AP+ nový vizuál Alzaboxy

Xbox Series optimalizált játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(446)
DLC tartalom
(32)
Játékkredit
(26)
Platform
PC
(29)
Xbox Series X
(501)
Xbox Series S
(218)
Xbox One
(295)
Play Anywhere
(4)
Licenc
Doboz
(286)
Letölthető
(219)
Kulcs
Xbox Live
(221)
Microsoft Store
(23)
Műfaj
Akció
(318)
Lövöldözős
(101)
RPG
(74)
Sport
(55)
Szimulátor
(53)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(505)
PlayStation 5 optimalizálás
(1)
Szöveg
CS
(67)
EN
(493)
DE
(404)
HU
(11)
RU
(11)
PL
(12)
FR
(31)
ES
(12)
IT
(17)
Szinkron
CS
(1)
EN
(493)
DE
(309)
RU
(2)
PL
(4)
FR
(15)
ES
(10)
IT
(11)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Xbox Series optimalizált játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Xbox Series optimalizált játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Xbox Series optimalizált játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Xbox Series optimalizált játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Xbox Series optimalizált játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Xbox Series optimalizált játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Xbox Series optimalizált játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Xbox Series optimalizált játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Xbox Series optimalizált játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
505 termék
5,0
Atlas Fallen - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és teremtsd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, vagy szóló történetben.
24 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0272
5,0
RoboCop: Rogue City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0347
4,7 14×
Star Wars Jedi: Fallen Order - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A történet a Jedi lovagok szemszögéből egy igencsak sötét korszakban játszódik. Már önmagában a létezésük is illegális, ezért hajtóvadászat folyik ellenük, és fokozatosan legyilkolják őket.
Szuper ár
16 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO510
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0008
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Az összes ismerős szereplővel találkozhatsz, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0213
5,0
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO608
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
5,0 10×
FIFA 23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Tapasztald meg a labdarúgás legnagyobb tornáit, élükön a FIFA World Cup™ férfi és női világbajnoksággal, amelyek a FIFA 23-ban a szezon során folyamatosan megjelennek. Játssz először női klubokkal - a HyperMotion2 dedikált animációs támogatásával -, és használd ki a platformok közötti játék előnyeit, amely megkönnyíti a barátaiddal való mérkőzést.
14 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0247
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
5,0
Resident Evil 4 (2023) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nyomozást indít az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése egy vidéki faluba vezet Európában, ahol borzalmakkal fog találkozni, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell nézniük, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll e mögött.
Szuper ár
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0217
4,3
Call of Duty: Black Ops Cold War - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magadat a hidegháború instabil geopolitikai csatározásának mélyébe az 1980-as évek elején. Semmi sem olyan, mint amilyennek látszik a vonzó kampányban, ahol a játékosok szemtől szembe kerülnek a történelmi személyiségekkel és olyan ikonikus helyeken küzdenek, mint Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország vagy Moszkva. A továbbfejlesztett verzió nagyobb képátviteli sebességgel, ray-tracing-támogatással, rövidebb beolvasási idővel és egyéb fejlesztésekkel büszkélkedhet. A játék az Xbox One konzolon is futtatható.
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0001b
5,0
Battlefield 2042 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrás-konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális megoszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0065
5,0
UFC 5 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Az EA SPORTS UFC 5 a Frostbite engine támogatásával a verekedős játékok következő generációját képviseli. A páratlan grafikai fejlesztésektől kezdve a teljesen új sérülés- és orvosi szünetrendszerekig, amelyek igazán hitelesen befolyásolják a játékmenetet. Ez a játék a lehető legvalósághűbb.
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0442
3,7
Battlefield 2042 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású, háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn!
Leárazás -64 %
2 490 Ft 6 920 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO860
4,3
Far Cry 6: Gold Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojasként harcolni fogsz a szabadságért a kitalált Yara szigeten, amelyet Kuba ihlette, Anton Castillo diktátor határozott keze által irányítva. Az Arany Kiadás tartalmaz egy Season Pass-ot (hozzáférés 3 fő DLC-hez a játék kiadása után).
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MXO766g
5,0
Elden Ring - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd a szemtől-szemben vívott ádáz csatákat a félelmetes ellenségek ellen, vagy használd ki a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan kezeli az előtte álló számos kihívást.
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0183
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
5,0
Starfield - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
19 690 Ft 20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074
5,0
NHL 23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Az EA SPORTS™ NHL™ 23-at jobban lehet együtt játszani a HUT-ban a vegyes férfi és női csapatokkal, valamint a HUT és a WOC módban az azonos generációs platformok közötti játék lehetőségével, amely egy megjelenés utáni frissítéssel érkezik a játékhoz. Gyertek össze barátaiddal, és próbáld ki a Chel eddigi legösszefüggőbb változatát.
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0275
5,0
Dead Space - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Alapvetően újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék kísérteties látásmódjához.
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0100
5,0
RIDE 5: Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Akár csak szórakozásból versenyzel, akár magasabb szinten versenyzel, önmagad ellen, az idő ellen vagy barátaid ellen, bármi legyen is a célod, a RIDE 5 tökéletes játékmódot kínál neked - akárcsak minden idők legnehezebb versenyei.
21 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: XBSE0351
4,0
Starfield: Premium Edition Upgrade - Xbox Series X
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában. Alapjátékot igényel.
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074peu
5,0
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatér! Élvezd az első két részt teljes remastered változatban, amelyhez az eredeti pályák átdolgozott formában és ikonikus zene társul.
8 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0049

Xbox Series optimalizált játékok

A Xbox Series optimalizált játékok kategóriában összesen 505 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series optimalizált játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series optimalizált játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series optimalizált játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ