Stellar Blade Stellar Blade

Xbox Series S - 1TB Carbon Black

Termékkatalógus
Xbox Series S - 1TB Carbon Black
5,0 23 értékelés
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, mechanika nélkül, magyar menüvel , 1× kontroller, fekete kivitel -
Változat
Csomagolás fajtája
137 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MXO001s1tb Termékszám:  XXU-00010 Gyártó honlapja:
Xbox Series S - 1TB Carbon Black 137 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Xbox Series S - 1TB Carbon Black

Xbox S sorozatú játékkonzol

Tapasztald meg a következő generációs sebességet és teljesítményt az Xbox Series S Carbon Black változatával és az 1 TB-os SSD-vel. Hozd ki a legtöbbet a játék minden percéből a gyors frissítéssel, a villámgyors betöltéssel és az akár 120 képkocka/másodperc sebességű játékmenettel - mindezt az Xbox Velocity architektúra támogatásával. Élvezd a negyedik Xbox-generáció digitális játékait több száz optimalizált címmel, amelyek jobban néznek ki és jobban futnak, mint valaha. Hozd ki a legtöbbet Xbox S Series konzolodból az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel (külön megvásárolható), és légy az elsők között, akik a megjelenés napján olyan új játékokkal játszhatnak, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Emellett szórakozhatsz több száz hasonló játékkal, például a Minecraft Legends, a Halo Infinitene és a Forza Horizon 5 játékkal a barátaiddal konzolon, PC-n vagy a cloudban. Folyamatosan új játékokkal bővülünk, így mindig van valami újdonság, amivel játszhatsz.

POWER YOUR DREAMS

Tapasztald meg a következő generációs sebességet és teljesítményt az Xbox Series S Carbon Black változatával és az 1 TB-os SSD-vel.

Xbox S sorozatú játékkonzol
  • 4 teraflop teljesítmény
  • 1 TB dedikált SSD
  • Natív felbontás 1440p
  • Akár 120 FPS
Xbox S sorozatú játékkonzol

Több játék, kevesebb várakozás

Hozd ki a legtöbbet a játék minden percéből a gyors frissítéssel, a villámgyors betöltéssel és az akár 120 kép/mp sebességű játékkal - mindezt az Xbox Velocity architektúra támogatásával.*  

Xbox S sorozatú játékkonzol

Nézd meg kedvenc szórakoztató műsoraidat

4K videók streamelése a Disney+, a Netflix, az Amazon, a Hulu, a Microsoft Filmek és TV-műsorok és még sok más szolgáltatáson. *

Xbox S sorozatú játékkonzol

Több ezer játszható játék

Élvezd a negyedik Xbox-generáció digitális játékait több száz optimalizált címmel, amelyek minden eddiginél jobban néznek ki és jobban futnak.

Xbox S sorozatú játékkonzol

FEDEZD FEL A KÖVETKEZŐ KEDVENC JÁTÉKOD

Hozd ki a legtöbbet az Xbox S Series S - 1TB Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatással (külön megvásárolható), és az elsők között játszhatsz olyan új játékokkal, mint a Starfield és a Forza Motorsport a megjelenés napján. Emellett több száz hasonló játékot, például a Minecraft Legends-et, a Halo Infinitene-t és a Forza Horizon 5-öt is élvezheted barátaiddal konzolon, PC-n vagy a felhőben.

Xbox S sorozatú játékkonzol

FORZA MOTORSPORT

Szerezz előnyt a konkurenciával szemben a teljesen új karrier módban. Vedd fel a harcot barátaiddal a többjátékos versenyeken. Ülj be több mint 500 autóba híres pályákon, fejlett mesterséges intelligenciával és fejlett fizikaszimulációval.

Xbox S sorozatú játékkonzol

Vezeték nélküli Xbox-vezérlő

Vezeték nélküli Xbox-vezérlő
Próbáld ki az Xbox vezeték nélküli vezérlőt, amely hihetetlen pontosságot, dedikált megosztás gombot és jobb ergonómiát kínál.

Xbox S sorozatú játékkonzol

Kiegészítők

A legtöbb Xbox One játékkiegészítőt - beleértve a kontrollereket, fejhallgatókat és egyebeket - az Xbox Series S konzollal használhatod.

Xbox S sorozatú játékkonzol

Xbox Family Settings alkalmazás

Az ingyenes Xbox Family Settings alkalmazás Androidra és Apple-re még gondtalanabbá teszi a játékot. Könnyedén kézben tarthatod a gyerekek Xbox-tevékenységeit, és az egész család számára testre szabhatod a játéklehetőségeket. Nyomon követheted a gyerekek számlaegyenlegét, beállíthatod a költési korlátokat, és aktiválhatsz olyan funkciókat, mint például a tárgyvásárlási kérelmek.*

* Fontos információk:
Csak digitális játékokkal használható; a konzol nem játszik le fizikai lemezeket.

120 FPS: Támogatott tartalmat és kijelzőt igényel; Xbox S sorozaton használható, amint a tartalom elérhetővé válik.
Xbox Game Pass: A játékkatalógus idővel változik (xbox.com/gamepass). A részletek az xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play/terms és ea.com/ea-play oldalakon találhatók.
4K streaming: kiválasztott alkalmazásokhoz. További információkért látogass el az xbox.com webhelyre. Egyes alkalmazások előfizetést igényelnek az alkalmazásszolgáltatótól, és további követelményekkel járhatnak.
Xbox Family Settings: A beállítás használatához a gyermek fiókjának be kell jelentkeznie egy olyan Microsoft-fiókba, amelynek Xbox-profilját a család használja. Az Xbox családi beállítások alkalmazáshoz legalább iOS 10 vagy Android 5 szükséges.
Starfield és Forza Motorsport: 2023-ban jelenik meg

Paraméterek

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa
Meghajtó nélküli Kész!

Verzió

Verzió
Xbox Series S Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, Tápkábel Kész!
Csomagolás fajtája
Játék nélkül Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
15,1 cm Kész!
Magasság
27,5 cm Kész!
Mélység
6,35 cm Kész!
Tömeg
1,92 kg Kész!

Platform

Platform
Xbox Series Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (a vezérlőn) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Lokalizáció

Lokalizált menü
Cseh, Szlovák, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Termékek: Xbox Series 

További változatok Xbox Series S - 1 TB termékhez:

137 890 Ft - 137 890 Ft

Xbox Series S - 1TB Carbon Black

Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, mechanika nélkül, magyar menüvel , 1× kontroller, fekete kivitel -
Infó 137 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox Series S - 1TB Carbon Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox Series S - 1 TB Carbon Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox Series S – 1 TB Carbon Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox Series S - 1TB Carbon Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox Series S - 1TB Carbon Black.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ