Akvizice ApF HU Shop roku

Garmin DriveLuxe 50T Lifetime Europe 45

Termékkatalógus
Garmin DriveLuxe 50T Lifetime Europe 45
5 4 értékelés
GPS navigáció - 45 európai ország térképének ingyenes frissítésével , érintőképernyős 5"kijelző, RDS-TMC, okos értesítő rendszer, sávváltó asszisztens, előre jelzi a kereszteződéseket, részletes útvonaltervezés, microSD slot, Bluetooth, kihangosító és a hangvezérlés
Kód:  PP559c6m Termékszám:  010-01531-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin DriveLuxe 50T Lifetime Europe 45

Garmin DriveLuxe 50T GPS ingyenes élettartam frissítéssel rendelkezik 45 európai ország térképével, így soha nem fogja meglepetés érni az autós utazások során. Első látásra feltűnik a polírozott alumínium bevonat és a karcsú és elegáns megjelenése. Az összes térképet az 5"-s érintőképernyőn tekintheti meg, melynek felbontása 800 × 480 pixel. Kifinomult hangvezérléses navigációval biztosítja a kényelmes és mindenekelőtt biztonságos változtatások beállítását az utazás időtartama alatt, így nyugodtan koncentrálhat a kormányzásra.

Legfontosabb jellemzői

  • Az élettartam frissítés a 45 európai ország térképével biztosítja, hogy mindig tudja, merre jár
  • Nagyobb biztonság vezetés közben, a navigációs hangvezérlésnek köszönhetően
  • A Real Direction funkció odairányítja a pontos, kívánt helyre
  • Integrált RDS-TMC közlekedési vevő figyeli az esetleges komplikációkat az útvonalon
  • A Foursquare adatbázis információt nyújt majd a kedvenc üzleteiről, éttermekről, szállodákról
  • Az okostelefon a navigációval való csatlakoztatása után pontosabb információt kap a forgalmi helyzetről
  • Az intelligens értesítések információt jelenítenek meg a bejövő hívásokról, SMS-üzenetekről és az egyéb értesítésekről a navigációs képernyőn

Az ideális útitárs

Sok probléma származhat navigálás hiánya vagy annak pontatlansága miatt, aminek eredményeként a navigáció olyan helyekre vezehtei el Önt, ahová eredetileg nem szeretett volna eljutni. A Garmin navigáció esetében a Real Direction funkciók gondoskodnak majd az efféle nehézségek leküzdéséről, így a rendszer különböző közúti jelzéseket használ, mint például az épület vagy jelzőlámpa, illetve tájékoztatást nyújt a lehetséges elágazásoknál is. Az egyszerű  és pontatlan "200 méter múlva forduljon balra" utasítások helyett  pontos információkat kap majd, mint például  "A templom mögött forduljon balra". Menet közben bizonyára értékeli majd a sávasszisztenst, amely fotorealisztikus előnézetet biztosít a kereszteződésekről, illetve a sebességhatárokról is. Egy másik nagyon praktikus jellemzője ennek a modellnek az integrált RDS-TMC közlekedési vevő, amelynek feladata, hogy forgalmi jelentéseket keressen és az útvonal menti bonyodalom esetén figyelmeztesse a vezetőt. Ha elég idő áll rendelkezésre az esetleges komplikáció kikerülésére, a készülék másik, jobb útvonalat kínál fel Önnek. 

Foursquare adatbázis

A navigáció a Foursquare adatbázis adatait is felhasználja. Így információt kap majd a kedvenc üzletekről, éttermekről, szállodákról és más vállalkozásról is. Az Android és iOs telefonok applikációjával összekötött navigációs rendszer a telefonján a felhasználói visszajelzések alapján összegyűjti a kiválasztott helyről a szolgáltatások árát, illetve azok nyitvatartási idejét. Ha olyan új vállalkozással találkozik, amely nem szerepel az adatbázisban, regisztrálás után Ön is hozzáadhatja azt a Foursquare adatbázisához. 

Aktuális közlekedési információk

A telefonját a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül párosításíthatja a navigációs rendszerrel. Azzal, hogy összekapcsolja a navigációt az Android vagy iOS alapú mobil eszközével, megkapja a legfrissebb és leghitelesebb közlekedési információkat. Ezek az értesítések a navigációs képernyőn jelennek meg, és az optimális útvonal tervezésekor a rendszer beszámítja azt az útvonalba. Az alkalmazás időjárás-előrejelzéssel s rendelkezik a telefonján, emellett megkeresheti a kívánt célt a telefonján majd a vezeték nélküli kapcsolattal továbbküldheti azt a navigációs készülékre. A  gépkocsivezetés ideje alatt nem szükséges a figyelmét elfordítania a vezetésről, ha valaki hívja, mivel a gyártó az intelligens értesítés funkciójával is felszerelte a készüléket. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon kijelzőjén megjelenő bejövő hívásokat, SMS-eket, vagy egyéb figyelmeztetéseket megjelenítse a navigációs eszközön is.

A csomag tartalma:

Garmin DriveLuxe GPS navigáció 
 45 európai ország térképével (a térképek ingyenes élettartam frissítése)
Tapadókorong az autóban való rögzítésre
Tápkábel az autóhoz
Tápkábelt az RDS-TMC vevővel
Adatkábel
Cseh kézikönyv

Paraméterek

Szélesség
141 mm Kész!
Magasság
80,2 mm Kész!
Mélység
15,8 mm Kész!
Tömeg
231 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
141 mm Kész!
Magasság
80,2 mm Kész!
Mélység
15,8 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
231 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Maximális felbontás
800 × 480 Kész!
Akkumulátor üzemideje
0,98 óra Kész!

Funkciók

Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Élettartam térképfrissítés Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin DriveLuxe 50T Lifetime Europe 45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin DriveLuxe 50T Lifetime Europe 45.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ