
Herní konzole Xbox One S 1TB + Sea of Thieves

Csomag tartalma

  • Xbox One S játékkonzol + 1000GB-os belső merevlemez
  • Vezeték nélküli távirányító, 3.5mm jack-el
  • HDMI + tápellátási kábel
  • 14 napos Xbox Live Gold tagság

Paraméterek

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
1 000 GB Kész!

Verzió

Verzió
Xbox One S Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One S 1TB Childrens Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 1TB Childrens Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One S 1TB Childrens Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 1 TB Kinderpaket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 1 TB Kinderpaket.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ