A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 Shop roku

Xbox One Wireless játékvezérlő Windows-hoz

Termékkatalógus
Xbox One Wireless játékvezérlő Windows-hoz
4,6 42 értékelés
Kontroller - PC-hez és az Xbox One-hoz tervezve, a csomag tartalmaz egy vezeték nélküli vevőegységet, amelyre akár négy játékvezérlő is csatlakoztatható, támogatja a Windows 8, illetve 10 rendszereket
Kód:  MXO008b6 Termékszám:  NG6-00003 Gyártó honlapja:

Xbox One Wireless játékvezérlő Windows-hoz

le
Stílusos és szakmai vezető

Stílusos és profi játékvezérlő

Elegáns, vezeték nélküli kontroller, ami a játékélményt még magasabb szintre emeli. Egyaránt használható Xbox One konzollal és számítógéppel. A régebbi Xbox One kontrollerekkel összehasonlítva a legújabb, továbbfejlesztett Implulse Trigger funkciót nyújtja ez a játékvezérlő, amelynek köszönhetően a rezgések még élet hűbbek. Minden ütközésről esésről és egyéb játék momentumról sokkal élvezhetőbb, reálisabb visszajelzést ad. Továbbá a játékvezérlő most még jobb fogást biztosít, még a legizgalmasabb harcokban is. Annyira kényelmes, hogy akár hosszú órákon át tartó játékokban sem hagy cserben.

A játékvezérlő fő előnyei:

le
Csúszásgátló elemekkel

Csúszásmentes markolatok

le
pontos szabályozás

Pontos irányítás

le
vezeték nélküli vevőegység

Vezeték nélküli vevőegység

Az Xbox One vezeték nélküli játékvezérlő esetében a hangsúly a pontosságon van. A két joystick csúszásmentes bevonatot kapott, míg a D-pad az újításoknak köszönhetően jobban reagál a váltásokra és a mozgásokra. Végül, biztosan tetszeni fog az újragondolt gombelhelyezés, amely során a korábbi játékvezérlőkhöz képest kényelmesebb, ergonomikusabb és jobban elérhető helyekre kerültek a gombok.

Finom beállítások

Tökéletesség minden szempontból

le
Precision Controls

Precíz irányítás

Nem fér kétség ahhoz, hogy ez egy prémium termék. A korábbi Xbox One vezeték nélküli játékvezérlőkhöz képest sokkal jobb lett. Ami az áramellátást illeti, két darab AA elemmel működik és a vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a 9 méteres hatótávolság segítségével akár a szobád legtávolabbi sarkából is élvezheted a játékot. 

  1. Valósághű rezgések
  2. Ergonomikus forma - tökéletesen illik a kézbe
  3. Vezeték nélküli hatótávolság 9 méter
  4. A Menü és Display gomb megkönnyíti a navigációt
  5. Egyszerű és gyors kapcsolódás
le
Profesionální ovladač
 
 

Paraméterek

Platform
PC, Xbox One Kész!
Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Felszerelés
Vibráció Kész!
Gombok száma
8 × Kész!

Platform

Platform
PC, Xbox One Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés
Vibráció Kész!
Gombok száma
8 × Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One Wireless játékvezérlő Windows-hoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller pro Windows. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One Wireless Controller pre Windows. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller für Windows . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller für Windows .
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ