A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Xiaomi Daydream VR

Termékkatalógus
Xiaomi Daydream VR
VR szemüveg - virtuális valóság szemüveg
Kód:  XIAOM1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Daydream VR

A látogatónak nem kell többé álmodoznia külföldi országokról, amikor könyvet olvas. És már a tv képernyőt nézve sem kell ábrándoznia. Most mindezt első kézből átélheti, köszönhetően a megfizethető Xiaomi Daydream VR szemüvegnek.  Csak helyezze fel ezt a VR b Ryle szemüveget, és adja át magát azonnal a 3D csodálatos világának, anélkül, hogy kilépne az otthonából. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes VR szemüveg ellenállhatatlan dizájn
  • A telefon csatlakoztatás USB-C kapcsolaton keresztül
  • 103° látószög 38 mm-es lencsével
  • Full HD
  • 1600 Hz-es frissítési sebesség és csak 16 milliszekundum késleltetés
  • Gyorsulásmérő, hattengelyes mozgásérzékelő és giroszkóp közvetlenül a szemüvegben
  • Különleges illesztőprogram a virtuális világhoz
  • Hozzáférés több tucat játékhoz és több száz videóhoz a MIUI VR platformon keresztül

Hagyja magát, hogy a szemüveg egy másik világba repítse

A szemüveget sehova sem kell bedugni, a szemüveg képe az USB-C porton keresztül csatlakoztatott telefonból jön. Helyezze be a telefont, és elvarázsolja a Xiaomi által készített alkalmazás. Mindegy, hogy játékok vagy videók, élvezni fogja a finom Full HD felbontást, ami minden részletében megmutatja Önnek a virtuális világot. Közvetlenül a telepítés után rá fog csodálkozni a széles látószögre, amely két 38 mm-es objektív szemüvegből áll. Ez 103 fokos látószögnek felel meg. Összehasonlítva más szemüvegekkel, ez a modell 1600 Hz-es frissítési sebességgel és csak 16 milliszekundum késleltetéssel rendelkezik. Ne aggódjon, ez a szemüveg nem fog émelygést okozni Önnek, mint az olcsóbb változatok. 

Ne csak nézze a virtuális valóságot, tapasztalja is meg

Az ergonomikus szemüveget meghatározza a kényelem. A puha párnázott fejpánt biztosítja, hogy a szemüveg ne nyomja sehol a fejét de elkényeztesse. Minden szükséges érzékelő, például a gyorsulásmérő, a hattengelyes mozgásérzékelő és a giroszkóp megtalálható közvetlenül a szemüvegben. A szemüveggel kap egy különleges irányítót, amiben el van rejtve egy mozgásérzékelő, giroszkóp, gyorsulásmérő és magnetométer. A szemüveg Bluetooth vezeték nélküli technológiával kommunikál. Ne csak nézze a virtuális valóságot, hanem tapasztalja is meg. 

Új élmény minden napra

Ahhoz, hogy a virtuális élmény kifogyhatatlan legyen a Xiaomi cég megalkotta a MIUI VR platformot, ahol Ön számtalan alkalmazást, játékot és videót talál ezekhez a szemüvegekhez. Jelenleg több mint három tucat játék és alkalmazás, valamint fél ezer panoráma film elérhető, és ez a kínálat folyamatosan bővül. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Daydream VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Daydream VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Daydream VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi VR Virtual Reality 3D-Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi VR Virtual Reality 3D-Brille.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ